Egy új különleges autó behozatala a szerverre

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Zacrow

Ride it like you stole it...
2019. 03. 17.
667
1 833
LV karakter
❌ Adam S Blackwood
Nos ismét egy újabb autós ötletről lenne szó, de ez most kivételesen egy olyan, amit meg is érné behozni. A Rolls Royce behozataláró
1443995821_1.jpg
l lenne szó, amely talán azért is tér el a többi autós ötlettől, mivel ha végigfutunk az járművek listáján, nincs is igazán kiemelkedő luxusautó, csak sport illetve szupersport autók legfőképpen. Ötletem alapján a Rolls Royce sokba (pl. 5-6, akár 7-8 millió dollárba is vagy 60.000Ft -ba) kerülne, ezáltal tényleg csak kevés ember tudna hozzájutni, így színesítve a rétegeket. Igazi luxusautó lenne, amely - ahogy IRL is - csak kiváltságosokat, például a nagyobb maffiát, a nagyon gazdagokat illetné meg. Véleményem szerint egy ilyen autó behozatala valósághűbbé tenné a társadalmi rétegek közti különbséget és jó volna a szerveren néha 1-2 valóban luxusautót látni. A valóságban se mindenki csak esze veszettül száguldozik. Szerintem ez egy olyan autó lenne, amelynek végre nem a végsebesség lenne a lényege.

De sokakban most már elég erősen felmerülhetett a kérdés hogy miért kellene ilyen drágának lennie ? Nos, ez azért kellene hogy ne az legyen mint bármely más autónál, mint pl az M8 -asnál, hogy sokak azért veszik csak meg hogy utána sok pénzt keressenek vele.

thb_1483048841_I-xGZ3tGziI.jpg
Ennek egy jó alternatívája lenne egy Bentley is. Ezekhez kerestem 1-2 linket is. Szerintem kiindulási pontnak elég jók, de szerintem a méretéből bőven lehetne faragni még. Itt megtekinthetitek a
Rolls-Royce -ot, illetve ebből még egy verziót és a Bentley -t.

A végére még annyit mondanék hogy ez nem amerikai, de ebből kifejezetten kevés is lenne, tehát szerintem nem fog senkit ez zavarni, mivel tudom hogy van egy pár ilyen ember.

Köszönöm azoknak akik végigolvasták, (illetve azoknak akik nem kommentelik be alá hogy Ez NeM aMeRiKaI aUtÓ)

Utoljára szerkesztve:

Skylot

Qualis vir, talis oratio
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
1 079
1 830
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Az a bajom ezzel az ötlettel, hogy ha alacsony lenne a limitje, márpedig alacsony lenne, mert mégis egy luxusautó, akkor ismét lenne egy felesleges autó mod a szerveren, mert kb az a felsőbb réteg megvenné magának, mert elfér még egy 20.-nak a garázsban, aztán persze sehol sem látnánk mert azok az emberek is egyszerre csak egyel tudnak menni, és úgyis, csak a szokásos autójukkal mennének.

• Tetszik
Reactions: Csoka és Wexen

Zacrow

2019. 03. 17.
667
1 833
LV karakter
❌ Adam S Blackwood
Hm.. A plymouth -ból is elég kevés van. Akkor az is felesleges kocsi mod ? Csak mert én elég erősen kétlem. De ennek így is nagyobb lenne a keresete mint annak. Én kapásból tudok egy pár olyan embert mondani aki vevő lenne rá, és ki is tudná fizetni érte a 7-8 milliót is akár. Miben vinné előrre a szervert ? Hát.. Mint ahogy fent is említettem, a társadalmi rétegek kiépítését segítené. Most Ferrari és Lamborghini, na meg McLaren körül vannak a társadalmi rétegek. Most kb ez úgy néz ki hogy van az alsó réteg.. Na meg a gazdag. De ott már semmi fokozat nincs. Eleinte még az M8 lett volna ez a következő fokozat, de mint ahogy lehetett látni is.. Semmit nem segített. Szerelőtelepen is több az M8 -as, mint bármilyen más autó. Attól még hogy nem lenne ott minden garázsban, illetve sarkon, attól függetlenül nem igen lenne felesleges. Mellesleg, mint fent is említettem, egy ilyen autóban nem éppen száguldozna az ember.. Mert ez nem arra való. Szerintem az utakon a vezetési morálon egy csöppet javítana talán. De szerintem ebbe már felesleges belemenni, aki ismeri a Rolls Royce -ot, mint autó márkát, vagy mint nevet.. Az tudja mi lenne ennek a lényege. Az emberek nem azért vesznek IRL se rolexet, mert annyira minőségi, hanem mert egy státuszt ad. Itt pedig ez jelentené ezt.

Aki ennyit költ egy járműre, akkor azt mutogatni akarná, nem rejtegetni. Tehát nem lenne elrejtve se.

Utoljára szerkesztve:

Wexen

every second counts
2019. 03. 24.
1 268
1 567
V4 karakter
Gregory D Watson
LV karakter
Garrett Cantrell
Ezt a kocsis packet érdemes lenne berakni. Támogatom
De akkor olyan limitje legyen, mint az Impalanak.

