Sziasztok! Véleményem szerint ez egy páratlan lap. A tartalma, a megszerkesztettségével egyetemben páratlan véleményem szerint. @dr3X és @KevinV2 tökéletesen kiegészítik egymást és mindketten jó vezetői tulajdonságokkal rendelkeznek. Teljes mértékben TÁMOGATOM! Sok sikert srácok!
Szevasztok. Szépen össze lett rakva a lap, mint a többi többi lap. Viszont @dr3X eléggé tapasztalt frakcióvezetés terén @KevinV2 pedig eléggé korrekt mindenkivel. Csak támogatni tudom.
Sok sikert kívánok, dr3X.
Aztán kiváncsian várom mit hozol ki az egészből, a kreatívitásodon illetve saját magadon függ a frakció sorsa. (Ha természetesen megkapod.)
Rengeteg lehetőség van egy yakuzában, főleg ebben a klános rendszerben. Erős lap lett. Kiváncsi vagyok a pénzmosást hogy fogjátok megcsinálni. Sok sikert!
Sziasztok! Nos én mindkettőtöket jól ismerem,szerintem mind 2 en bizonyítottatok már a szerveren. Én egy esélyt adnék nektek,biztos mennék a frakciótokba,sok sikert! Támogatom!
Azért ezen látszik, hogy talán nem első pályázatot írtak a srácok. @dr3X abszolút rendelkezik annyi tapasztalattal hogy elvezesse a frakciót. Nem is kívánhatna jobb embert az élére senki, ugyanis lehetséges végre valahára életrekel a dolog és nem a folyamatos ATM és bankrob illetve túszejtés, hanem a minőségi roleplay fog menni.
Ismereteim alapján nagyon jó kezekben lenne nálatok a frakció , nem egyszer bizonyítottál az én szememben -e téren is! Sok sikert , remélem pár napon belül a te kezeid között tudhatjuk a frakciót! TÁMOGATOM!