Egy új különleges autó behozatala a szerverre

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Zacrow

Ride it like you stole it...
2019. 03. 17.
667
1 833
LV karakter
❌ Adam S Blackwood
Attól független hogy rp szerveren vagyunk, bárki szeretheti a kocsikat. Nem értem hogy ez a két dolog miért zárná ki automatikusan egymást. Ha valaki szeret rpzni, akkor neki már instant mindegy hogy milyen kocsik vannak bent? ? Én ezt elég erősen kétlem. Ha valaki szereti a kocsikat, akkor biztosan nem fog RP-zni? :unsure: Ezt nem tudom ki találta ki, de sajnos mindenki megy ez után, ami elég szomorú.

Martin4322

Aktív fórumozó
2019. 01. 12.
248
72
V4 karakter
Diego Warren
LV karakter
Jackson Chamberlain
Sajnos ha 30.000Ft lenne, akkor olyannyira el lenne szaporodva, mint az M8 -as. Íg
Sajnos ha 30.000Ft lenne, akkor olyannyira el lenne szaporodva, mint az M8 -as. Így pedig egyedibb lenne. De kétlem hogy így nem lenne importőr rá. Volt nem egy ember aki a bmw -ből is rögtön kettőt hozatott be, és még mellé nem is tudom mit.. Tehát ilyen szinten kétlem hogy sokaknak ez akadály lenne.
Mondjuk igaz hogy az M8-asok elszaporodtak elég rendesen. Azt nem tudtam hogy valaki kettőt hozott be belőle. Mindenképpen az M8 áránál magasabbnak kéne lennie, pl: 40-45.000Ft akkor és akkor talán annyi nem is lenne belőlük. Vagy rakni rá egy olyan limitet hogy 3 autóig pl. 45.000 Ft-ig tudod vásárolni, ha ez ugye betelt (( nem autókereskedésbe mert ott nem lenne)) akkor már 60.000Ft lenne.

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: Csoka és Zacrow

renshin

Barangoló
2019. 01. 29.
133
489
V4 karakter
Ryunosuke Ochida
En adom, szerintem fasza lenne. Az is igaz hogy sokat nem ad az rp-hez de amugy is most kit zavar az ha van bent 1-2 auto ami csak par embernek lehet....
Itt nem az a baj, hogy 1-2 autóval több lesz, magasról leszarjuk az összesen akik rpzni járnak a szerverre. Én pl. imádom a japán autókat és ölni tudok értük, vettem is egyet, nem tudtam fenntartani, eladtam, és nem sírok, hogy hozzanak be egy olcsóbbat, vagy vegyék ki a felső kategoriából mert nem tudom kifizetni.

Itt az a baj, hogy az ilyen helyesírás tudatlanok, képtelenek leírni 4-5 sor rp-t értelmesen, hanem 2-3 szavakból álló /me /do és kész meg, /do SAMSUNG GALAXY S10+ 128 GB PRO QUAD-CAMERA LENYOMOZHATATLAN TELEFON, meg /do pitty-pitty és társai beképzelté válnának és azt hinnék, hogy mert anyuciék kártyájáról lecsaltak 60.000ft és megvették az autót, felsőbbrendüek. S akkor, ha egy esetleg criminalt rpző személy odamenne hozzá akkor már úgy kezelné azt mind egy kis senkit, mert neki ritka autója van. S ha meg szépen elrabolnák vagy valami, hívja az admint mert ő 60k forintokat donatel. Már láttam ilyent, nem egyszer, ezért is nem játszok már szeveren.

