Carlos B Rivera - Brian Smis , Jason B Wright [Kavics]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

O.G

Újonc
2019. 01. 10.
56
48

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Carlos B Rivera,Alex W Rivera

Panaszra tett személy InGame neve:
Brian Smis , Jason B Wright

Panasz oka, leírása, kifejtése:
IC beültünk egy taxis mellé aki eltudna vinni minket A-ból B-be. 2-en voltunk ,az illető RP-zte ,hogy kamera található az autóban:
[2019-02-04 21:14:23] [Output] : Brian Smis mondja: Üdvözlet! Brian Smis vagyok W-Taxi egyik alkamazotja.
[2019-02-04 21:14:23] [Output] : *A fedélzeti kamera akív,figyel mindent. ((Brian Smis))
Mentünk a pont felé, és mikor nem annyira forgalmas helyre értünk ,RP-sen letéptük a kamerát és én kést tartottam a nyakához:
Ettől a perctől kezdve elég szokszor AFK-olt az emberke.
[2019-02-04 21:17:46] [Output] : *** Alex W Rivera Egy határozott mozdulattal megfogja, letépi, majd összetöri a kamerát a tenyerével.
[2019-02-04 21:17:47] [Output] : *** Carlos B Rivera Felhúzza a polóját majd előveszi/elrakja a nadrágjába csúsztatott késtokkból/késtokkba a kését.
[2019-02-04 21:17:47] [Output] : *A kezében/Nadrágjába csúsztatott késtokkban egy kés található ((Carlos B Rivera))
[2019-02-04 21:17:47] [Output] : *** Carlos B Rivera elővett egy fegyvert. (Kés)
[2019-02-04 21:17:48] [Output] : HÍRDETÉS: Venomos Volkswagen Bora eladó ((Jasper Maklouf))
[2019-02-04 21:17:48] [Output] : Kapcsolat: 38761120147883.
[2019-02-04 21:17:48] [Input] : me A jobb kezében lévő kést előrenyújtsa és a nyakához tartsa
[2019-02-04 21:17:48] [Output] : *** Carlos B Rivera A jobb kezében lévő kést előrenyújtsa és a nyakához tartsa
[2019-02-04 21:17:55] [Output] : Carlos B Rivera mondja: Most szépen arra mész amerre mondom
Engedelmeskedett is, majd mikor mondtuk neki,hogy szálljon ki nyomott egy ilyen RP-t: https://imgur.com/a/bRMlGyw

[2019-02-04 21:19:03] [Output] : *** Brian Smis megynyomja a vészjelző gomot
[2019-02-04 21:19:03] [Output] : *A kormány mögöt van elrejtve ((Brian Smis))
[2019-02-04 21:19:11] [Output] : Alex W Rivera mondja: Indítsa be a motort.
[2019-02-04 21:19:12] [Output] : HÍRDETÉS: AUDI A8 ELADÓ Csere is szóba jöhet! ((George D Westwood))
[2019-02-04 21:19:12] [Output] : Kapcsolat: 38761120151351.
[2019-02-04 21:19:12] [Output] : HÍRDETÉS: bmw 750 eladó ((Cubinka Erno))
[2019-02-04 21:19:12] [Output] : Kapcsolat: 38761120151602.
[2019-02-04 21:19:12] [Output] : Brian Smis mondja (rádióba): 04 10-12-34 Los Santos
Ezután felmentünk egy kissebb domb tetejére ahol sziklák voltak, de közben folyamatosan AFK-olt az emberke várva ,hogy a barátja hamarabb ideérjen:
https://imgur.com/a/EBsFwFL
Ezután nagynehezen felmentünk és pár pillanat alatt ideért az emberke aki ledarált TEC-9-el:
https://imgur.com/a/az8ARuo
Egyszóval panaszaim: Elözmény nélküli RP, folyamatos AFK, (MG talán.)
írtam pár adminnak,senkinek nem volt ideje. Gerold ajánlotta a PK-t.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Fent minden kellő bizonyíték leírva.

