Hello, mint a discord szerver moderációjában való résztvevő, és a szóban forgó frakció vezetője szólok hozzá,
Az említett beszélgetést, amiből az első sor be lett küldve, természetesen nem SGS platform, azonban szorosan hozzáfűződik.
Persze én is azon az állásponton vagyok, hogy nem lenne célra vezető ezt a stílust képviselni és elviselni egy szintig.
Ami a beszélgetést illeti, a belinkelt képen, a kifakadás után részletezte a panaszra tett személy, hogy mit kapott és mit tett. Ennek fényében köztük én, köztük a saját frakció társai közölték vele, hogy a felháborodása teljesen jogtalan, és azt is egyértelműen tudtára adtuk, hogy ez nem az a közösség, ahol ennek teret adunk. Ennek fényében szerintem házon belül kezelve lett a szituáció, nem ment át komolyabb ízléstelenségbe, ami azt okozná, hogy szerver szinten kellene ezt vizsgálni.
Itt persze meg lenne a felelőség, hogy a panasztevő minden bizonnyal ezeket is pontosan látta, a szivárogtatóval egyet értve.. Nem tudom eldönteni, hogy ennyire nem tudta a kontextust elemezni, vagy csak valami oka volt, hogy esetleg megpróbálkoztak a PK-val. Lehetséges, hogy ennek az elemét érdemes lenne még megvizsgálni.
Ennyit szerettem volna csak hozzászólni, a tisztánlátás érdekében.