Nos ismét egy újabb autós ötletről lenne szó, de ez most kivételesen egy olyan, amit meg is érné behozni. A Rolls Royce behozataláró
l lenne szó, amely talán azért is tér el a többi autós ötlettől, mivel ha végigfutunk az járművek listáján, nincs is igazán kiemelkedő luxusautó, csak sport illetve szupersport autók legfőképpen. Ötletem alapján a Rolls Royce sokba (pl. 5-6, akár 7-8 millió dollárba is vagy 60.000Ft -ba) kerülne, ezáltal tényleg csak kevés ember tudna hozzájutni, így színesítve a rétegeket. Igazi luxusautó lenne, amely - ahogy IRL is - csak kiváltságosokat, például a nagyobb maffiát, a nagyon gazdagokat illetné meg. Véleményem szerint egy ilyen autó behozatala valósághűbbé tenné a társadalmi rétegek közti különbséget és jó volna a szerveren néha 1-2 valóban luxusautót látni. A valóságban se mindenki csak esze veszettül száguldozik. Szerintem ez egy olyan autó lenne, amelynek végre nem a végsebesség lenne a lényege.
De sokakban most már elég erősen felmerülhetett a kérdés hogy miért kellene ilyen drágának lennie ? Nos, ez azért kellene hogy ne az legyen mint bármely más autónál, mint pl az M8 -asnál, hogy sokak azért veszik csak meg hogy utána sok pénzt keressenek vele.
Ennek egy jó alternatívája lenne egy Bentley is. Ezekhez kerestem 1-2 linket is. Szerintem kiindulási pontnak elég jók, de szerintem a méretéből bőven lehetne faragni még. Itt megtekinthetitek a Rolls-Royce -ot, illetve ebből még egy verziót és a Bentley -t.
A végére még annyit mondanék hogy ez nem amerikai, de ebből kifejezetten kevés is lenne, tehát szerintem nem fog senkit ez zavarni, mivel tudom hogy van egy pár ilyen ember.
Köszönöm azoknak akik végigolvasták, (illetve azoknak akik nem kommentelik be alá hogy Ez NeM aMeRiKaI aUtÓ)
De sokakban most már elég erősen felmerülhetett a kérdés hogy miért kellene ilyen drágának lennie ? Nos, ez azért kellene hogy ne az legyen mint bármely más autónál, mint pl az M8 -asnál, hogy sokak azért veszik csak meg hogy utána sok pénzt keressenek vele.
A végére még annyit mondanék hogy ez nem amerikai, de ebből kifejezetten kevés is lenne, tehát szerintem nem fog senkit ez zavarni, mivel tudom hogy van egy pár ilyen ember.
Köszönöm azoknak akik végigolvasták, (illetve azoknak akik nem kommentelik be alá hogy Ez NeM aMeRiKaI aUtÓ)
Utoljára szerkesztve: