Porozinko
Zöldfülű
- 2019. 10. 22.
- 212
- 1 190
- V4 karakter
- Ladarrel Pitts
- LV karakter
- Owen Martinez
- V2 karakter
- Ratko Zebic
Drex csak annyit mondok hogy remélem úgy repül az öledbe az FK, mint az atombomba Nagasaki-ra. (nem irónia)
Köszönöm szépen a biztató szavakat. Nagyon jól esnek. Pacsi mindenkinek. ??️Drex csak annyit mondok hogy remélem úgy repül az öledbe az FK, mint az atombomba Nagasaki-ra. (nem irónia)
Halló. Köszi a véleményt. Le írnám hogy szerintem miért lehetne belőlük is maffiózó. Szerintem lehet egy olyan emberből is maffiózó aki épp krúpié vagy éppen a másik rangból. Már csak azért is mert ők is elég nagy bizalmat tudnak a család fők felé mutatni épp azzal, ha mondjuk a krúpié segít a kártya osztásban a család tagoknak és miatta elég sokszor ütheti nagyobb nyeremény a kezüket. A másik a titkár, ő azzal tudna számos dolgot segíteni, hogy mondjuk mi nyomtatunk pénzt és ő azt el könyveli egy legális bevétel ként és ezzel már ő is bizalmat mutat felénk. Szerintem nem csak úgy lehet valaki a család tagja hogy van nekünk egy család tagunk és ő neki meg egy barátja akiben meg bízik és akkor bemutatja és egyből törvénybe ütközö feladatokat adunk neki. Szerintem ezzel a két opcióval sokkal több bizalmat tud valaki mutatni mi felénk mint azzal amit most le írtam. Szóval ennyi. Köszönöm a normális véleményt.Elolvastam a pályázatotokat és nagyjából összeszedett iromány lett. Fain design, jó elrendezés.
Viszont szeretnék kitérni egy pontra mely a “Tagfelvétel” lenne.
Nos mint tudjuk.. Pincérből nem lesz maffia tag.
Jelen esetben Krúpiéből akartok egy maffia tagot elrendezni. Elképelésem a következő.
A dolgos ember menne be a munkahelyére tudván hogy ő kártyákat fog osztani a játékosoknak akik a kaszinóba betévednek.
Elhatározza hogy újra egy nap amelyiken dolgoznia kell.. majd bemegy a munkahelyére és fegyvert fogtok a fejéhez mondván hogy vagy az életedért fogsz dolgozni vagy a családért ami a Maffia.
Valahogy így tudom elképzelni amit leírtatok a pályázatban.
A másik.. tagfelvétel hirdetésből:
“A shujafie étterem dolgozókat, sofőröket keres. Jelentkezni az alábbi telefonszámon lehetséges”
Szintén így tudom elképzelni..
Viszont amennyiben nem így gondoljátok, írjátok le hogy mi a Tagfelvételetek Pontos menete.
A playereknek is, nem egy biztos pont ez hogy nincs kifejezett leírás. De ez csak az én véleményem.
Sok szerencsét.
Üdvözlettel
Jonas Marshall