Szisztok!
Nem szeretném ragozni a témát, vannak a szerveren olyan pontok ahol megcsodálhatjuk a különböző magángyűjteményeket és egyéb okok miatt rengeteg eléggé forgalmas pontokon található "FPS temetőket" ilyen például a TAXI telep csúcs időben, a Redline magánparkolójában megcsodálható 30 fajta csodálatos protectes verda és például a W.E. városrészen található BMW gyűjtemény, melynek jó része protectes. Szerintem nem csak engem irritál, hogyha elhaladok ezeknek a pontoknak a közelében akkor az FPS teljesítményem hihetetlen mértékben csökken emellett elemezve a gép processzor, illetve egyéb hardvereinek statisztikáit kb. 30-40%-os emelkedést mutat a kihasználtsági ráta.
Mint a címben is kifejtettem szeretném én és még szerintem sokan mások játékélmény javítása érdekében ezeknek a szabályozását, beszüntetését. Aki meg mindenképp megakarja mutatni az ő gyönyörű gyűjteményét az nyisson egy tárlatot legalább ezzel is színesítve a szervert.
Szerkesztés: Visszajelzések alapján, bár nekem ott pont nem tapasztalható ilyen az új kórház modellezés is lefejezi valaki konfigurációját.
Köszönöm, hogy szót kaphattam, én Lajos voltam, helo!