Ervin X Rivera
Újonc
- 2019. 01. 10.
- 70
- 32
- V4 karakter
- Ervin X Rivera
- LV karakter
- Ervin X Rivera
Figyelj kozben komunikaltatok TS-en?? Mivel en ezt nem hisszem amit mondasz.En kiszaltam nem az en bajom.
Egyből gondoltam hogy nem hiszed. Ezért nyitottatok pk-t. Én azonban nem nektek bizonygatok. Plussz hogy te lowon játszol vagy mittudomén és elhiteted magaddal, hogy nem veszed észre a helyet ahol voltatok az sem az én bajom. Leálltam a fáknál a kocsimmal. Felmentem a hegyre a 04-eshez. Körülnéztem nem volt tiszta. Elindultam a kocsi körül több irányba, hátha észreveszlek titeket és megtaláltalak.Figyelj kozben komunikaltatok TS-en?? Mivel en ezt nem hisszem amit mondasz.En kiszaltam nem az en bajom.
Azt hiszed össze vissza rohangáltam? Úgy adod elő mintha össze vissza rohangáltam volna fejvesztve. Kb. Fáról fára guggolva mentem át. Bebújtam 04 mögé. Körülnéztem. Először elmentem fák mögé de mivel ott nem is "hallottam" semmit ezért továbbmentem. Elmentem hegy felé. Hogy a szabadban csak úgy random álltok az már nem az én ügyem. Máskor jobb helyre menjetek ahol kevésbé észrevehetőek vagytok...Persze mert IRL keresnel oket mitha tudnad hogy csak kes volt naluk.Vicces mar ez en ugy gondolom.