Theodis

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 13.
248
310
V4 karakter
Theodore Crawford
LV karakter
Theodis Oatney
Tyuuu mi van itt. Szegeny gyermeket ne gyilkoljatok mar le ennyire :D Azert a nagyonhardkoreznemraknasemmithozzaaszerverhez embereknek negy dolgot kell megerteniuk;

1.) a szervert valamibol fent kell tartani/valamibol a vezetosegnek meg kell elni, es te lekummanthatod magad vagy akar fejen allhatsz is, de az mindig a kozmetikumokbol lesz, minden egyes jateknal, szoval ha ez nagyon faj akkor van egy rossz hirem. (Ez olyan mintha a csgonal sirnal h miert adnak hozza tobb skint mikor nem viszi elore a jatekmenetet :) ) de ha azt akarjatok hogy elore vigye a szervert fizetni kelljen azert hogy hasznalhasd a chatet! Ugy biztos csak minosegi rolplej fog szuletni amit az epp aktualis rp community elfogad!

1b) ebbol kifolyolag mindig is lesznek cserelve a kocsi modok es akarhogy sirtok ezalatt a topicok alatt, akkoris fognak jonni uj kocsik

2.) a szervernek van egy meglevo gazdasaga amit fent kell tartani, es ezekhez nagyban hozzajarnak a ti altalatok “kereskedoknek” titulalt emberek. Ha mindenki barmivel jarkalhatna annak mi ertelme lenne nem?(lasd: vegtelen penz vegtelen pp “””rp””” (dm) szerverek)) Az hogy XY megdolgozik /vagy ugyesen bizniszel/ annak erdekeben hogy legyen egy vagyona, luxusautoi azert nem itelhetitek el, mert bennetek esetleg nincs meg az ami oket vezeti ahhoz hogy kigrindolja ezeket. Irl sem teszel szert vagyonra, ha csak kint ulsz a hoodon a cuzzokkal es bandaztok meg lovoldoztok. Nektek ez a jatekelmeny, nekik az. Szoval barmennyire erzitek magatokat felsobbrendunek, sajna van megegy rossz hirem.

3.) igen hozzatehetne a szerepjatekhoz, csak sajna ezeket az eszkozoket nem megfelelokeppen hasznaljak fel az atlag jatekosok.

4.) ha annyira nagyon zavarnak a kocsimodok erre van egy tokeletes megoldas: /modpanel
Evek ota bentvan, es evek ota is lehet hasznalni, de sokkal konnyebb sirni forumon a lagg miatt, meg amiatt hogy nem tesz hozza a roleplayhez mintsem megnyomni egy gombot es kikapcsolni a modokat :dd

Es most reflektalnek Zacrow baratunk alapotletere:
Semmi ertelme mert akkor aki annyira ppzni akar az nem az emnyocat fogja megvenni, hanem rojsz rojszt, es ugyanott lennenk. Amugy meg ha annyira szeretnel kitunni a tomegbol veszel egy pl.: Ferrari 250GTO-t, Ferrari F40et, vagy egy Pontiac Superbirdöt. Ezeknek nem nagy a vegsebessege, de megis mind lazan 2+ millioba kerul. Ilyen egyszeru az egesz. Nezdd meg, ott van a 250GTO, 40k pp, szalonban kaphato legdragabb auto, megis inkabb az m8at ppzik mert a nokedlinek az kell. Ha lenne rolls royce akkor az kell a nokedlinek, szoval tenyleg semmi ertelme :D
Masreszrol latom elore, az FK fejlesztesi kerelemben az XY maffia/mob/cartel kutyatöke majd igenyli a bentleyt, mert hat milyen maffia az ahol a bemaszhatatlan maganbirtok melle nincs bentley? Aztan mar nem eleg h most is AMG GTvel meg bugattival jarnak atmezni, mostmar bentleyvel is mehetnek! Hat adjuk mar meg a modjat :p

Szoval szerintem ertelmetlen. Koszonom hogy meghallgattatok.

edit: nem is ertem miert nincs a szerverrel kapcsolatos otleteknel, egy alforum, ami a kocsimodokra tartozik, mint a v3as alforumon. Eleg unalmas mar minden topic alatt azt olvasni aminek koze van autohoz, hogy “ez nem viszi elore a rolplajt”. Igy legalabb meglenne a maga helye azoknak az otleteknek amik elore viszik arolplajt meg ami nem.
\\telo

