Farmok "megcsonkítása"

Ryo

Pötyögtető
Támogató
2019. 09. 20.
488
1 247
26
Tolna Country
LV karakter
Ryo Kyoko
A városon belüli framokat törölném, vagy áthelyezném.
Legyenek a farmok vidéken ott úgy is sokkal realisztikusabb mint a város közepén vagy éppen GNI-ben.

Ezzel a megoldással a városon belül is nőne az fps szám.

Én támogatom!

lottga

Zöldfülű
2019. 01. 10.
211
289
Budapest
V4 karakter
Jack A Drury
LV karakter
Paddy Gilmore
Az én ötletem lenne a legdrasztikusabb. Ha rajtam múlna az összes farmot kivenném. Mielőtt bárki is lecsapna rá, hangsúlyozom ez nem a fejlesztők felé irányul, mert előttük le a kalappal. A megvalósítása ennek a rendszernek kivételesen jól sikerült. Viszont... Mióta a farmok, főleg mióta az állat farmok bekerültek, azóta a játékosok nagy része zombi üzemmódban működik. Csak egy dolog lebeg a szemük előtt a farm, az etetés, leadás, stb. Szinte képtelenség bármilyen rp-ét kezdeményezni velük. Csak mennek, ignorálnak, nem törődnek semmivel, kizárólag a dollár jel lebeg a szemük előtt. Nem mellesleg a közlekedési morál is jócskán leromlott amióta bekerültek még az utánfutók is. 200-al száguldó Grand Cherokee vontat utánfutót, rajta 6 malaccal. Nem számít min megy keresztül, csak minél előbb odaérjen a farmhoz, leadóhoz.

HellGun

Zöldfülű
Támogató
2019. 06. 02.
179
68
Ózd
V4 karakter
Ryder D Diapolouse
LV karakter
Sebastian Sennammer
A farm nagyon sokáig jól üzemelt. Sokan rájöttek a kiskapukra, tehát a gyorsnövésre. 3 tehén 5 csirke gyors növekedést eredményezett. 1 tehén megnőtt 3 nap alatt , tehát 1 héten 6 tehenet adhattál el. Rengetegen kihasználták, de ki lett javítva! Ez nagyon jól jött. De továbbra is mindenki a pénzre megy. Első kézből tudom, én is ezekre mentem. Mióta mindenki futóval megy azóta a kereskedelem is megcsappant a luxusautók terén. Rp szituációk megfogytak, továbbá egyes playerek mindent laggnak vesznek. Azonban ha kivennék a farmokat akkor megállna a szerver pénz körforgása. Utána a kereskedők sírnának. Tehát én azt mondom, hogy hagyják csak békén a farmokat. Maximum a növényest vegyék ki, mivel az már lejárt "úgymond". Nem sokan használják már.

Zaziazállat

Barangoló
2021. 01. 17.
81
381
Etelköz vármegye
V4 karakter
Timo Pihlaja
LV karakter
Arthur Calabrese
V2 karakter
Marco De Lorenzo
Szerintem felesleges kivenni a növényfarm részét, mivel szeptembertől valószínűleg sokan vissza fognak rá térni időhiány miatt. Pár farmot viszont tényleg jó lenne, ha kivennének mert drasztikusan kevesebb az fps mióta bekerültek.

parkin lot pimpin

Modern Verne
2019. 01. 10.
1 419
5 794
LV karakter
bro kicked out
azért vannak ötlet oldalak megnyitva, hogy a közösség megvitassa az adott témát.
de ezt be kell látni @bigmac barátom, hogy a változtatás nem a mi kezünkben van, szerethet a játékosbázis változásokat, de sok beleszólása nincs.
mellesleg itt fejben kéne változtatni, a felfogáson.
amíg célokkal/álmokkal teli 15 éves playerek játszanak, nem is fogják az rp-t előtérbe helyezni.
fontos, hogy legyen egy szupersport autója és sok pénze, a többi nem érdekes.
de egy valamin érdemes elgondolkodni, valóban szerepjáték szerver, ha a közösség csekély része veszi ezt figyelembe?