Megjegyzés:
Minden mondanivalómat leírtam fent. Volt párszor ,hogy IC azt órdibálta ,hogy miért futtatjuk ennyit:
[2019-02-04 21:21:26] [Output] : Brian Smis ordítja: meddig futunk már?
[2019-02-04 21:21:58] [Output] : Brian Smis ordítja: mocsit nem akartok mászni?
Ennyi lenne.

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
Hali!
Éreztem. ANNYIRA ÉREZTEM, hogy PK-t fogsz írni. Na mindegy is. Te tudod. Nos. Minden kocsiba RP-vel be lett szerelve egy vészjelző gomb (minden kocsiba való beszerelésről van kép. Brian-é a 04 ha kell el is küldöm a képet. Mielőtt jönne az hogy most gyorsan beszereltük hogy bizonyítsuk, a képen dátum is van.). A kormány mögé van beszerelve ez a miniatűr gomb. Ezt ha megnyomja rádión az jelez nekünk hellyel és egy bizonyos kóddal ellátva. Ezt én észleltem, és így elkezdtem GPS-en követni a kocsit. Megtaláltalak titeket. Nem volt feltűnő helyen, indokom megvolt rá így lelőttelek titeket. Önvédelem indokból. Az viszont érdekelne hogy társad tudja-e hogy baseball ütővel nem lehet rabolni? Mert ő ezzel tette. Plussz az is érdekelne hogy a tenyereddel te hogy nyomsz össze egy GoPro méretű kamerát. Na mindegy. A dolgozóimnak van lehetőségük erre amit kihasználtak.
Admin bírálását várom
Addigis
Puszilok mindenkit.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Vba15

Brian_Smis

Újonc
2019. 01. 12.
29
1
[2019-02-04 20:19:03] [Output] : *** Brian Smis megynyomja a vészjelző gomot
[2019-02-04 20:19:03] [Output] : *A kormány mögöt van elrejtve ((Brian Smis)) itt az rp amikor a vészjelző gombot megnyomom hol Mg?

O.G

Újonc
2019. 01. 10.
56
48
Ezt értem én. Csak azt nem ,hogy milyen pontosan lehetett tudni ,hogy a hegyen vagyunk fent ,az sem annyira tiszta ,hogy miért kell rádiózni,mikor kés van a nyakadnál? Engem a legföbbképp az zavart,hogy folyamatosan AFK-olgatott Brian.

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
Mint említettem a kocsiban nyomkövető volt. És ti kb. 30 méterre áltatok a kocsitól. Nem volt nehéz észrevenni titeket.

Edit: Nem ő rádiózott. Megnyomta a gombot (le lett rp-zve) ami jelzett nekünk rádión keresztül. Ezért rádiózott. Mivel egy gomb a játékban maga nem tud.

Utoljára szerkesztve:
2019. 01. 10.
70
32
V4 karakter
Ervin X Rivera
LV karakter
Ervin X Rivera
Én szerintem attol még nem kell afkolni és az idöt huzni.+Szerintem irl ha kés van nyakadnál nem nyomogatsz gomobkat.

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
A kormányt fogja a gyerek. Az rp-ben is benne van. A kormány mögötti gomb. Kormány mögött az nem a szélvédőn van vagy az anyósülés hátsó részén, mert te ezt kb. így akarod előadni. Azt megtudja nyomni anélkül, hogy bármit is kéne tennie, vagy akárhova kéne nyúlnia. Azonban jó hogy ideírtál. Baseball ütővel te miért is mész rabolni? Tilos.

Meg nem hiszem, hogy közöd van a PK-hoz. Alex W Rivera-t, és Carlos B Rivera-t említenek fentebb.

Utoljára szerkesztve:

O.G

Újonc
2019. 01. 10.
56
48
Nálam kés volt, Alex a baseball ütőt csak azért vette elő ,hogy legyen nála valami. Én jelentettem a főbb terrort. Ami még nem tiszta ,hogy miért kell minden másodperben AFK-olgatni ,hogy hamarabb ideérjen az illető?