Utoljára szerkesztve:

renshin

Barangoló
2019. 01. 29.
133
489
V4 karakter
Ryunosuke Ochida
Tyuuu mi van itt. Szegeny gyermeket ne gyilkoljatok mar le ennyire :D Azert a nagyonhardkoreznemraknasemmithozzaaszerverhez embereknek negy dolgot kell megerteniuk;

1.) a szervert valamibol fent kell tartani/valamibol a vezetosegnek meg kell elni, es te lekummanthatod magad vagy akar fejen allhatsz is, de az mindig a kozmetikumokbol lesz, minden egyes jateknal, szoval ha ez nagyon faj akkor van egy rossz hirem. (Ez olyan mintha a csgonal sirnal h miert adnak hozza tobb skint mikor nem viszi elore a jatekmenetet :) ) de ha azt akarjatok hogy elore vigye a szervert fizetni kelljen azert hogy hasznalhasd a chatet! Ugy biztos csak minosegi rolplej fog szuletni amit az epp aktualis rp community elfogad!

1b) ebbol kifolyolag mindig is lesznek cserelve a kocsi modok es akarhogy sirtok ezalatt a topicok alatt, akkoris fognak jonni uj kocsik

2.) a szervernek van egy meglevo gazdasaga amit fent kell tartani, es ezekhez nagyban hozzajarnak a ti altalatok “kereskedoknek” titulalt emberek. Ha mindenki barmivel jarkalhatna annak mi ertelme lenne nem?(lasd: vegtelen penz vegtelen pp “””rp””” (dm) szerverek)) Az hogy XY megdolgozik /vagy ugyesen bizniszel/ annak erdekeben hogy legyen egy vagyona, luxusautoi azert nem itelhetitek el, mert bennetek esetleg nincs meg az ami oket vezeti ahhoz hogy kigrindolja ezeket. Irl sem teszel szert vagyonra, ha csak kint ulsz a hoodon a cuzzokkal es bandaztok meg lovoldoztok. Nektek ez a jatekelmeny, nekik az. Szoval barmennyire erzitek magatokat felsobbrendunek, sajna van megegy rossz hirem.

3.) igen hozzatehetne a szerepjatekhoz, csak sajna ezeket az eszkozoket nem megfelelokeppen hasznaljak fel az atlag jatekosok.

4.) ha annyira nagyon zavarnak a kocsimodok erre van egy tokeletes megoldas: /modpanel
Evek ota bentvan, es evek ota is lehet hasznalni, de sokkal konnyebb sirni forumon a lagg miatt, meg amiatt hogy nem tesz hozza a roleplayhez mintsem megnyomni egy gombot es kikapcsolni a modokat :dd

Es most reflektalnek Zacrow baratunk alapotletere:
Semmi ertelme mert akkor aki annyira ppzni akar az nem az emnyocat fogja megvenni, hanem rojsz rojszt, es ugyanott lennenk. Amugy meg ha annyira szeretnel kitunni a tomegbol veszel egy pl.: Ferrari 250GTO-t, Ferrari F40et, vagy egy Pontiac Superbirdöt. Ezeknek nem nagy a vegsebessege, de megis mind lazan 2+ millioba kerul. Ilyen egyszeru az egesz. Nezdd meg, ott van a 250GTO, 40k pp, szalonban kaphato legdragabb auto, megis inkabb az m8at ppzik mert a nokedlinek az kell. Ha lenne rolls royce akkor az kell a nokedlinek, szoval tenyleg semmi ertelme :D
Masreszrol latom elore, az FK fejlesztesi kerelemben az XY maffia/mob/cartel kutyatöke majd igenyli a bentleyt, mert hat milyen maffia az ahol a bemaszhatatlan maganbirtok melle nincs bentley? Aztan mar nem eleg h most is AMG GTvel meg bugattival jarnak atmezni, mostmar bentleyvel is mehetnek! Hat adjuk mar meg a modjat :p

