bérlemények (Bánya, Fényezőműhely, Farm)

Brodesz

Barangoló
2023. 04. 17.
78
148
Balatonfüred
V4 karakter
Jankauskaite Angelina
Azért is lenne jó, mert történt már velem olyan, amikor bérbe vettem ki valamit valakitől vagy én adtam bérbe valakinek és ilyenkor felmerül az a probléma, hogy a bérlemény tulaja nincs fent a szerveren, és aki bérli az meg nem tudja mondjuk haverral csinálni mindaddig, amíg a kiadó nem adja hozzá a bérleményhez. Van amikor több óráig, napig nem tudja hozzáadni, akkor meg szívás az egész.
Támogatom az öteletet!

Politikus.

Zöldfülű
Támogató
2022. 09. 06.
224
305
21
V4 karakter
Quentin Dufour
Ez már párszor már kellett volna. Nem hiszem hogy ebből visszaélés lenne, ha meg igen akkor nem kell mindenkinek jogot adni ilyenhez.

• Tetszik
Reactions: jani.

ifjuben

Aktív fórumozó
2019. 06. 22.
260
301
V4 karakter
Erik Dean 🇩🇪
LV karakter
Pavel Bosko 🇸🇰
Az esteleg 'UCP'-ben való hosszabbításból, meghosszabbítási jog megosztásából vagy akár a prémium-pontból történő hosszabb időre való bérlésből szerintem senkinek sem származna hátránya! Értem, hogy van rá 24 óra, viszont előfordul amikor ez szinte képtelenség, nekem személy szerint már többször is fejfájást okozott... Támogatom!

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik

Farkas14

Újonc
2024. 03. 27.
7
3
Tatabánya
V4 karakter
Stewie Jackson
Én közel sem tudok minden nap aktív lenni, és van bányám, elég szenvedés figyelni mindig a dátumot, abban a 24 órában valahogy mindenképp géphez tudjak ülni. IRL sem így megy.
Támogatom hogy a fórumon tudjunk hosszabbítani, de az is jó lenne, ha mi tudnánk időpontot megadni, módosítani!

• Tetszik

Szilvaa

Barangoló
Támogató
2019. 01. 11.
118
29
Szeged
V4 karakter
Jackob Jorden
V2 karakter
Johnson Matt
Támogatom, pont ez van most velem. 2 napon nem leszek itthon de a bányám pont akkor jár le.

• Tetszik

Attesz17

Barangoló
2019. 12. 31.
147
42
Trelleborg Sveden
V4 karakter
Hyden S Skoot
LV karakter
Hyden Skoot
V2 karakter
Parrelle Byrd
Számtalan report van, hogy nem tudja meghosszabbítani ,mert ide-oda megy. Kulcsfontosságú lenne egy ilyen Update! Támogatom!
A napokban én is ugy jártam.Tuloráztam és nem értem haza,Közel 13milliot érö anyag ment a levesbe

Szikkancs

Újonc
2024. 11. 10.
7
7
V4 karakter
Gabe Peterson
Mivel a vonat PP-ből vásárolható, így nem valószínű, hogy ez a mostani rendszer bármikor is módosítva lesz. A tulajoknak megéri, ha nem hosszabbítasz és újra meg kell venned. A saját zsebük ellen meg nyilván nem fognak dolgozni.

jani.

Újonc
Támogató
2023. 06. 25.
59
60
18
Szováta
V4 karakter
Evelina Nordvik
Nagyon jó ötlet, és támogatom is teljes szívemből, viszont... Ha jól emlékszem, nem egy topic lett már létrehozva ezzel a témával, és a vezetőség visszadobta, azzal a válasszal, hogy nem lesz ilyen. Sokkal játékoscentrikusabb funkció lenne, mivel aki casual player annak előnyére válna, viszont elég valószínű, hogy ez a topic is a többi sorsára jut. Ennek ellenére, jó látni hogy fel fel bukkan mai napig ez a téma, hátha idővel eljön az idő, hogy belássa mindenki, hogy ez egy elengedhetetlen update lenne. 🙌

• Tetszik
Reactions: Croxy22

pecsrikt

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
100
2
Magyarország
V4 karakter
Othmane Sahim
LV karakter
Denzel D Hernandez
Nagyon jó ötlet - velem is megesett már, hogy buktam a bányavonatot, mert nem tudtam gép közelben lenni. Támogatom!

Flaker

Barangoló
Támogató
2024. 10. 12.
84
14
Szigethalom
V4 karakter
Lukas Falkner
LV karakter
Alder Knight
Remek ötlet! Sokszor van ilyen, hogy pont azon a napon nem tudok lenni, amikor hosszabbítani kéne. Támogatom.

• Tetszik

Bendiih

Újonc
2019. 01. 31.
37
44
V4 karakter
Nakai Nobuyoshi
LV karakter
Zoe Palmer
V2 karakter