• Tetszik
Reactions: kovesz és Ryo

Predi

pártatlan békebíró és diplomata
Fő Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
2 730
5 430
Würzburg / Budapest
www.twitch.tv
V4 karakter
Roxy Trevisano
LV karakter
Bruno Fleming
V2 karakter
Blasius Kensington
azért vannak ötlet oldalak megnyitva, hogy a közösség megvitassa az adott témát.
Ez valóban így van, de csak addig, amíg a vita az adott témáról szól. Nem értem én sem, hogy hogy jön a farmok csökkentésével kapcsolatos topichoz a kereskedés meg a gyárból kihozott kocsik. Paki is szerintem ugyanígy van vele. :D Szóval nyugodtan vitassátok a dolgokat, de maradjatok a témánál. ;)

Soares

Barangoló
Támogató
2019. 12. 27.
124
111
V2 karakter
Allen Smith
nekem erről az a véleményem van pár farm ami eléggé jó helyen van és nyilván azt használják ami közelebb van a mezőgazdasági nagykerhez hisz gyorsabban lehet beszerzni az állatokat és baleset mentesebb. szerintem ezeknek a farmok heti árát emelni kell ami távolabb csökkenteni és a nagyon messzi használatlan farmokat kivenni.

sherman

unkown
2020. 11. 09.
38
139
LV karakter
Michael Allers
A városból ki lehetne szedni az összeset, valamennyit az FPS-en is formálni, de az esztétikán is. Sok olyan hely van, ahol egy tök normális kis környezet lehetne, esetleg frakció mappolás, csak tele van az utca túloldala farmokkal amik rondán néznek is RPk során.

parkin lot pimpin

Modern Verne
2019. 01. 10.
1 419
5 794
LV karakter
bro kicked out
A városból ki lehetne szedni az összeset, valamennyit az FPS-en is formálni, de az esztétikán is. Sok olyan hely van, ahol egy tök normális kis környezet lehetne, esetleg frakció mappolás, csak tele van az utca túloldala farmokkal amik rondán néznek is RPk során.
de ha oda mapolnék, lehet nem a projekt nyerne.

Termi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
374
543
19
LV karakter
Siegfried Feuerstein
Nyári szünetbe is sok üres volt, kíváncsi vagyok mennyi üres lesz majd most hogy elkezdődött az iskola :D
Egyébként tényleg pár helyet ki lehetne szedni a városból.

• Tetszik
Reactions: makszi

Szaki

Barangoló
2019. 01. 12.
97
109
Graz ??
V4 karakter
John Silvestri
LV karakter
John Silvestri
Nagyszerű elképzelés, bennem is ez merült fel pár napja, mikor számos zöld cp-t láttam a farmoknál. Szerintem egy 20-30%-al simán lehetne csökkenteni a számukat!

• Tetszik
Reactions: dagika

HuoTheOne

Barangoló
2019. 01. 10.
93
311
30
Cyprus
V4 karakter
Jurgen Vans
LV karakter
Hugo Cabret
V2 karakter
Nincs
Itt nem az a probléma hogy "csak a pénz" meg iskola van.. Egyszerűen az emberek megunták. Hozzá kell tenni, nem épp a leg izgalmasabb feladat szedni a trágyát :D Eszméletlen amit össze tudtak hozni, remek lehetőségeket biztositott, viszont vannak dolgok amik lecsengenek. Buszos meló? Emlékeztek? Mindenkin átmentek mint tank a liba*aron :D Aztán ugyan ez a postás melóval.. Horgász árak amikor felmentek? Mindenki pecázott. Mára talán napi 1 buszt és 1 postást látok.. Most ugyan ez történik csak most a farm.. Az emberek megunták, megkeresték a pénzüket vele, vagyonukat gyarapitották, kész. Az egyetlen egy meló ami jelenleg megy és sokan csinálják az a árú szállitó. Gyors és egyszerű pénz szerzési lehetőség. Két három kör. 15-20 ezer.. A növény termesztést pedig azért nem csinálja már szerintem senki, mert a legtöbb embernek, közte nekem is, szinte mindig elrohadt.. egyszerűen nem tudtam úgy beosztani, vagy épp akkor feljönni, és azonnal elrohadtak.. pár farm kiszedésével nem oldódik meg semmi, és kitudja mit hoz még a jövő, milyen fejlesztések amik esetleg hozhatnak valamu újat a farmok világába, akkor mit csináltok? Hirdetés: Farm Eladó! 500.000......

bigmac

Írnok deák
2019. 01. 10.
633
3 527
V4 karakter
luigi palmiro
LV karakter
dwight gallagher
Szerintem már nincs jövője a farmnak a SeeMTA szerverén.

• Tetszik
Reactions: vigar