bérlemények (Bánya, Fényezőműhely, Farm)

.Adesz

Csibészkarika💝
2021. 01. 14.
186
276
18
Zalaegerszeg
quotesbytavaszi.tumblr.com
V4 karakter
Adam Ake �
V2 karakter
Adam El Fuego
Sziasztok!
Ötletem nagyon tömör és rövid lesz, a címben felsorolt bérelhető "munkánál" legyen egy plusz lehetőség ahol jogot lehet adni az embernek, hogy az adott bérleményt meghosszabbítsa.
avagy bármiféle megoldást kitalálni erre a helyzetre, mivel nem feltétlen tartom jogosnak, például ha valaki nem tud gépközelben lenni, akárcsak 2 napot, és a bérlés pont akkor jár le, akkor elveszíti azt, benne az összes megvásárolt dologgal.
(+ bányában a vonat is, ami ráadásul PP-ért vásárolható)

Csomi

𝙬𝙧𝙪𝙝𝙪𝙝𝙞𝙝𝙞𝙝𝙞𝙝𝙪𝙝𝙞
2022. 11. 14.
275
479
otthon
V4 karakter
ernest meeks
Van benne valami, de ha már valaki meg lett bízva ekkora jogokkal szerintem meg lehet annyira bízni abban az emberben, hogy jó döntéseket fog hozni (irl ismerős, ilyesmi). De igazából ez részletkérdés, maga az ötlet elég jó az ilyen kicsi részleteket úgysem mi fogjuk eldönteni.

DriftV4

Modern Verne
Támogató
2022. 01. 07.
1 270
595
21
Nagyegyháza
www.youtube.com
V4 karakter
Ivan Styles
LV karakter
Marco Posey
V2 karakter
Marco Posey
Sziasztok!

Én benne vagyok egy cégben, ahol én vagyok a tulaj, de lehet, hogy pont azon a meghoszabítási napon nem tudok lenni. Nagyon támogatom az ötletet!

• Tetszik
Reactions: jani.

Rina

Újonc
2021. 07. 11.
51
94
V4 karakter
Rina Gashi
LV karakter
-
V2 karakter
-
Sziasztok! Ezt én is támogatom, minnél előbb be kéne hozni, pár héten belül én is így fogom bebukni a bányám, ha ez nem lesz integrálva. :D

iWYO

Újonc
Támogató
2023. 09. 08.
15
36
26
V4 karakter
Leith Ivo Piers
LV karakter
Rachel Lewis
Sziasztok!
Az ötletet támogatom.

• Tetszik

matebalazs

Újonc
2021. 04. 05.
3
8
V4 karakter
Elliot_Nelson
Sziasztok!
Ötletem nagyon tömör és rövid lesz, a címben felsorolt bérelhető "munkánál" legyen egy plusz lehetőség ahol jogot lehet adni az embernek, hogy az adott bérleményt meghosszabbítsa.
avagy bármiféle megoldást kitalálni erre a helyzetre, mivel nem feltétlen tartom jogosnak, például ha valaki nem tud gépközelben lenni, akárcsak 2 napot, és a bérlés pont akkor jár le, akkor elveszíti azt, benne az összes megvásárolt dologgal.
(+ bányában a vonat is, ami ráadásul PP-ért vásárolható)
annyit hozzátennék, hogy lehetne egy olyan opció, hogy fórumon keresztül lehessen bérleményt hosszabítani, mert már többször megszívtam, hogy nem voltam itthon, így nem tudtam hosszabítani.

.Adesz

Csibészkarika💝
2021. 01. 14.
186
276
18
Zalaegerszeg
quotesbytavaszi.tumblr.com
V4 karakter
Adam Ake �
V2 karakter
Adam El Fuego
annyit hozzátennék, hogy lehetne egy olyan opció, hogy fórumon keresztül lehessen bérleményt hosszabítani, mert már többször megszívtam, hogy nem voltam itthon, így nem tudtam hosszabítani.
Pontosan erről szól az ötlet, ha nem vagy otthon akkor ne vesszen el minden, mert mondjuk pont arra esik a hosszabbítás.
Az meg személy szerint tökmindegy hogy miként tudod megoldani, de valami mód kellene rá mindenképpen, azt gondolom.

• Tetszik
Reactions: jani. és Rina

pall510

Újonc
2024. 03. 12.
21
60
V4 karakter
Mason Luke
Támogatom! Ma én is elvesztettem a bányámat vonattal együtt mert nem voltam képközelben :(

• Tetszik

cuzo456

Újonc
2022. 05. 01.
18
2
V4 karakter
Aaron Palmer
Tényleg nem ártana mert mondjuk a bányával is beszedik a ppt majd elveszik! TÁMOGATOM!

• Tetszik