2019. 01. 10.
70
32
V4 karakter
Ervin X Rivera
LV karakter
Ervin X Rivera
Na figyelj én beleszók mert nem birom az ilyesmit.Olyasmit amit ti rpztetek lehetlen bele tenni a kocsiba plusz kormányba oldalába hogy raksz gobot.IRL autszerelönek tanulok dolgozok és ilyen hülyeséget még irl sem halotam hogy rakj oda gombot légzsnál hol vezetel kábelt nincs hogy mert hogy tekered a kormany at a kabel el szakad.

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
Igen. Csak azért volt hogy legyen nála valami.
Ezt mutatja a második kép is.
https://m.imgur.com/a/EBsFwFL
Ha te lettél volna a főbb terror akkor ott lettél volna és tartottad volna a kést. Mögötte még a hegyen is.

Plussz miért ne lehetséges? Admin majd bírálja...

Attól hogy nem bírod az ilyesmit akkor sincs közöd a témához.

Utoljára szerkesztve:

Kavics

Ex S.G.H. Vezető
2019. 01. 09.
1 486
446
V4 karakter
Dr Adam Brian
LV karakter
Brian Kearney
Sziasztok!
Mikor lenne alkalmas nektek egy TS beszélgetés?​

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
Hali!
A napokba romlott el a mikrofonom. Radiátor megégette a kábeljét így nem szívesen használom
Amúgy chaten oké ?

Kavics

Ex S.G.H. Vezető
2019. 01. 09.
1 486
446
V4 karakter
Dr Adam Brian
LV karakter
Brian Kearney
Holnap este 18:00 esetleg várómba?

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
Olyan 19-19:30 fele inkább?
Az jobb lenne

Kavics

Ex S.G.H. Vezető
2019. 01. 09.
1 486
446
V4 karakter
Dr Adam Brian
LV karakter
Brian Kearney
rendben akkor 20:00 mindenkinek!

Martinezz.bro

Barangoló
Támogató
2019. 01. 11.
76
22
Magyarország, Zala megye
www.facebook.com
LV karakter
Vito Falcone
Sziasztok. Konkrétan nem vagyok érintett az ügyben, viszont a cég tagja vagyok és nap mint nap tapasztalom, hogy a kórház elől rabolgatják a taxisokat. Ma is történt veletek egy eset, amikor bekövettem a taxit amit ti próbáltatok rabolni. Van pár dolog ami nagyon szúrja a szemem, tehát nem akartam hozzászólni feltétlenül a panaszkönyvhöz de úgy érzem muszáj lesz.

Említetted, hogy autószerelőnek tanulsz. Nincs olyan dolog amit nem lehet megoldani. Ott a légzsák? Benne a kormánykerékben, igen. Szerinted a kormány mögé, vagy az A oszlopra, vagy bárhova a műszerfal területére nem szoktak telepíteni mondjuk turbónyomás mérő órát, vagy a nitró befecskendező rendszert elindító gombot? Mert én láttam már olyan épített autót, amiben a gyári, légzsákkal ellátott kormánykerék volt turbónyomás mérővel mögötte közvetlenül. Nem lehet megoldani a vezetékezését? Maximum aki nem ért hozzá. 4 éves korom óta foglalkozom a papám mellett szereléssel, mint autók mint motorok területén. Meg ilyen h*lyeséget már meg ne haragudj.. elszakad a vezeték ha tekerem a kormányt? :D Ilyet se hallottam még. Magát a kormányt tartja egy konzol, melyből érkezik a kormánymű és azon találjuk a kormányt. Gondolom autószerelő tanulóként nem kell magyarázni, vagy mégis? A gomb nem a kormányon van, és nem, nem forog vele semmiféle vezeték. Ha bármilyen autóban leszeded a kormánymű alatti burkolatot egy hatalmas vezetékcsomót találsz. Mondjuk abban elvezeted? És ez egy megoldás a sok közül.