Szoval szerintem ertelmetlen. Koszonom hogy meghallgattatok.

edit: nem is ertem miert nincs a szerverrel kapcsolatos otleteknel, egy alforum, ami a kocsimodokra tartozik, mint a v3as alforumon. Eleg unalmas mar minden topic alatt azt olvasni aminek koze van autohoz, hogy “ez nem viszi elore a rolplajt”. Igy legalabb meglenne a maga helye azoknak az otleteknek amik elore viszik arolplajt meg ami nem.
\\telo

hallgattál volna okosabban jártál volna, nekem se kéne most itt írnom a regényt.

1. amit itt leirtál nagyrészben igaz, kocsimodokat kell cserélni, egy idő után unalmasak, nem lehet őket annyira tuningolni, meg úgyebár kell pénz a szervernek is. MOST KÉREM SZÉPEN: VENOMOT NEM SMS ÁLTAL LEHET VENNI?! Skines fegyvereket, slotot, szerelőládát s egyéb "kozmetikumot"? CSGOnál csak vizuális tényező a skin, és CSGO az egy lövöldözös játék, nem RPzed, hogy te maffiás vagy és írsz Gabennek, hogy random ledmeltek?! Ha itt egy autót lecserélnek azáltal IC tényezővé válik, és akár a valóvilágot reflektálná, megmutassa, hogy egy adott márka mennyire bontakozik ki adott rétegeknél, ergó ha Bentleyed van akkor jó esélyel milliómos vagy, vagy behozták az "Autórablós scriptet"(poén)
1b. ezért kéne kivenni az összes autó modot, ami csökkenteni a terhelést és behozni minden alap GTA:SA-s autó modra tuningolható elemeket az eredetiket kivül (csatolok képet egy másik mta szeróról, nevét nem írom le.)

2. senkinek sincs baja a kereskedőkkel, csak azoknak az rp tudásával. "üdv elado" "mijt tud?" "hany venom" meg elküld a p*csába ha nem veszed meg autóját, meg helyesírásra képtelenek miatt vannak ezek az a személyek titulálva, mert legtöbbjük ilyen dolgokat végeznek el. ha ők, szépen helyesen leírva egy fél óráig rpznének VELEM egy autó vételről/eladásról, a pofám leszakadna. mert inkább annyi, hogy "dobj adasvetelit - neved? - ok cs kösz - kulcs? - kösz cs" hangzik el.

3. hozzátenni, hozzátudna, csak te is tudod, hogy ez nem fog úgy lezajlani mintha úgy volna.

4. ha kikapcsolod akkor szarrá buggol általában a fele a kocsimodoknak, és mivel nem látod hogy drága autónak gyönyörű csodálatos 3d modelljét, így nem tudod , hogymilyen márkát rpzz, jaj a szívem szakad meg.
ergó, a modpanel buggos. az is marad. és ugyan úgy laggoltat, mert a játék 2 modelt kell betöltsön, bár az egyik "HOLD"-on van, vagyis készenlétben.

zacrow meg azert nem vesz ferrarit mert gondolom neki nem tetszik.

azert nincs mert LVnek van kb. 2 ezer aktív felhasználója, és a v3-nak egy olyan szűk 10 ezer.
szóval nincs igény rá, nem születik annyi ötlet, így nem szükséges külön részleg hozzá
meg ha megnézed LV-n vannak az értelmes ötletek nagyrésze, amit osztán V3-ra is átvisznek, mert V3-mas ötleteknél "hütőládákat" meg ilyesmiket akarnak a játékosok.

peace.

Zacrow

Ride it like you stole it...
2019. 03. 17.
667
1 833
LV karakter
❌ Adam S Blackwood
Szerintem bőven lenne a külön kocsi modokról szóló részlegre igény. Szerintem a legtöbb ember már nem is mer autóval kapcsolatos topicot nyitni, mert a játékosoknak egy bizonyos rétege le fogja szólni..

