@Theodis még mindig nem látod a lényeget, bár nem csodálom ahogy fogalmazok.
1. A szerver bevétele nagyrésze a venom tuningból, meg az egyéb perszonális tárgyak vásárlásából származik, nem a 30.000ft-os autók megvásárolásából.
- az hogy kereskednek vele, főleg venommal az alap dolog, ezért senki nem szól meg. A prémium tuning az fogyóeszköz, és mindig kell belőle, és nem mindenki képes arra, hogy költsön a játékra. És ha valakinek nem tuning kell, s nem egyéb fogyóeszköz, akkor normális, hogy gyors pénz érdekében prémium dolgokkal kereskednek, mert van rá igény.
- ha CSAK skines fegyvert lehetne ppzni, bár senki sem beszél a CSAK szóról. A skines fegyverek vizuális elemek, illetve gyűjtő tárgyak, szóval nem alkalmasak IC használatra, csak a vizuális kinézetre valók. Mivel egy játékról beszélünk, jobb színesebbé tenni, hogy legyen érdekes, és ne legyen sívár, mint a mindennapi élet.
- senki nem kér arra, hogy 30.000ft-t adj ki pár pixelért, még a fejlesztőksem, ezt inkább adnák pár ezer forintért, és nagyobb lenne a bevétel, kisebb részletekben, mert több játékos megtudja engedni magának, szóval ez az állításod egy marhaság.
- semmi ellentmondást sem mondtam magamnak, hísz mivel egy fiktív világról beszélünk, és egy fiktív világban több olyan dolog megtörténhet ami képtelenség a valóvilágra tekintve. Vagyis amennyiben egy jármű modelje kinézetileg megengedi azt, hogy másfajta autót rpzz rá addig van realitás értéke. Pl: a Sunrise modellű autóra rpzhetek egy Audi A8-t vagy akár egy Skoda Octaviat, teljesen mindegy, mert mindkét autó valamilyes módon hasonlítható a valódi modra.
2. jaj dehogy is nem vannak itt kereskedők, néha olyan dolgokat is raknak ki ide ötletek közé, hogy cseréljék már le a ritka autóját mert nem veszik, és ha új lenne akkor milliókat keresne vele. De ahogy elmondtam az ezelőtti kommentemben is, normális rpt végeznének nem lenne ez a baj. És az az állításod, hogy tanítani kéne őket nem lehurrogni az téves. Rengeteg leirás van arról / oktató video, hogy hogyan is kéne rpzni normálisan, mégis telibe szarják, de melyik ember szereti, ha lehurrogják valamiért? (szadistákon kivül). Senki, ezért lehet ezzel az utálattal rávenni őket arra, hogy a szerver közösségének egyik részévé válljanak, azzal, hogy kihívják maguknak a tiszteletet, amit az által szereznek, hogy megtanulnak korrekten rpzni.
4. szarkazmus
5. igen nem viszi előre a szervert, főleg azoknak nem akik már évek óta játszanak, mert nincs valami ami motivációt adna arra, hogy játszannak. azzal, hogy behozol egy autót, több játékos lesz? Esetleg kedvet kapnál arra, hogy azért az autóért hónapokig kereskedj? szerintem nem. Viszont erre a részre majd egy szép nap ha unatkozok kitérek v3-as fórumon egy szép nap ötlettel, majd talán egy szép nap.
6. nem értelmetlen mondatok, szerintem bőven elmondják, hogy faszság ez az egész ötlet, és jobb lenne törölni, hogy több játékos ne sóhajtozzon alatta. még mindig az autómod kicserélése kéne legyen az utolsó, és a játékmenet csiszolását kéne nézni. én már lassan 2 éve elvesztettem az örömet amit hajtott engemet a seeben, mindent elértem amit akartam, és nincs ami már tovább motiváljon, hogy játszodjak. V3-ra akarok visszanézni, egy kicsit, esetleg elfoglalni magamat, és valami érdekes koncepciót kitalálni amit LV-n nem vagyok képes.
szóval, a válaszod, hiába bontottad idézettekkel le, nagyrészében értelmetlen és átgondolatlan. a tudásodat marketing részlegen meg még egy kicsit probáld csíszolni.
peace.