A kamerás dologról is beszéltünk veletek MA IS. Azzal példálóztatok, hogy nem lehet venni semelyik boltban kamerát. És? Ez egy RP SZERVER. Mint felhoztam akkor is példaként ha akarom szólok pár barátomnak és a Subaruba belepattintunk egy Trabant motort. Mégse lehet venni az autókerben vagy bárhol Trabant motort. RP-vel minden meg lett vásárolva, be lett építve. És nem csak úgy ki lett találva, hogy hoppá most rabolnak úgyhogy berittyentek egy bindet aztán szevasztopol. Számos rablás történt a közelmúltban. Ti is minden nap megfordultok a kórház környékén, hogy taxisokra vadásszatok. Megelégelte a cég vezetősége, hogy mindig kifosszátok az embereket, ezért lett ez a döntés hozva. Nem értem ezzel mi a probléma.

Az előbb említett kormány mögötti gomb arra szolgál, hogy nyomás kifejtése esetén a beállított rádió frekvencián jelez nekünk a gépjármű pozíciójával. Elárulom, kábeles áramellátás nélkül is megvalósítható ez az egész. De nem szeretnék ebbe belemenni, akit érdekel az úgy is majd tanulja szakmunkásba/egyetemen.

A másik pedig, hogy késsel meg bézbózzal azért elég kemény vállalkozás így rabolni, nem srácok? Mondjuk én taxiztam volna. Mert akár én is lehettem volna Brian helyében. El kezdesz hadonászni a késsel.. Okés. Na de nálam ott van a TEC-9 kisgépfegyver. Hoppácska. Még hogyha valami lőfegyverről beszélünk azt mondom oké. De ma már minden második embernek ott az X a hátán, legalább egy Colt. 2 buszos kör LS-ben. Meg is van. Ennyi a szerveren a fegyverszerzés.

Annyit értetek el a folyamatos akciózgatásokkal, hogy kilépnek az emberek mert minden nap ki vannak fosztva. A képeiteket is megnéztem, szerintem elég gáz annak a sziklának a tetején késelgetni meg ütögetni. Oké, erdő, vidék, f*sza. De az a szikla elég feltűnő helyen van, jó cinkbe nyomatjátok.

Meg amúgy a beépített gombot úgy is meg lehet nyomni, hogy észre se veszitek. Az, hogy az adott taxisofőr pedig /r paranccsal rádiózik, valójában nem történik meg, hiszen nem ő beszél a rádióba hanem egy beépített nyomkövető segítségével küldi a kocsi koordinátáit. Tehát azt, hogy tudomásotokra jutott a dolog, miszerint tudunk a pozitokról, MG.

Ne haragudjatok, hogy hozzászóltam a panaszhoz, de a sok b*romságot olvasva kényszert éreztem a véleményem kifejtésére, ezzel az indulatom kiadására. Úgy gondolom, hogy a taxisok körében ma ez a legnagyobb probléma (rablásügy), melynek én is a részese vagyok. Köszönöm!

Kavics

Ex S.G.H. Vezető
2019. 01. 09.
1 486
446
V4 karakter
Dr Adam Brian
LV karakter
Brian Kearney
Brian Smis , Jason B Wright kérek RP előzményt arról hogy be lett szerelve autóba a nyomógomb.

Kérdés ebből a rádiózásból hogy:
[2019-02-04 21:19:12] [Output] : Brian Smis mondja (rádióba): 04 10-12-34 Los Santos
Honnan tudja társad hova kell menni?

Mivel senkinek sem alkalmas megadott időpont, így itt folytatjuk a panasz megbeszélését!

2019. 01. 10.
70
32
V4 karakter
Ervin X Rivera
LV karakter
Ervin X Rivera
Figyelj vito nem a legzsaknal van a baj de te ha kormanyra raksz egy gombot szerinted nem latszik?Mikor forgatod latszik plusz szerintem nagyon oda kellene figyelj hogy menet kozben ne nyomd meg.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.