Fótsirk

Pötyögtető
2019. 08. 10.
418
1 367
LV karakter
Bob Varelo
Nem játszok a szerveren, de ehhez azért a véleményemet fűzőm.
Teljesen felesleges még egy kocsi mód a szerverre, ígyis van 1000, meg kettő, nem hiszem el, hogy nem elég az a kocsi mennyiség, amennyi az összes szerveren bent van, csak, hogy élvezzük már a játékot, hogy van még egy luxus kocsi a garázsba, RP-ből meg a béka ***** alatt vagyunk. :)

2019. 01. 10.
62
215
V4 karakter
Mauro Bartognoli
LV karakter
Moe Andrews
Az emberek nem azért vesznek IRL se rolexet, mert annyira minőségi, hanem mert egy státuszt ad. Itt pedig ez jelentené ezt.

Aki ennyit költ egy járműre, akkor azt mutogatni akarná, nem rejtegetni. Tehát nem lenne elrejtve se.

Te itt most kvázi definiáltad a konzumidiótákat...

Miért kéne egy játékban bárkinek is hivalkodnia a JÁTÉKBELI vagyonával? Mert a hozzászólásból nekem az jött le, hogy ezért akarod ilyen magas áron behozatni ezeket a modokat.

És egy kis agymenés a végére:
Egyébként szerintem a mellékelt két gépjárműnek még stílusa sincs, olyan érzést keltenek bennem (amellett, hogy műszaki beállítottságú személyként a fejlesztésük mögött álló elképesztő mérnöki munkát csodálom), mint például a Gucci termékek, amelyek kifejezetten az újgazdag, többségében hivalkodó, és stílusérzék nélkül született, elkényeztetett ficsúrok figyelmének felkeltésére lett tervezve.

• Vicces
Reactions: Rager

original.oliver

day in the life
2019. 01. 12.
274
1 658
V4 karakter
Ramon Lacasa
LV karakter
Ramon Lacasa
Hm.. A plymouth -ból is elég kevés van. Akkor az is felesleges kocsi mod ? Csak mert én elég erősen kétlem. De ennek így is nagyobb lenne a keresete mint annak. Én kapásból tudok egy pár olyan embert mondani aki vevő lenne rá, és ki is tudná fizetni érte a 7-8 milliót is akár. Miben vinné előrre a szervert ? Hát.. Mint ahogy fent is említettem, a társadalmi rétegek kiépítését segítené.
Ezzel csak az az egy hiba, hogy nem abban kellene lennie a hatalmas RP-nek, hogy kinek-milyen luxus autóra van pénze egy virtuális játékban. ?

illusion

Barangoló
2019. 06. 24.
119
427
Nagykanizsa
LV karakter
Kyrie Pruitt
Nem játszok a szerveren, de ehhez azért a véleményemet fűzőm.
Teljesen felesleges még egy kocsi mód a szerverre, ígyis van 1000, meg kettő, nem hiszem el, hogy nem elég az a kocsi mennyiség, amennyi az összes szerveren bent van, csak, hogy élvezzük már a játékot, hogy van még egy luxus kocsi a garázsba, RP-ből meg a béka ***** alatt vagyunk. :)
Ehhez tudok társulni én is.

Small Town Hero

Fórum betyár
2019. 01. 12.
1 010
9 521
18
LV karakter
Jared Blackburn
A jelenlegi autókkal is lehet /flexelni/. Az, meg hogy nincs egy igazi luxusautó, az butaság. Van, például a BMW M8, szerintem azt nyugodtan nevezhetjük luxusautónak. Az, meg hogy behozzunk egy NYOLC MILLIÓS autót a szerverre, az értelmetlenség. Nem hiszem hogy bárkinek is lenne nyolc milliója, főleg nem az olyan játékosoknak, aki szerepjátékoznak. - Ez a baj, mindenki a kozmetikumokkal van elfoglalva egy RP szerveren.

• Tetszik
Reactions: Csoka és Termi

Zacrow

2019. 03. 17.
667
1 833
LV karakter
❌ Adam S Blackwood
Tisztában vagyok vele hogy eléggé felső kategória az M8, de az inkább sportautó, mint kifejezetten luxusra épített autó. Az bmw -t inkább a teljesítményre építették, ameddig egy Rolls Royce -ot a kényelemre és a fényűzésre. Tisztában vagyok azzal is hogy rengeteg játékos még látni se látott ennyi pénzt, nem hogy birtokolja. De ez egy következő fok lenne azon a bizonyos létrán. Nem lenne rossz elugrani az M8 féle sport autóktól. Nagyon sokak vannak úgy már hogy unják a sportautókat, de azért szívesen költenének többet egy autóra. Én ebből nem 1-2 embert ismerek, akinek van pénze, gyűjt is sportautókat, de a hétköznapokban egy középkategóriás autóval járkál, mert az a luxusautóra hajaz..

• Vicces
Reactions: Csoka
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.