,,KeReSkEdŐ VgY mRt KcSi mDot AkRsz BeRaKaTni." ,,TaNuJjMeG RpZnI nE cSaK kErEsKeDnI"

A topic nyitása óta ezeket én különböző helyeken ahol rám találtak meg is kaptam név nélkül.. Szerintem ez elég szomorú, hogy ilyen az emberek hozzáállása. Az pedig hogy miért nem veszek F40 -es Ferrarit vagy 250 GTO -t, az nagyon egyszerű. Nekem nem jönnek be. Az is jobban hajaz szerintem a sebességre, minthogy a luxus felé. Szerintem minden autó guru tudja miről van szó, amikor a Rolls Royceról van szó. Mellette bármely más autó elbagatellizálódik ilyen téren. A ferrari az autóit úgy hirdetik hogy milyen erős a maga kategóriájában. Eközben sokáig A Rolls Royce konkrétan titkolta hogy milyen erős a benne lévő motor. Csak annyit mondtak rá hogy éppen elég, mert ennek a kocsinak az esetében nem lényeges.

• Tetszik
Reactions: Clavum

Theodis

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 13.
248
310
V4 karakter
Theodore Crawford
LV karakter
Theodis Oatney
hallgattál volna okosabban jártál volna, nekem se kéne most itt írnom a regényt.

1. amit itt leirtál nagyrészben igaz, kocsimodokat kell cserélni, egy idő után unalmasak, nem lehet őket annyira tuningolni, meg úgyebár kell pénz a szervernek is. MOST KÉREM SZÉPEN: VENOMOT NEM SMS ÁLTAL LEHET VENNI?! Skines fegyvereket, slotot, szerelőládát s egyéb "kozmetikumot"? CSGOnál csak vizuális tényező a skin, és CSGO az egy lövöldözös játék, nem RPzed, hogy te maffiás vagy és írsz Gabennek, hogy random ledmeltek?! Ha itt egy autót lecserélnek azáltal IC tényezővé válik, és akár a valóvilágot reflektálná, megmutassa, hogy egy adott márka mennyire bontakozik ki adott rétegeknél, ergó ha Bentleyed van akkor jó esélyel milliómos vagy, vagy behozták az "Autórablós scriptet"(poén)
1b. ezért kéne kivenni az összes autó modot, ami csökkenteni a terhelést és behozni minden alap GTA:SA-s autó modra tuningolható elemeket az eredetiket kivül (csatolok képet egy másik mta szeróról, nevét nem írom le.)

Ez a CSGO-s példád egy kicsit eltúlzottnak érzem, és úgy tűnik nagyon bele akartál kötni. Próbáltam egy nagyon egyszerű példát hozni, mert ha jobban belegondolsz:
- Ha csak venomot lehetne PP-zni akkor az lenne a baj mert mindenki azzal kereskedne
- Ha csak skines fegyvereket lehetne PP-zni akkor minden második ember hello kitty ak-val járna és társaival
- Ha 30 ezer forintot kéne kifizetni egy fegyverért vagy egyéb dologért valószínüleg nem lenne akkora bevétele a szervernek mint van most, és segítek, jelen esetben a lehetséges bevétel felülírja, hogy mit kíván az a kis HCRP közösség.

Viszont eléggé olyan érzésem van, hogy ellentmondasz saját magadnak mert:
- Mint ahogy mondod jelen esetünkben a szerveren az autó egy státuszszimbólum, tehát neked azon kijelentésed, hogy vegyük ki az egészet, és mindenki azt modoljon saját magának rá amit akar, értelmét veszti, mert akkor jóformán miért is vennék Bugattit ha én a Chevellere is rá tudom modolni a Bugattit?
- És lehet én vagyok fogyatékos de nem nagyon értem hogy az első pontba tartozó mondandódnak mi is lenne a konklúziója mert eléggé csak összevissza dobáltál dolgokat.

