Carlos B Rivera - Brian Smis , Jason B Wright [Kavics]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Martinezz.bro

Barangoló
Támogató
2019. 01. 11.
76
22
Magyarország, Zala megye
www.facebook.com
LV karakter
Vito Falcone
Még mindig nem érted. A vészjelző gomb nem a kormánykeréken van, ahogy ezt már leírtam az előző fogalmazásomban. A gomb a kormányoszlopon található, a kormánykerék és az óracsoport között. A kormányoszlopon belül meg el van tolva egy kicsit a sofőr felőli ajtó irányába, hogy ne lehessen észrevenni az utastért többi pozíciójából. Ergo nem veszed észre, másrészt meg nem fogod megnyomni véletlenül sehogyan. Hogy biztosan megértsd: gondolom autószerelő tanulóként láttad már párszor hol található az irányjelzőt működtető kapcsoló.. Na, úgy képzeld el, hogy a gomb mellett van valahol elhelyezve. És a gombról ennyit, mert jobban nem lehet elmagyarázni.

2019. 01. 10.
70
32
V4 karakter
Ervin X Rivera
LV karakter
Ervin X Rivera
Ha igy van akkor megprobalal kellene oda nyuljon mert maskepp feltuno elege szerintem.

jeneisanyo

Újonc
2019. 01. 30.
25
22
V4 karakter
Adolf Teichmuller
LV karakter
Jayden Cameron
Sziasztok! Az nem kifogás, hogy 30 méterre voltunk a kocsitól. Bármerre elmehettél volna, szerintem a sok AFK-olás az információ kiszivárogtatásáért volt, ezt biztosra állítom. Ragaszkodom a SZANKCIONÁLÁSHOZ! (Tudom, hogy nem rajtam múlik!) //Al3x voltam!

Martinezz.bro

Barangoló
Támogató
2019. 01. 11.
76
22
Magyarország, Zala megye
www.facebook.com
LV karakter
Vito Falcone
A gombról annyit, hogy nem kell /megprobal. Miért? Kétesélyes cselekvés? Nem. Vagy odanyúlsz vagy nem. Ott az indexkapcsoló, a világítás kapcsoló, a tükörállító, minden sz*r. Az, hogy odanyúl egy pillanatra a kormányoszlop tőled távolabb eső oldalára, nem hinném, hogy olyan figyelemfelkeltő cselekvés legyen.

O.G

Újonc
2019. 01. 10.
56
48
Igen? És ha észreveszem? Kés van a nyakánál,megnyomja a gombot és ,ha észreveszem akkor simán elvághatnám a torkát, de akkor már én lennék a hibás.

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
Küldök képet. A gomb kormány MÖGÖTT van mint ahogy az Brian rp-jében is állt. Mellesleg. Rp-zte hogy megnyomja a gombot. Lerp-zhetted volna hogy észreveszed. Mégsem tetted, tehát ezzel ne mentegetőzz.
https://kepkuldes.com/image/6hVl6c

(Edit: a sok rablásotoktól annyira kilett mindene mindenkinek az egésszel, hogy 2 alkalmazott mondott fel. Köztük Brian is így a céges ügyekkel kapcs. nálam lehet érdeklődni.)

Utoljára szerkesztve:

Martinezz.bro

Barangoló
Támogató
2019. 01. 11.
76
22
Magyarország, Zala megye
www.facebook.com
LV karakter
Vito Falcone
Nem lenne indok arra, hogy elvágd a torkát mert nektek IC fogalmatok sincs arról, hogy mi célt szolgál az a gomb. Kifejtettem miért is. Az, hogy a chaten az adott taxis beleszól a rádióba, valójában nem kellene, hogy megtörténjen.. Mert a gomb nyomására egy nyomkövető chip elküldi az adott frekvenciára a kocsi pozícióját. Tehát ezt a rádióüzenetet ti nem halljátok, mivel semmi jele nincsen.

Versenyautómban nem kulcsos, hanem nyomógombos indítás van. Bármit lehet gombra kötni. Ablaktörlőt, bármit amit akarsz.

O.G

Újonc
2019. 01. 10.
56
48
Igen? És ,ha IRL valaki észreveszi ilyen rablásnál ,hogy csak úgy megnyomott egy gombot akkor nem fog habozás nélkül ölni? Megvárja meddig nemtudommi fog odajönni segíteni? Hát nem, nem fog várni 1 pillanatot és már halott az emberke is utána a bűnösök gyorsan lelépnek. . Azt szeretném tudni ,hogy miért AFK-olgatott folyamatosan Brian? Honnan tudta a pontos pozíciót? Ez teljesen MG . Azért AFK-olt ,hogy hamarabb ideérjen Jason . A baseball ütős dologhoz annyit írnék,hogy én folyamatosan Brian mögött voltam a késsel mondtam ,hogy menjen fel a hegyre de gyorsan , erre ő megint leállt AFK-olni ,Alex azért ütötte meg ,hogy térjen észhez és folytassa az RP-t.

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
Sziasztok! Az nem kifogás, hogy 30 méterre voltunk a kocsitól. Bármerre elmehettél volna, szerintem a sok AFK-olás az információ kiszivárogtatásáért volt, ezt biztosra állítom. Ragaszkodom a SZANKCIONÁLÁSHOZ! (Tudom, hogy nem rajtam múlik!) //Al3x voltam!
Látókörben bent voltatok... innentől láttalak titeket. Mivel csak a kocsi pozícióját tudtam odamentem ahhoz. Ha nem láttátok volna körbejártam többször is. És észrevettelek titeket.

