Az FPS temetők beszüntetése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

?????.

Újonc
2020. 07. 04.
40
9
V4 karakter
shai mihümsi
LV karakter
sigkore kobre
V2 karakter
anders love
valóban jó lenne, és nem 1 fpsel menék el jacani. tamogatom!

matt007

Zöldfülű
2019. 01. 10.
188
127
LV karakter
Gallius Sucre
V2 karakter
Kalanyos Krisztian
Azzal is lehetne segíteni ha nem minden frakció a városba lenne, ott van kint vidéken a nagy terület, bayside-on van kemény 40-50 fps-em, a városban meg 15-20. Vehetjük példának a kórházat is, ott van a fort carsonba egy kórház is, ami csak úgy ott áll és vár. Vagy például bayside-ra vagy el quebrados-ra betenni valamelyik illegál frakciót. Vagy a sivatag közepére betenni még egy szerelő telepet, vagy a mostanit át tenni oda. Még régebben is mikor volt a roosevelt akkor nem állt annyi autó a redline-ba, azt elviselhetőbb volt ott az fps is.

Reszelii

Zöldfülű
Támogató
2019. 12. 20.
224
134
V4 karakter
Dreehem_Krasniqi
LV karakter
Lola Wayer
Szisztok!

Nem szeretném ragozni a témát, vannak a szerveren olyan pontok ahol megcsodálhatjuk a különböző magángyűjteményeket és egyéb okok miatt rengeteg eléggé forgalmas pontokon található "FPS temetőket" ilyen például a TAXI telep csúcs időben, a Redline magánparkolójában megcsodálható 30 fajta csodálatos protectes verda és például a W.E. városrészen található BMW gyűjtemény, melynek jó része protectes. Szerintem nem csak engem irritál, hogyha elhaladok ezeknek a pontoknak a közelében akkor az FPS teljesítményem hihetetlen mértékben csökken emellett elemezve a gép processzor, illetve egyéb hardvereinek statisztikáit kb. 30-40%-os emelkedést mutat a kihasználtsági ráta.
Mint a címben is kifejtettem szeretném én és még szerintem sokan mások játékélmény javítása érdekében ezeknek a szabályozását, beszüntetését. Aki meg mindenképp megakarja mutatni az ő gyönyörű gyűjteményét az nyisson egy tárlatot legalább ezzel is színesítve a szervert.

Szerkesztés: Visszajelzések alapján, bár nekem ott pont nem tapasztalható ilyen az új kórház modellezés is lefejezi valaki konfigurációját.

Köszönöm, hogy szót kaphattam, én Lajos voltam, helo!
Nem ártana ezeket a helyeket kicsit át modelezzni , vagy kevesebb autókat kiállítani. És talán nem esne le ennyire az FPS. Viszont nem kell őket beszüntetni. :)

DNL

Pletykafészek
2019. 01. 10.
948
2 414
20
Dunaharaszti city
V4 karakter
Lola Caro👻
én fps csökkenést általában korháznál és redlinenál veszek észre a többi részen sosem esik 40 alá,viszont amikor redlinenál fent van mindenki aki kint parkolja az autóit na akkor leesik egy 35 körüli értékre. A korház mióta be lett mappolva nekem körülbelül ott olyan 30-35 fpsem szokott lenni függ ez attól hogy mennyi kocsi áll ott stb. UI: Ilyen értékeim csúcsidőben vannak ezt elfelejtettem hozzá tenni,ha kevesebb a player stb akkor nyilván jobb értékek vannak.

• Tetszik
Reactions: dSNOW és Lajos.

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Helyezhető.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.