Miss Lacky
Írnok deák
- 2020. 06. 19.
- 644
- 2 590
- V4 karakter
- Liana Shakaryan
- LV karakter
- Anna Lawrence
- V2 karakter
- Andrews Charlotte
Nyilván nem az én dolgom eldönteni, de szerintem alkalmatlanok lennétek egy ilyen pozícióra (mielőtt sikerülne ide kilyukadni, nem arról van szó, hogy én alkalmasabb lennék, dehogy is...). Hiányzik a szerveren szerzett rendvédelmi tapasztalat. Ha több hónapot eltöltöttetek volna a Rendőrségben tiszti rendfokozaton, jobban belelátnátok a dolgokba, megismernétek a másik fél helyzetét.- Kikerültük volna a bírósági rendszer legnagyobb nehézségeit? A nehézségek akkor fognak kijönni ha már a frakció zöld utat kapott és nekünk megoldást kell találnunk a problémákra. Erre pedig annyit tudok mondani, hogy a csapat készen áll erre a feladatra is, hiszen ha nem így lenne nem indítottuk volna el ezt az egész “kezdeményezést” és nem öltünk volna bele ennyi időt az elméletbe.
Ezt a stílust szerintem nem érdemeltem ki, de eltekintek tőle. Igen, megoldást adtatok úgy, hogy az előállított személyek 3/4-ét egyenesen kizártátok a rendszerből... Szerintem érthetően megfogalmaztam, hogy ez az elsődleges problémám.- Az értő olvasást (amit 1. osztálytól tanítanak) alkalmazva te is rájöhettél, hogy valódi megoldást adtunk a tárgyalási várakozásra a fórumon keresztül. Kérlek továbbiakban se várd azt, hogy hibátlan legyen egy rendszer, mert olyan nem létezik, hogy valami tökéletes.
A kormány azért került megszűntetésre, mert bizonyos időszakokban alkalmatlanok irányították, a vezetőség türelme pedig véges, ami teljesen érthető.- A bíróság legitimálását a Seecity alaptörvényébe (továbbiakban: atv. ) foglalták. Ezt mindenki egységesen elfogadta még az RSZSZ is, ami annyit jelent, hogy amíg nem nyújt be egy atv. módosítást ezzel kapcsolatban, az atv. felruházása által Seecityben működnie kell a Bíróságnak és az összes hatalmi ágat nem lehet egy kézbe összepontosítani, hiszen az nem nevezhető jogállamnak, mivel jogállam egyik fő tulajdonsága pont az, hogy a hatalmi ágak elkülönülnek.
- Szerinted az elfogadható, hogy egy jogállamban egy helyre összpontosulnak a hatalmi ágak? Az atv.-ben pontosan leírásra került, hogy milyen kötelezettségei vannak az RSZSZ-nek, aminek jelenleg nem tesznek eleget, hiszen két év alatt egy köztársasági elnököt nem sikerült összekukázni, illetve egy kormányt nem sikerült összehozni. Igazából maradhat az RSZSZ “hatalmába” a törvényhozás, de elkülőnítésre kell hogy kerüljön a végrehajtástól. Ennek a legegyszerűbb módja, hogy 3 független embert kell kiemelni a szerverről akiknek erre a kompetenciák megvannak és ők látnák el a “kormány” szerepét.
Ha ennyire képben vagy a témában, gondolom tisztában vagy azzal, hogy a való életben is a demokratikus jogállami rendszernek régóta ismert és felrótt hátránya a lassú, körülményes intézkedés, döntéshozatal, valamint választott tisztségek esetében a választási folyamat során megjelenő csalás, korrupció. Mivel egy játékról van szó, ahol korlátozott időt töltenek el az emberek, értelemszerűen nem lehet lemásolni az IRL rendszert.
Személy szerint látnék potenciált egy kormányban (amit megfelelő, arra alkalmas emberek vezetnek), de azt, hogy a vezetőség nem adna még egy esélyt a rendszernek, teljesen megértem.