2. senkinek sincs baja a kereskedőkkel, csak azoknak az rp tudásával. "üdv elado" "mijt tud?" "hany venom" meg elküld a p*csába ha nem veszed meg autóját, meg helyesírásra képtelenek miatt vannak ezek az a személyek titulálva, mert legtöbbjük ilyen dolgokat végeznek el. ha ők, szépen helyesen leírva egy fél óráig rpznének VELEM egy autó vételről/eladásról, a pofám leszakadna. mert inkább annyi, hogy "dobj adasvetelit - neved? - ok cs kösz - kulcs? - kösz cs" hangzik el.

Én sem szeretem ezen embereket, akik ezt csinálják, de szerintem még mindig nem az a megoldás erre, hogy lehurrogjuk őket fórumon, hanem az, hogy megpróbáljuk tanítani őket. Ha meg ezzel ők nem élnek, azzal sajnos nem tudunk mit tenni, és együtt kell élni velük. De szerintem az átlag kereskedő amúgy sem szokta járni a szerverrel kapcsolatos ötletek alfórumot max a hírdető részlegig jut, szóval nem is értem miért kell mindig minden ilyen topic alatt fröcsögni.

3. hozzátenni, hozzátudna, csak te is tudod, hogy ez nem fog úgy lezajlani mintha úgy volna.
Sajnos egyet kell hogy értsek.

4. ha kikapcsolod akkor szarrá buggol általában a fele a kocsimodoknak, és mivel nem látod hogy drága autónak gyönyörű csodálatos 3d modelljét, így nem tudod , hogymilyen márkát rpzz, jaj a szívem szakad meg.
ergó, a modpanel buggos. az is marad. és ugyan úgy laggoltat, mert a játék 2 modelt kell betöltsön, bár az egyik "HOLD"-on van, vagyis készenlétben.
Személy szerint nekem ki van kapcsolva a modok nagyrésze az utóbbi crashelős update óta, és mégis normálisan látok minden kocsit, ha menet közben nem kapcsolgatom. Egyedül a limuzin meg a 635csi modja bugos, de ebből a kettőből ritkán látni szóval nem nagy probléma. Az meg hogy milyen márkát rp-zzen? Szerintem naggyon ritkán történt ilyen a szervern, hogy bármennyire is érdekelt valakit, egy rendes roleplay szituáció közben, hogy milyen márkájú autóval van XY.

zacrow meg azert nem vesz ferrarit mert gondolom neki nem tetszik.
Tudom-tudom, de nem lehet olyat berakni ami mindenkinek tetszik, és úgyis meglesz az a réteg akinek nagyon bejön meg akinek nagyon nem. Szimplán arra szerettem volna kitérni, hogy most is vannak jó alternatívák.

azert nincs mert LVnek van kb. 2 ezer aktív felhasználója, és a v3-nak egy olyan szűk 10 ezer.
szóval nincs igény rá, nem születik annyi ötlet, így nem szükséges külön részleg hozzá
meg ha megnézed LV-n vannak az értelmes ötletek nagyrésze, amit osztán V3-ra is átvisznek, mert V3-mas ötleteknél "hütőládákat" meg ilyesmiket akarnak a játékosok.

peace.
Igen tudom, hogy innen jönnek az ötletek nagyrésze, DE
- csodálom, hogy innen még jönnek ki értelmes ötletek mert az itten emberek nagyrésze olyan jól tudja lehurrogni a másikat hogy az már művészet,
- attól mert kisebb szerver az LV, és foghatjuk rá hogy ez a "mass test" szerver, attól még ide is elfér szerintem egy külön fórum ami csak ennek van szentelve,
- ha végigszaladsz a kommenteken, a fele annyiról szól, hogy "nem viszi előre a szervert", vagy valamilyen szarkasztikus HSZ hunt megy alatta, és érdemi dolgot nem tudnák hozzáböfögni a témához. Úgy tudom értelmetlen kommentet tilos fórumon írni, akkor nem is értem ilyen helyzetekben a moderátorok miért nem cselekednek?
Egy két példa:

tecc, hogy már a mod árát akarják meghatározni.

