Carlos B Rivera - Brian Smis , Jason B Wright [Kavics]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 01. 10.
70
32
V4 karakter
Ervin X Rivera
LV karakter
Ervin X Rivera
Figyelj kozben komunikaltatok TS-en?? Mivel en ezt nem hisszem amit mondasz.En kiszaltam nem az en bajom.

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
Figyelj kozben komunikaltatok TS-en?? Mivel en ezt nem hisszem amit mondasz.En kiszaltam nem az en bajom.
Egyből gondoltam hogy nem hiszed. Ezért nyitottatok pk-t. Én azonban nem nektek bizonygatok. Plussz hogy te lowon játszol vagy mittudomén és elhiteted magaddal, hogy nem veszed észre a helyet ahol voltatok az sem az én bajom. Leálltam a fáknál a kocsimmal. Felmentem a hegyre a 04-eshez. Körülnéztem nem volt tiszta. Elindultam a kocsi körül több irányba, hátha észreveszlek titeket és megtaláltalak.

2019. 01. 10.
70
32
V4 karakter
Ervin X Rivera
LV karakter
Ervin X Rivera
Persze mert IRL keresnel oket mitha tudnad hogy csak kes volt naluk.Vicces mar ez en ugy gondolom.

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
Persze mert IRL keresnel oket mitha tudnad hogy csak kes volt naluk.Vicces mar ez en ugy gondolom.
Azt hiszed össze vissza rohangáltam? Úgy adod elő mintha össze vissza rohangáltam volna fejvesztve. Kb. Fáról fára guggolva mentem át. Bebújtam 04 mögé. Körülnéztem. Először elmentem fák mögé de mivel ott nem is "hallottam" semmit ezért továbbmentem. Elmentem hegy felé. Hogy a szabadban csak úgy random álltok az már nem az én ügyem. Máskor jobb helyre menjetek ahol kevésbé észrevehetőek vagytok...

Kavics

Ex S.G.H. Vezető
2019. 01. 09.
1 486
446
V4 karakter
Dr Adam Brian
LV karakter
Brian Kearney
De még mindig kaptam előzményt arról hogy be lett szerelve a gomb a kocsiba, az hogy akkor le RP-zte nem elég, előzményről is kell RP amikor beszerelte.

Még mindig nem kaptam választ hogy erre a rádiózásra honnan tudja kb merre kell menni a segítségnek:
[2019-02-04 21:19:12] [Output] : Brian Smis mondja (rádióba): 04 10-12-34 Los Santos

Honnan tudta a társad hova kell menni?

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
Fentebb van a kép a gomb beszereléséről.

Kavics

Ex S.G.H. Vezető
2019. 01. 09.
1 486
446
V4 karakter
Dr Adam Brian
LV karakter
Brian Kearney
Akkor küld el újra köszi!

Kavics

Ex S.G.H. Vezető
2019. 01. 09.
1 486
446
V4 karakter
Dr Adam Brian
LV karakter
Brian Kearney
Remek. jó.

És honnan tudtad hova kell menni? pontosan? mert logból nincs rádiózás arról hogy holvagy/holvan helyileg aki megnyomta a gombot!

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
Ugye a 12-34 kódból tudtam hogy rablás van. Bespotoltam a kocsit azaz a nyomkövető alapján követni kezdtem. Így jutottam el hozzá.

Kavics

Ex S.G.H. Vezető
2019. 01. 09.
1 486
446
V4 karakter
Dr Adam Brian
LV karakter
Brian Kearney
Brian Smis büntetése 120 perc adminjail MG + NonRP miatt.
Jason B Wright büntetése is 120 perc MG + NonRP miatt.

Beszéltem Brian-el szerveren elmondta hogy csoportba küldte be a képet hogy hol tartózkodik gomb megnyomása után.

Nincs civil jármüvekbe MDC vagy éppen backup parancs hogy tudja mindenki adott jármű merre tart ez csak a rendvédelemnek van.

Gomb dolog nincs tiltva, de tudni kell használni azt az RP-t hogy tudja meg a társad merre van. (előzetes RP kell róla hogy be lett szerelve, nem akkor kell kreálni.

Panaszt jogosnak ítélem meg.

Szerveren kiosztva a büntetésük.

Bárkinek kérdése van esetleg, nyugodtan keressen fel TS-en és átbeszéljük!

Zárom/Helyezhető!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.