Életszerűbb időjárás ?️

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

kplr

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
95
285
V4 karakter
Jorge Sparaco
LV karakter
Luciano Gaos
Ez valoban egy remek otlet, sokat hozzaadna a jatekelmenyhez. Egyetertek az elottem hozzaszolokkal, tamogatom!

• Imádom
Reactions: gunther

Rey

relentless
See Game Helpdesk
v4
2020. 03. 16.
573
1 726
V4 karakter
Rey_Kuznetsov
Hát a háttérhangok szerintem feleslegesek, viszont az, hogy néha essen az eső pár helyen, és ez befolyásolja például a kocsik kezelhetőségét, nagyon jó ötlet! Támogatom

• Tetszik
Reactions: Kristof0723

Norma

Barangoló
2019. 07. 08.
141
98
19
V4 karakter
Arkell Dean
LV karakter
Cole Rees
Személy szerinte ,a radomizált jönne be +a többi kiegészítő.Támogatom!!

• Tetszik

Geriii

este temetés, reggel szülinap
2019. 01. 12.
782
4 075
19
Győr
V4 karakter
Chase Luchese
Én már annak is örülnék, hogyha a szerver néha kiírná, hogy milyen időjárás van, hogy mindenki tudjon ahhoz igazodni RP-vel. Nyilván biztos lesz aki nem fog, viszont adna egy fajta randomitást azoknak, akik komolyabban benne vannak az RP-ben.

Aliii0408

Barangoló
Támogató
2020. 06. 12.
146
82
27
Sopron
V4 karakter
Leo Molinero
LV karakter
Amanda Wexler
V2 karakter
Nincs
Támogatom, elég jó ötlet lenne!

Norma

Barangoló
2019. 07. 08.
141
98
19
V4 karakter
Arkell Dean
LV karakter
Cole Rees
Én már annak is örülnék, hogyha a szerver néha kiírná, hogy milyen időjárás van, hogy mindenki tudjon ahhoz igazodni RP-vel. Nyilván biztos lesz aki nem fog, viszont adna egy fajta randomitást azoknak, akik komolyabban benne vannak az RP-ben.
Ez személy szerint tökéletes érvelés,hogy miért lenne jó ,ha bekerülne.Én nagyon élnem, öltözékkel igazodnék az idő járáshoz ,szerintem nagyon feeling-es lenne!

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Neuxer és gunther

sugaaarm

Zöldfülű
Támogató
2019. 05. 11.
180
357
V4 karakter
zane bompensiero
A háttérhangokat kissé feleslegesnek találom, de alapvetően örülnék ha bekerülne amit itt leírtál. Sokkal színesebbé tenné a szervert, szerintem megannyi rp-s szituációt lehetne vele kreálni.

!ᴛᴀ́ᴍᴏɢᴀᴛᴏᴍ!

Jowan96

Újonc
Támogató
2019. 03. 18.
70
373
28
Mosonmagyaróvár
m.facebook.com
V4 karakter
Xandra Lee
Emlékszem 2012-13 ban, még volt a SeeCity News újságíró frakció! A mostani NNI telep helyén! Ők sokat foglalkoztak pl az időjárással! Persze csak szöveg volt, mert a script nem tette nekik lehetővé! Persze mi már akkor is nagyon éltük az élethűségét!De azthiszem most már minden is kivitelezhető lenne! (y)! Én Támogatom!

kapyez

Újonc
Támogató
2021. 08. 05.
25
24
24
V4 karakter
Lucius Milbourne
LV karakter
Lucius Milbourne
V2 karakter
-
Ez az egész elképzelés tetszik, és én is úgy gondolom hogy ezen a jelenlegi FPS problémákon jelenleg nem tud sokat rontani az alap SA időjárás effect és ténylegesen dobna az a RP hangulaton. Én mindesetre örülnék hasonló megvalósitásnak, TÁMOGATOM!

• Imádom

Toszi

Barangoló
Támogató
2019. 01. 14.
97
337
V4 karakter
👑Hector Romanov
Szerintem bőven elférne a szerón,legalább egy plusz élményt biztosítana!

• Imádom

youngboybenya

Újonc
Támogató
2019. 04. 24.
66
210
Székesfehérvár
V4 karakter
Marquice Watkins
LV karakter
Isaac Houghton
Csáó! Az ötletet első sorban támogatom! Másrészt az ötlethez egy esetleges "katasztrófa event" szerűséget tennék, az árvízhez hasonló lehetséges természeti katasztrófák hozzáadását a játékhoz.

• Imádom
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.