Martinezz.bro

Barangoló
Támogató
2019. 01. 11.
76
22
Magyarország, Zala megye
www.facebook.com
LV karakter
Vito Falcone
Lassan kezdek belefáradni az oktatásba, de ha már ennyi időt elpocsékoltam rá, kénytelen leszek végigvinni. Azért, mert megnyom egy gombot nem hinném, hogy le kéne lőni. IRL meg főleg nem, ahol nincsen 10 perces respawn intervallum. Ez nem ám olyan gomb mint a tölgyfa bódés Krazba, hogy 3 kilométerről hallanád ahogy kattanik a gomb.. Meg nem egy nagy piros valami mint amit a filmekben látsz az atombombás jelenetekben. Egy színben egyező, műanyag kis gomb. Mintha gyári lenne.

Zárszóként annyit szeretnék még mondani, hogy ez nem akciófilm hanem egy roleplay szerver. Az előző kommentedet úgy értelmeztem mintha egy amatőr akciófilm forgatókönyvének skiccét kellene olvasnom. Olyan szituációról a lejátszott 1200+ órám alatt nem hallottam, hogy valakit egy ilyenért lelőjenek.

Megnyomta a gombot. Esetleg észreveszed. Megkérdezed mi az? Kitalál valami hihető b*romságot, amit bevesztek. Például, hogy a hátsó ködlámpát azzal kapcsolgatja. Te mit csinálsz? Maximum kipróbálod, aztán lebukik. Na de mire te rájössz arra, hogy nem igaz amit állít, arra mi kiérkeztünk és volt rablás nincs rablás. Nem gondolom helyesnek ezt a hozzáállást, hogy egyből durr egy ilyen miatt.

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
Kérdezd őt. Fingom nincs mit csinált közben.

Martinezz.bro

Barangoló
Támogató
2019. 01. 11.
76
22
Magyarország, Zala megye
www.facebook.com
LV karakter
Vito Falcone
Az általatok publikált képen annyi látszódik, hogy AFK 00:00:00. Na most ebből annyi derül ki, hogy lerakta tálcára és rá pár másodperce lőttetek egy képet. Ezt nem nevezném "AFK-olgatásnak". Ti nyitottatok panaszkönyvet egy véleményem szerint veszett ügyben, nem nekem kell bizonygatnom. Én csak kiállok a barátaim és az RP társaim érdekeiért, na meg persze bőven van közöm ehhez az ügyhöz is mint a cég védelmi felelőse.

• Tetszik
Reactions: SLYM

O.G

Újonc
2019. 01. 10.
56
48
Az egy dolog ,hogy csak erről van képem , ha nem csak egyszer csinálta volna nem lenne bajom , de ez a kép amikor készült már harmadjára tálcázott le csak úgy. Briantől meg szeretném kérdezni ,hogy mi jót csinált mikor folyamatosan letálcázott?

Martinezz.bro

Barangoló
Támogató
2019. 01. 11.
76
22
Magyarország, Zala megye
www.facebook.com
LV karakter
Vito Falcone
Nem csak egy dolog sajnos. A kép az elsődleges bizonyíték forrás itt a panaszkönyvön. Ha nem tudjátok képpel bizonyítani azt, hogy ő direkt húzta az időt az "AFK-olgatással", akkor az olyan mintha meg sem történt volna. Na de amit én akartam kifejtettem, elmagyaráztam. Innentől kezdve az illetékes adminisztrátorra bízom a döntést, remélem alaposan áttekinti a komment szekciót, hiszen sok minden kiderülhet az én írásaimból is. Továbbiakban nem reagálok, maximum ha megint valami nagy ökörséggel kell szembenéznem.

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
H
https://imgur.com/a/uWii85O
Igen ,látókörben voltunk.
Random így-úgy RP-ztek pár sort, ha rablás van megnyomtok egy gombot és mehet az MG.
Ha esetleg elfelejtetted volna hogy kell olvasni vagy csak szimplán kötekedni akarsz, fentebb írtam. Körbejártam többször a kocsit. Plussz a kocsi nem messze volt tőletek. Gyalogoltam egy darabig. Körbejártam a kocsit (leírnám mégegyszer) TÖBBSZÖR IS. Elmentem hegy teteje felé gondolván távol van lehet felvittétek. És ott voltatok. Hogy nem tudtatok jobb helyet találni rablásra az már nem az én bajom. Távolabb kéne menni a kocsitól...
Szerintem téged csak az zavar, hogy valami olyat használtunk amit nem tudott a kis késes módszeretek kikerülni. Vito többször elmagyarázta hogy működik. Részletesen kifejtett mindent. De ti most sem értitek.

Utoljára szerkesztve:
2019. 01. 10.
70
32
V4 karakter
Ervin X Rivera
LV karakter
Ervin X Rivera
Szerintem az nem volt latokorben ma mar 3xor nezztem a helyet at de onnan a kocsitol nem lehet latni.

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
Harmadszorra mondom el. Körbejártam többször is a kocsit. Elértem a 04-hez. Mentem körbe, gondolván nem mehettek messze. Észrevettem a távolba Brian-t. Így vettelek észre titeket is. Tehát ez is csak egy kifogás. Most gondolj bele. Haverod azt mondja menj el plázához. Elmész plázához de nem a bejáratnál van hanem mondjuk bent a ruhaboltban és te ebből azt veszed le hogy akkor nincs is ott?

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.