Köszi, hogy fentebb kicsit bővebben kifejtetted, hogy mire is gondoltál, viszont továbbra sem értem milyen pozitív hozadéka lenne ennek a játékosok számára. Az, hogy "RP-sebb", az nem érv!
Most sem tart vissza senki, hogy azt 'RP'-zd, hogy "előveszed a bankkártyádat a jobb nadrágzsebedből, majd az pulton található terminálhoz érinted, végül pedig beütöd a PIN kódod"-at. Továbbra is hiányolom az előnyeit és hátrányait! (El lehet lopni? Ha megadom a PIN kódomat, akkor más is tudja használni? Egy vállakozás / frakció akár használhatna egy számlát több kártyával?) Csak azért mert, így 'RP'-sebb lenne a pénz felvétel teljesen felesleges egy új 'item', elvégre az 'RP'-nek (normális keretek között) csak a képzeleted szabhat határt!
A jelenlegi megoldás szerintem teljesen jó középutat képez. Tulajdonképpen korlátlan összeget tarthatsz "kéznél", nem kötelező a bankban tartanod a pénzed. Mindkét oldalnak van előnye és hátránya, a bankban kamatozik, de számolni kell a kezelési költséggel, ha pedig "kéznél" tartod fenn áll a veszélye, hogy kirabolnak és egy limitált összeggel megcsonkítanak.
Arról pedig, hogy ez csak egy "kis dolog" és "sok a munka vele, úgysem foglalkoznak vele", csak az a véleményem, hogy ami üzleti szempotból jövedelmező és jó ötlet, az a "méretétől" függetlenül bekerül...