Életszerűbb időjárás ?️

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

jas

Zöldfülű
2019. 01. 10.
167
315
25
V4 karakter
Jas Davis
Jó ötlet, ahogy a hangokról írtál már szinte szólt a fejemben ez az egész, király lenne. Baromira feldobna sok helyzetet.(y)?

• Tetszik
Reactions: gunther

Taliannoo

Újonc
Támogató
2021. 03. 01.
51
55
V4 karakter
🇩🇪 Aiden Bierbauer
Remek ötlet! Ha megtudnák úgy oldani, hogy az az fpsen ne változtasson, akkor őrületesen jó lenne! Támogatom

• Tetszik

aScount

Barangoló
2019. 01. 10.
123
166
V4 karakter
Tyler Scount 👤
LV karakter
🪬 Deen Scount 🪬
V2 karakter
❌
Szia! Ez nagyon jó lenne :D Támogatom !

• Tetszik

Vöörös

Újonc
2019. 05. 12.
23
47
Szeged
V4 karakter
🇩🇪 Claudia Heydrich 🇩🇪
LV karakter
🇺🇸 Natalie Macleod 🇺🇸
Én szerintem modolt időjárás jobb lenne mint az alap San Andreas-os. Az ötlet mindenképp hasznos lenne a szervernek.

• Tetszik

Zabó

Újonc
2019. 09. 20.
6
2
22
V4 karakter
Pablo Gaviria
Támogatom! Szerintem is nagyon jó ötlet, jó lenne változatossá tenné egy kicsit a mindennapokat fent a szerveren!

• Tetszik

Teal C Jackson

Barangoló
2019. 01. 13.
125
543
V4 karakter
Teal© C Jackson
Nem akarok senkit letörni, korábban voltak erre kísérletek, raktak be többször esőt, ködös esőt stb. Sajnos igencsak nagy szerverlaggot (ha jól emlékszem), és alacsony fps-t is okozott a játékosoknál (ez tuti). A baj az szerintem hogy hiába alap effekt, ez így multis környezetbe máshogy működik. Az eddigi legjobb ötlet anno az volt hogy esetleg úgy lehetne megoldani, hogy kikapcsolható legyen az effekt, egyénileg.

Én is drukkolok hogy talán bekerül ilyesmi, a hóesést sem kritizálta minden második ember, szóval...

Darki

Barangoló
2022. 01. 09.
132
887
V4 karakter
@bosko.cizek
LV karakter
@zyrell.dorsey
Elő példának erre ott volt az árvíz event, ott is szakadó eső, dörgés, villámlás, földrengés volt, FPS pedig sehol. Mindenképp feldobná a szerver életét, ha Fierro' egy esős, borús város lenne, hisz ha jól tudom az alap játékban is az, no meg ehhez a betondzsungelhez illik is.. Santos' pedig maradhatna a mostani napos, néhai esőkkel, a falvakban pedig véletlenszerűen menne az időjárás. De valljuk be, az FPS problémák miatt ennek az ötletnek a bekerülése elég csekély, meglátjuk V4-en. Egyébként támogatom az ötletet.

• Tetszik
Reactions: gunther és Heaven

Plsvszky

Újonc
Támogató
2019. 02. 06.
11
24
22
V4 karakter
Samuel Antonio de Corleone
LV karakter
Samuel Hernandez
V2 karakter
❌
Jól össze lett szedve, nagyon sokat dobna az RP-n, így ahogy leírtad. Támogatom!

Zlusty

Újonc
Támogató
2019. 12. 21.
60
464
V4 karakter
ilad-sahebi
LV karakter
ilad-sahebi
Ezt a topic-ot ne hagyjuk elveszni!

Valamilyen módot találni kell rá, hogy ez bekerülhessen. A hangulaton nagyon nagyot változtatna.

Sgergo

Barangoló
2019. 01. 11.
108
141
20
Békásmegyer
V4 karakter
Dustin Torelli
LV karakter
Marek Bosko
Szépen összeszedted, feldobná a játékot ha változatos lenne az időjárás. Támogatom!

• Tetszik

Pashenko

𝓽𝓮𝓬𝓱𝓷𝓸 𝓲𝓼 𝓷𝓸𝓽 𝓬𝓻𝓲𝓶𝓮
2019. 03. 25.
138
600
V4 karakter
Tommy Arkin
LV karakter
Yuri Pashenko
V2 karakter
-
Imadnam ahogy percenkent csapodna belem valaki a csúszós út miatt, ettől függetlenül adna egy kis +-t, támogatom!:D

TheWuki

Zöldfülű
2019. 08. 08.
171
406
Isaszeg
V4 karakter
Rousseau Wyatt
Sokszor volt már rá ötlet, sokadik alkalommal is csak azt tudom mondani, hogy jöjjön! Fel tudná dobni a dolgokat. Esetleg autóknak esőben más gumi, sár, stb effect. De már csak maga a különböző időjárás is jó lenne.

• Imádom

Neuxer

Újonc
2021. 03. 30.
12
57
V4 karakter
Aizen_Westbay
Valóban nagyon sokat dobna ez az ötlet a szerveren. Én még akkor is azt mondom hogyha veszítenék fps-t akkor is nagyon szívesen látnám ezt a feature-t v4-ben. Rossz hogy egy folyamatos állandó napsütés van jelen a szerveren mindig. Amikor bent volt a hó akkor sem bánta sok fps-em. Úgy gondolom hogy megvalósítható lenne ez és én hiszek is benne hogy valamilyen formában ez bekerül.

Gyrosos

Újonc
2020. 10. 26.
14
2
V4 karakter
Lorenzo Scutari
Nem rossz ötlet, csak szerintem annyira részletes lenne amit leírtál, hogy esőben laggolna mindenki, de egyébként Támogatom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.