Panasztevő InGame neve:
► Alee R Kardesini ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Jalapeno ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Ki jött egy olyan helyzetre ahol engem és egy haveromat rabolták el fgh helyről át veréssel. Azt mondta a srác, hogy megveszi tőlem a kb 3 millió értékű érceimet, és hogy vigyem el a bankba, be szállt az autóba és ott bayside-on már fogta is ránk a fegyvert és utasított. Hivtunk admint és ki derült, hogy se karakter történet se semmi nem volt neki.
Ezután el engedte az admin rp folytal. Aztán a sarkon át vette a volánt a srác és le rp-ztem /megprobalja-val, hogy ki rántsa a kormányt, sikerült is. És ezért raktak be minket PG-re mikor ketten voltunk egy ember ellen aki vezetett és egyszerre nem tudja mind kettő emberre rá fogni a fegyvert. És úgy tünt , hogy mintha össze játszanának az admin és a srác mivel mindenbe neki adott igazat, nem rp-zte le azt se hogy meg motoz csak egyből /do-val kérdezte hogy hol vannak az ércek, figyelmeztetésre rp-zett le egyet utána, nem volt karakter története sem, illetve nagy értékű dolgoknál hazudozás. Kérni akartam másik admin nem volt rá lehetőség sem. Írtunk új reportot azt is végig ő fogadta el. Aztán a vége az volt, hogy nem volt nála hely ezért el vitte az autónkat is mivel, hogy ez nyomós indok mikor az, hogy nincs helye az mi jogon tartozik az rp-hez? Meg hogy mi rp közbe órdítottunk ki a kocsiból azt mondta az admin közbe meg semmi ilyen nem volt.◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► ◄
Megjegyzés:
► Azt szeretném ezzel el érni, hogy vissza legyen térítve a közel 3 millió értékem amit rossz rp-vel és igazságtalanul el vettek. ◄
Utoljára szerkesztve: