igen CSATAHAJÓ! imádnám a macskákat ha bejönnének, nem akarok kutyát a seemtan már mert már volt, de ha az intimben lenne egy cic akkor jó lenne nagyon
Már elnézést, írt valaki neked hasonlót privátban?Drága jó istenem, szerinted a veszekedés és a vita ugyan az??
Ha ennyire akarjátok tőlem legyen macska, csak azért mert én nem szeretném nem kell nekem esni és fenyegetni privátban hogy elvágjátok a torkom.
Budapesten lakok, pesten kutyát is nehéz sétáltatni nemhogy macskát. Szerencsére Budán sok a zöld terület.
Nekem azt mondták, hogy ez a játék a realizmusra törekszik
Jó legyenek felőlem, de akkor ne legyenek úgy beállítva mint a kutyák, ne tudjanak támadni meg megvédeni bárkitől is és sétáltatni se lehessen őket. Legyenek a lakásokon belül, berendezhetős ingatlanban fekhelyet is lehetne berakni vagy az utazós táskában lehessen kocsiban vinni vagy kézben. Kelljen etetni őket lehessen velük foglalkozni pl. simogatás, cirógatás, ölbe rakás.de miért szopatnád meg azokat akik viszont szeretnének macskát?
Na, ott az ötlet, például a Keresztapa macskás jelenetét már meg lehetne valósítani ilyen scripttel.Jó legyenek felőlem, de akkor ne legyenek úgy beállítva mint a kutyák, ne tudjanak támadni meg megvédeni bárkitől is és sétáltatni se lehessen őket. Legyenek a lakásokon belül, berendezhetős ingatlanban fekhelyet is lehetne berakni vagy az utazós táskában lehessen kocsiban vinni vagy kézben. Kelljen etetni őket lehessen velük foglalkozni pl. simogatás, cirógatás, ölbe rakás.
Egyébként: Az ötlet írójának és a GlobModnak igaza van, ne csináljunk a topicból "szarkupacot" ! Az ötlet megvalósítása a lényeg, nem az hogy úgy elszórakozzunk mint a '21-es topicban.. Ott már a "hópárduc, zsiráf, akváriumban halak" ötletek jöttek fel amik na.. faszságok! Itt ne szaladjon már el az ötlet baromkodásba és poénkodásba.