Egy új különleges autó behozatala a szerverre

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Zacrow

Ride it like you stole it...
2019. 03. 17.
667
1 833
LV karakter
❌ Adam S Blackwood
Én úgy vélem hogy nincs sok értelme behozni egy új luxus autót, ha az minden második embernél ott lenne. :) De így is lenne rá bőven kereslet. De örülnék ha olyan emberek szólnának hozzá, akik végig is olvasták a topicot, nem csak odaírnák hogy nem kell, mert nekik úgy se lenne.

renshin

Barangoló
2019. 01. 29.
133
489
V4 karakter
Ryunosuke Ochida
pfuuuuuuuu mi ez az ötlet? ez az ötlet megér annyit, hogy egy szivarat elhúzzak rá.

leírom, hogy mit is kéne csinálni a jármű modokkal.

- az egészet kikéne vetni a picsába.
- utánna miután kivették az összeset, több lenne az fps.
- illetve, hogy a sok olyan aki az autót tartsa prioritásának az rp helyett azoknak pedig itt van egy megoldás:
- minden alap gta:sa-s autóra kéne modolni a felniket, karosszériát, matricát, stb.
- ennek előnyei: annak rpzi az autót aminek akarja, normális törésmodellek, valamivel jobban nézne ki mint, a többi autó nagyrésze, 10mb-s bmwk helyett lenne 100 mb modell összesen, nem lenne értelmetlen buggok.

és pont.

core

Újonc
2019. 01. 13.
50
197
V4 karakter
Nelson Keegan
LV karakter
N/A
Ennek az autónak is csak az lenne a sorsa, hogy valamelyik kertes ház autókiállításában lopná az amúgy is kevés FPS-t. Valamint IC státuszszimbólum kifejezőnek fölösleges, arra ott van az előbbi mondatban említett autó gyűjtemény. -1

Royal

タ legendary member タ
2019. 01. 10.
186
1 605
22
Budapest XV.
LV karakter
shaamil beyodoun
De örülnék ha olyan emberek szólnának hozzá, akik végig is olvasták a topicot, nem csak odaírnák hogy nem kell, mert nekik úgy se lenne.
XDDDDDD RÉG NEVETTEM EKKORÁT. tudod sok ember nem a pénz miatt játszik, hanem a szerver alapötlete miatt a roleplay miatt. ha kereskedni akarsz keress már szervert, ha meg új kocsikat akarsz rossz helyen jársz. én is 40es szinten még a chevelle ss'70em se tudom megtankolni, meg megszereltetni mégis játszok. de hát nyílván vannak olyan emberek akiket a vagyon mozgat meg egy vírtuális szerveren

whyme

zzzZzzZzz
2019. 01. 09.
1 430
4 464
V4 karakter
Nicolao Lamberti
LV karakter
Feliciano Nunes
Kicsit itt elszaporodtak a felesleges, és a szúrkáló hozzászólások.
Megértem hogy, egyesek szerint nem tesz hozzá a szerepjátékhoz semmit egy új autó, de felesleges ezt mindenkinek leírni.

Több ilyen hozzászólást nem szeretnék látni.

szabooka

Pötyögtető
2019. 01. 11.
413
670
22
V4 karakter
jeffrey.welch
LV karakter
otis.tucker
V2 karakter
matthew.white
Nem kell még egy kereskedő autó, van már belőle elég.

• Tetszik
Reactions: Pari és illusion

Paki

Ex- Fórum Moderátor
2019. 01. 10.
2 557
2 753
V4 karakter
Robert Duckers
LV karakter
Luke Duckers
Elég lesz..
Nem szeretnék még egy ilyet meglátni mert mindenki kapja az egy hónap pihenőt!

Hozzászólásokat töröltem.

Martin4322

Aktív fórumozó
2019. 01. 12.
248
72
V4 karakter
Diego Warren
LV karakter
Jackson Chamberlain
Én a Rolls-t úgy eltudnám képzelni hogy autókereskedésben nem lehetne megvásárolni hanem ahogy írtad 60.000Ft-be de mondjuk ezt meg sokallom érte. Erre ki kellene találni valami kedvezőbb árat.
A Bentley-t meg autókereskedésben lenne bent pl. 3-as limittel ami 3 millió$-t lehetne megvásárolni. Mondjuk nekem valamennyire tetszik a Rolls-nak az ötlete azt Támogatom!

Zacrow

Ride it like you stole it...
2019. 03. 17.
667
1 833
LV karakter
❌ Adam S Blackwood
Sajnos ha 30.000Ft lenne, akkor olyannyira el lenne szaporodva, mint az M8 -as. Így pedig egyedibb lenne. De kétlem hogy így nem lenne importőr rá. Volt nem egy ember aki a bmw -ből is rögtön kettőt hozatott be, és még mellé nem is tudom mit.. Tehát ilyen szinten kétlem hogy sokaknak ez akadály lenne.

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: Clavum és Csoka

bigmac

Írnok deák
2019. 01. 10.
633
3 527
V4 karakter
luigi palmiro
LV karakter
dwight gallagher
na ez aztán sokat adna hozzá a szerepjátékozáshoz, felebarátom.!

Jöhet!!!4

• Imádom
Reactions: Csoka és illusion
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.