Arid Seif - Pep Cifo [Dzsek]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

balazs_

Újonc
2023. 03. 10.
1
10
V4 karakter
arid seif
jatekos.png

Panasztevő InGame neve:
Arid Seif

Panaszra tett személy InGame neve:
Pep Cifo

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Admin lejáratása a frakció discordján.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
image.png

image.png

Megjegyzés:
Kritikán aluli viselkedés.

jeveux

Újonc
2023. 01. 28.
22
15
V4 karakter
Pep Cifo
LV karakter
-
V2 karakter
-
Csao, igen irtam mint latszik, de senki mas nem mondott semmit rolatok, ezt mar en talaltam ki. Vallalom a kovetkezmenyeket minden formaban. Nem sgs felulet a discord szerver.

Utoljára szerkesztve:

Mammoth

Barangoló
2019. 01. 19.
130
221
V4 karakter
Matthias Thalberg
LV karakter
-
V2 karakter
-
Hello, mint a discord szerver moderációjában való résztvevő, és a szóban forgó frakció vezetője szólok hozzá,

Az említett beszélgetést, amiből az első sor be lett küldve, természetesen nem SGS platform, azonban szorosan hozzáfűződik.

Persze én is azon az állásponton vagyok, hogy nem lenne célra vezető ezt a stílust képviselni és elviselni egy szintig.

Ami a beszélgetést illeti, a belinkelt képen, a kifakadás után részletezte a panaszra tett személy, hogy mit kapott és mit tett. Ennek fényében köztük én, köztük a saját frakció társai közölték vele, hogy a felháborodása teljesen jogtalan, és azt is egyértelműen tudtára adtuk, hogy ez nem az a közösség, ahol ennek teret adunk. Ennek fényében szerintem házon belül kezelve lett a szituáció, nem ment át komolyabb ízléstelenségbe, ami azt okozná, hogy szerver szinten kellene ezt vizsgálni.

Itt persze meg lenne a felelőség, hogy a panasztevő minden bizonnyal ezeket is pontosan látta, a szivárogtatóval egyet értve.. Nem tudom eldönteni, hogy ennyire nem tudta a kontextust elemezni, vagy csak valami oka volt, hogy esetleg megpróbálkoztak a PK-val. Lehetséges, hogy ennek az elemét érdemes lenne még megvizsgálni.

Ennyit szerettem volna csak hozzászólni, a tisztánlátás érdekében.

Dzsek

most már nevethetsz😉
2019. 01. 24.
861
3 825
Nagykanizsa
V4 karakter
Jan Flis
LV karakter
-
V2 karakter
-
Csao, igen irtam mint latszik, de senki mas nem mondott semmit rolatok, ezt mar en talaltam ki. Vallalom a kovetkezmenyeket minden formaban. Nem sgs felulet a discord szerver.
Tehát te találtad ki. Nehezen hiszem ezt el, privátban írd le ha itt nem szeretnéd kik voltak, illetve azt is hogy kik még azok az adminok akikre gondoltál, bár van egy érzésem tudom ki lesz az pár 5-ös admin. Őszinteséget jobban szeretem én is és fallen is. Erre még adok egy fél napot neked, tisztázás képpen. @jeveux

Lehet nem hivatalos SGS platform, de attól még hozzáköthető, ugyanúgy egy v3 frakció dc-ről beszélünk ahol te admint minősítettél, úgy hogy teljesen korrekt volt ő veled.

Attól még hogy ti elintéztétek ezt egymás között nem azt jelenti nem fog következményekkel járni, kiváncsi lennék ha te lennél fallen helyébe, mit tennél.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.