Nagyon sajnallak haver, hogy ilyen rossz eleted van seemtan. Kicsit enis szarul erzem magam, mert sajnos nem tudok luxusautoval flexelni, csak M8-al, meg hasonlo szarokkal. Semmi ertelme..:ROFLMAO:

na ez aztán sokat adna hozzá a szerepjátékozáshoz, felebarátom.!

Jöhet!!!4

Nincs sok értelme. Ez nem igazán vinné előre a szervert.

• Imádom
Reactions: Zacrow

renshin

Barangoló
2019. 01. 29.
133
489
V4 karakter
Ryunosuke Ochida
@Theodis még mindig nem látod a lényeget, bár nem csodálom ahogy fogalmazok.

1. A szerver bevétele nagyrésze a venom tuningból, meg az egyéb perszonális tárgyak vásárlásából származik, nem a 30.000ft-os autók megvásárolásából.
- az hogy kereskednek vele, főleg venommal az alap dolog, ezért senki nem szól meg. A prémium tuning az fogyóeszköz, és mindig kell belőle, és nem mindenki képes arra, hogy költsön a játékra. És ha valakinek nem tuning kell, s nem egyéb fogyóeszköz, akkor normális, hogy gyors pénz érdekében prémium dolgokkal kereskednek, mert van rá igény.
- ha CSAK skines fegyvert lehetne ppzni, bár senki sem beszél a CSAK szóról. A skines fegyverek vizuális elemek, illetve gyűjtő tárgyak, szóval nem alkalmasak IC használatra, csak a vizuális kinézetre valók. Mivel egy játékról beszélünk, jobb színesebbé tenni, hogy legyen érdekes, és ne legyen sívár, mint a mindennapi élet.
- senki nem kér arra, hogy 30.000ft-t adj ki pár pixelért, még a fejlesztőksem, ezt inkább adnák pár ezer forintért, és nagyobb lenne a bevétel, kisebb részletekben, mert több játékos megtudja engedni magának, szóval ez az állításod egy marhaság.

- semmi ellentmondást sem mondtam magamnak, hísz mivel egy fiktív világról beszélünk, és egy fiktív világban több olyan dolog megtörténhet ami képtelenség a valóvilágra tekintve. Vagyis amennyiben egy jármű modelje kinézetileg megengedi azt, hogy másfajta autót rpzz rá addig van realitás értéke. Pl: a Sunrise modellű autóra rpzhetek egy Audi A8-t vagy akár egy Skoda Octaviat, teljesen mindegy, mert mindkét autó valamilyes módon hasonlítható a valódi modra.

2. jaj dehogy is nem vannak itt kereskedők, néha olyan dolgokat is raknak ki ide ötletek közé, hogy cseréljék már le a ritka autóját mert nem veszik, és ha új lenne akkor milliókat keresne vele. De ahogy elmondtam az ezelőtti kommentemben is, normális rpt végeznének nem lenne ez a baj. És az az állításod, hogy tanítani kéne őket nem lehurrogni az téves. Rengeteg leirás van arról / oktató video, hogy hogyan is kéne rpzni normálisan, mégis telibe szarják, de melyik ember szereti, ha lehurrogják valamiért? (szadistákon kivül). Senki, ezért lehet ezzel az utálattal rávenni őket arra, hogy a szerver közösségének egyik részévé válljanak, azzal, hogy kihívják maguknak a tiszteletet, amit az által szereznek, hogy megtanulnak korrekten rpzni.

4. szarkazmus

5. igen nem viszi előre a szervert, főleg azoknak nem akik már évek óta játszanak, mert nincs valami ami motivációt adna arra, hogy játszannak. azzal, hogy behozol egy autót, több játékos lesz? Esetleg kedvet kapnál arra, hogy azért az autóért hónapokig kereskedj? szerintem nem. Viszont erre a részre majd egy szép nap ha unatkozok kitérek v3-as fórumon egy szép nap ötlettel, majd talán egy szép nap.

