[dr3X, KevinV2] Yakuza pályázatunk.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Neuh01

Írnok deák
Támogató
2019. 10. 13.
638
493
19
Vác
V4 karakter
Ashel Jean
LV karakter
Sophia S Pereira
V2 karakter
Kayden_Harrison
Na helló,rég óta ismerlek @dr3X voltál is a leaderem,akkor is nagyon jól csináltad,ezután sem lenne ez másképp.Segítőkész ember vagy illetve jó vagy leadernek. Sok sikert hozzá. Támogatom.

• Imádom
Reactions: KevinV2 és dr3X

Ayala

Újonc
2019. 04. 01.
33
30
20
München
LV karakter
Jonas_Marshall
V2 karakter
Jonas_Marshall
Elolvastam a pályázatotokat és nagyjából összeszedett iromány lett. Fain design, jó elrendezés.
Viszont szeretnék kitérni egy pontra mely a “Tagfelvétel” lenne.
Nos mint tudjuk.. Pincérből nem lesz maffia tag.
Jelen esetben Krúpiéből akartok egy maffia tagot elrendezni. Elképelésem a következő.
A dolgos ember menne be a munkahelyére tudván hogy ő kártyákat fog osztani a játékosoknak akik a kaszinóba betévednek.
Elhatározza hogy újra egy nap amelyiken dolgoznia kell.. majd bemegy a munkahelyére és fegyvert fogtok a fejéhez mondván hogy vagy az életedért fogsz dolgozni vagy a családért ami a Maffia.
Valahogy így tudom elképzelni amit leírtatok a pályázatban.
A másik.. tagfelvétel hirdetésből:
“A shujafie étterem dolgozókat, sofőröket keres. Jelentkezni az alábbi telefonszámon lehetséges”
Szintén így tudom elképzelni..
Viszont amennyiben nem így gondoljátok, írjátok le hogy mi a Tagfelvételetek Pontos menete.
A playereknek is, nem egy biztos pont ez hogy nincs kifejezett leírás. De ez csak az én véleményem.
Sok szerencsét.

Üdvözlettel
Jonas Marshall

dr3X

ca?h
Támogató
2019. 01. 10.
945
1 800
22
ʟᴏs ᴀɴɢᴇʟᴇs, ᴄʟᴀʏᴛᴏɴ ᴀᴠᴇ??
LV karakter
ʏᴀᴢᴇɴ_ɢʀᴀɴᴛ
V2 karakter
ʙᴀɴɴᴇᴅ
Elolvastam a pályázatotokat és nagyjából összeszedett iromány lett. Fain design, jó elrendezés.
Viszont szeretnék kitérni egy pontra mely a “Tagfelvétel” lenne.
Nos mint tudjuk.. Pincérből nem lesz maffia tag.
Jelen esetben Krúpiéből akartok egy maffia tagot elrendezni. Elképelésem a következő.
A dolgos ember menne be a munkahelyére tudván hogy ő kártyákat fog osztani a játékosoknak akik a kaszinóba betévednek.
Elhatározza hogy újra egy nap amelyiken dolgoznia kell.. majd bemegy a munkahelyére és fegyvert fogtok a fejéhez mondván hogy vagy az életedért fogsz dolgozni vagy a családért ami a Maffia.
Valahogy így tudom elképzelni amit leírtatok a pályázatban.
A másik.. tagfelvétel hirdetésből:
“A shujafie étterem dolgozókat, sofőröket keres. Jelentkezni az alábbi telefonszámon lehetséges”
Szintén így tudom elképzelni..
Viszont amennyiben nem így gondoljátok, írjátok le hogy mi a Tagfelvételetek Pontos menete.
A playereknek is, nem egy biztos pont ez hogy nincs kifejezett leírás. De ez csak az én véleményem.
Sok szerencsét.

Üdvözlettel
Jonas Marshall
Halló. Köszi a véleményt. Le írnám hogy szerintem miért lehetne belőlük is maffiózó. Szerintem lehet egy olyan emberből is maffiózó aki épp krúpié vagy éppen a másik rangból. Már csak azért is mert ők is elég nagy bizalmat tudnak a család fők felé mutatni épp azzal, ha mondjuk a krúpié segít a kártya osztásban a család tagoknak és miatta elég sokszor ütheti nagyobb nyeremény a kezüket. A másik a titkár, ő azzal tudna számos dolgot segíteni, hogy mondjuk mi nyomtatunk pénzt és ő azt el könyveli egy legális bevétel ként és ezzel már ő is bizalmat mutat felénk. Szerintem nem csak úgy lehet valaki a család tagja hogy van nekünk egy család tagunk és ő neki meg egy barátja akiben meg bízik és akkor bemutatja és egyből törvénybe ütközö feladatokat adunk neki. Szerintem ezzel a két opcióval sokkal több bizalmat tud valaki mutatni mi felénk mint azzal amit most le írtam. Szóval ennyi. Köszönöm a normális véleményt.
EDIT: Illetve még azt elfelejtettem, hogy nyilván nem Kis Pista néven fog lenni, csak a legális részén. Ha látjuk hogy van az rpjbe kreativitás illetve aktívan tudna a szerveren tevékenykedni, akkor meg kérnénk, hogy váltson nevet az és csatlakozzon az egyik családhoz és innentől már is tudja az illegális tevékenységeket folytatni.

Utoljára szerkesztve:

Skyler

Zöldfülű
2020. 01. 03.
162
311
21
V4 karakter
efraim fonesca🇲🇽
LV karakter
nicolas triano🇲🇽
Hmm, kivételesen is tetszik nekem a lap, rendesen bőven le van írva, hogy mi micsoda meg satöbbi. Támogatom a lapot teljes mértékben!

• Tetszik
  • Imádom

Kalmi

Pletykafészek
Támogató
2019. 03. 23.
925
805
23
Komárom
V4 karakter
Natalia Berganza
LV karakter
Alexa M Brassco
V2 karakter
Bonita Sierra
Nagyon szép Lap Lett Barátom Támogatom! Remélem te kapod meg, Rp-ben gazdag Év lesz:D

• Imádom

crose

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 03. 26.
233
642
V2 karakter
yannis.catteau
Csáó, véleményeim szerint jó kezekbe kerülne a frakció. Bő, részletes lapot sikerült összehoznotok, amiben látszik a belefektetett idő illetve munka. Teljes mértékben Támogatom!

• Imádom

PÁL

Barangoló
2019. 04. 11.
135
179
19
Siófok
V4 karakter
Vladan Lukic
V2 karakter
Vladan Lukic
Régóta ismerlek voltam már veled egy frakcióban ott is leaderi pozícióban és nagyon jól vezetted a csapatot.A lapod szép lett viszont a betű formátum nem igazán jön be, ettől eltekintve jó lap lett ,s TÁMOGATOM ,HAJRÁ BARÁTOM!

• Imádom

aBalazs

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 10.
723
783
20
Majosháza
V4 karakter
Sophie La Royali
V2 karakter
Nicolas La Royali
Hát, elég érdekes módon működne a frakció, de ti tudjátok hogy, s mint szeretnétek csinálni. Mindenesetre sok sikert kívánok!

• Tetszik
Reactions: KevinV2

RolandV2

Újonc
2020. 07. 28.
22
15
LV karakter
Thomas Shafter
V2 karakter
Jackson Creed
Cső szerintem egy összetett értelmes lap lett minden le lett benne foglalva.Szeretném azt a Frakció Leader-t rajtatok látni TÁMOGATM!

• Imádom
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.