Nem teljesen értem, hogy a halloweeni skineket miért állítjátok elvehetőnek és nem event itemnek. Szerintem egyértelműen mondja ki a szabályzat, amit már többen bemásoltatok, hogy NEM elvehető, mivel limitált ideig lehet nyitni, csak tökből lehet nyitni, stb.. Aki pedig mégis elveszi, az felrúgja a szabályzatot, szerintem. Nem tudom, hogy felső kategóriás playerek is hogyan tudtak ilyet mondani. Hát ennél egyértelműbben már nem lehet leírni, mint ahogy a szabályzat fogalmaz. Esetleg akkor, ha odaírják a nevét mindegyik itemnek egyesével. Ha meg megint eltérünk a szabályzattól ilyen kis csikicsuki módba kapcsolva, akkor kérdem én, amugy az minek van? Xd Néha kezd átmenni nagyon röhejesbe a szitu úgy érzem sajnos... Vagy most akkor ezzel is az lesz mint a kocsi csomagtartójával, hogy a rendőr az kinullázhat, vegigmehet rajtad, minden kocsidat kinyittathatja ha van oka, akkor is ha a város másik felén van, de egy rablás során semmit? Mert hát "vagyonmegőrzésre alkalmas tárgy", nem lehet kinyitni, akkor sem ha 50 méterre van és rpvel próbálom bele a kulcsait az erdő kellős közepén, ahova nyilván nem kigyalogolt és kilóméteres körzetben az az egyetlen autó... Az az érv, hogy vegyen széfet meg ugyan úgy jogos akkor is ha rabolva van, nem csak akkor ha buktatva. Kicsit eltértem, de itt meg akkor a rendőr elveheti a halloween mp5-öt, de rablás során: event item, bocsi.
Ez egy új dolog, hogy eventhez kapcsolódó mintával lehet fegyvert nyitni, ami máshonnan nem szerezhető. Érdemes lett volna hozzá igazítani a szabályzatot is, ha tényleg az van, hogy elvehető. Mert ezt most eddig megint csak "iratlanul" kaptuk meg DC válaszban, miközben a szabályzat az ellentétét köti meg egyértelműen.
A többi skines fegyvert egyébként valószínűleg azért nem kíséri a ládából bizonylat, mert van bent folyamatosan két olyan lehetőség is a szerveren amiből szerezhető. A horgászás és a detektorozás. Treasure chestek. Innentől kezdve pedig bárkinek elérhető pp-zés és milliók kiadása nélkül, (még ha nehezen is) és ne érjen már ugyan annyit egy kvázi ingyenes fegyver, mint egy 20.000 Forintos. (Ezzel én még együtt is tudnék élni.)
Szóval bár a logikáját értem a dolognak, a kivitelezéssel én sem értek teljesen egyet. Rettentő sok játékidőt és pénzt megeszik addig az élet, mire sikerül kinyitni egy skines fegyvert valamelyik ládából, ez is igaz. De, ha már sikerült, tényleg unfair elveszíteni egyből, az első unluko szitunál.
Az én ötletem az lenne, ha bizonylatot nem kapunk mellé, hogy legyen 2 esélyes, mégse érjen ugyan annyit mint egy pp-s, de azért valamennyire érezhessen jót az a paraszt is, aki nem invesztál bele a játékba. A bizonylatos fegyvereket ugye a harmadik figyelmeztetésnél vehetik el, amelyikekhez pedig nincs bizonylat, azt a másodiknál vehessék el. Az event itemekre, mint például a mostani halloween mintás fegyverek, vonatkozzon ugyan az mint a bizonylatosokra.