6. nem értelmetlen mondatok, szerintem bőven elmondják, hogy faszság ez az egész ötlet, és jobb lenne törölni, hogy több játékos ne sóhajtozzon alatta. még mindig az autómod kicserélése kéne legyen az utolsó, és a játékmenet csiszolását kéne nézni. én már lassan 2 éve elvesztettem az örömet amit hajtott engemet a seeben, mindent elértem amit akartam, és nincs ami már tovább motiváljon, hogy játszodjak. V3-ra akarok visszanézni, egy kicsit, esetleg elfoglalni magamat, és valami érdekes koncepciót kitalálni amit LV-n nem vagyok képes.

szóval, a válaszod, hiába bontottad idézettekkel le, nagyrészében értelmetlen és átgondolatlan. a tudásodat marketing részlegen meg még egy kicsit probáld csíszolni.

peace.

• Tetszik
Reactions: Csoka és illusion

Theodis

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 13.
248
310
V4 karakter
Theodore Crawford
LV karakter
Theodis Oatney
Szerintem engedjük el, mert úgysem jutnánk dűlőre. Látszik, hogy merőben mást gondolunk a dolgokról, fölösleges ezen kattogni.
Kifejtettük kellőképpen mindketten a véleményünket, nincs már kedvem folytatni. Innen már nem a mi dolgunk eldönteni azt hogy kinek van "igaza" habár jelen esetben szerintem nincs igazság. Viszont szerintem elfogultság lenne azt mondani, hogy az én vagy bármelyikőnk mondandója átgondolatlan vagy értelmetlen lenne.

Maximum még mindig ez a dolog érdekelne, próbáltam vizionálni egy képet belőle magamnak, de nem teljesen tiszta.

Mindenesetre, jót beszélgettünk :p

Skylot

Qualis vir, talis oratio
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
1 079
1 830
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Egyetértek Theodissal, mert szerettem volna modellezni pár amerikai autót, hogy mondjuk a BMW 750 et lecseréljék(csak példa), de nem fogom kitenni, mert csak úgyis elküldenének a halálba vele, szóval inkább megtartom magamnak a modjaimat.

illusion

Barangoló
2019. 06. 24.
119
427
Nagykanizsa
LV karakter
Kyrie Pruitt
Az Amcsi kocsik jöhetnek, de max úgy, hogy a mostani kocsik cserélésre. Nekem ez a véleményem.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Zotyaa.

renshin

Barangoló
2019. 01. 29.
133
489
V4 karakter
Ryunosuke Ochida
@Theodis https://imgur.com/a/R3c0KX8

FIGYELEM EZEK A KÉPEK NEM HIRDETÉS CÉLJÁBÓL LETTEK POSZTOLVA, CSAK IS ILLUSZTRÁCIÓ!

és igen, ez egy jelenleg is müködő mta szerveren való alap jármű modellek, csak különböző elemekkel feldolgozva (a matricák nem mindig kellenek)

a képek szarok, nem kaptam most perpillanat másokat.

• Tetszik
Reactions: Csoka és Theodis

bigmac

Írnok deák
2019. 01. 10.
633
3 527
V4 karakter
luigi palmiro
LV karakter
dwight gallagher
Amúgy kajak felesleges sok ilyen különleges, drága autó inkább az "átlagnak" kellene kedvezni fasza olcsó amerikai kocsikkal. (Chevy Impala 96, Chevy Silverado K10, Chevy Suburban 2002, esetleg Ford Sierra)

whyme

zzzZzzZzz
2019. 01. 09.
1 430
4 464
V4 karakter
Nicolao Lamberti
LV karakter
Feliciano Nunes
Zárom ezt a topikot mert megy még mindig a felesleges hozzászólások zivatara. Arról nem beszélve, hogy offenzívak is.

• Tetszik
Reactions: tarcseh és LeRoy
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.