Alee R Kardesini - Jalapeno

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Durito11

Újonc
2024. 04. 28.
8
28
V4 karakter
Alee R Kardesini
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Panasztevő InGame neve:
Alee R Kardesini

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Jalapeno ◄

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Ki jött egy olyan helyzetre ahol engem és egy haveromat rabolták el fgh helyről át veréssel. Azt mondta a srác, hogy megveszi tőlem a kb 3 millió értékű érceimet, és hogy vigyem el a bankba, be szállt az autóba és ott bayside-on már fogta is ránk a fegyvert és utasított. Hivtunk admint és ki derült, hogy se karakter történet se semmi nem volt neki.

Ezután el engedte az admin rp folytal. Aztán a sarkon át vette a volánt a srác és le rp-ztem /megprobalja-val, hogy ki rántsa a kormányt, sikerült is. És ezért raktak be minket PG-re mikor ketten voltunk egy ember ellen aki vezetett és egyszerre nem tudja mind kettő emberre rá fogni a fegyvert. És úgy tünt , hogy mintha össze játszanának az admin és a srác mivel mindenbe neki adott igazat, nem rp-zte le azt se hogy meg motoz csak egyből /do-val kérdezte hogy hol vannak az ércek, figyelmeztetésre rp-zett le egyet utána, nem volt karakter története sem, illetve nagy értékű dolgoknál hazudozás. Kérni akartam másik admin nem volt rá lehetőség sem. Írtunk új reportot azt is végig ő fogadta el. Aztán a vége az volt, hogy nem volt nála hely ezért el vitte az autónkat is mivel, hogy ez nyomós indok mikor az, hogy nincs helye az mi jogon tartozik az rp-hez? Meg hogy mi rp közbe órdítottunk ki a kocsiból azt mondta az admin közbe meg semmi ilyen nem volt.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Azt szeretném ezzel el érni, hogy vissza legyen térítve a közel 3 millió értékem amit rossz rp-vel és igazságtalanul el vettek.

Utoljára szerkesztve:

Jalapeno

Just a Hot pepper.
SzerverAdmin
v4
2019. 09. 13.
501
2 021
24
V4 karakter
Leah Wexler 🇩🇪
LV karakter
Nina Hüber 🇩🇪
Hali, valahogy számítottam a panaszra, igaz nem lepődök meg ezek a sorok után:
Alee R Kardesini: (( irjad közbe a pk-t. ))
Adrian Logan: (( hagyjad bovebb lesz a panasz ))

Röviden, először Ben hívott admint, közben ti is Koreszal egyszerre értünk kb oda, így átadta a teljes ügyet nekem.
Ott letárgyaltuk, hogy rendben van ez a módja a rablásnak, hogy beengeditek az autóba a srácot, majd a hasatokhoz fogja a fegyvert.
Itt már próbáltál félrevezetni, hogy nem a hasadhoz fogta, hanem a fejedhez. Amit logba látható, hogy nem így volt, a hasadhoz lett a fegyver fogva.
Ezután felhoztad, hogy nem PG részéről, hogy kettőtöket rabol ki, elmondtam hogy nem. Ezután jött megint a félrevezetés szándéka részedről, hogy te nem rég ezért PG jailt kaptál, UCP-det nézve nem is láttam ilyen jailt nálad, ezért is kérdeztem rá, mint kiderült, nem itt kaptál.

Nagy nehezen végül elkezdtétek folytatni az RP-t többszöri rátok szólás után.
Közben nyitottál reportott is ahol leírtam, hogy ha problémád van a bírálattal, nem az a megoldás, hogy új reportott nyiss.

Mivel láttad, hogy figyelem a te reportjaidat, így haverodnak szoltál OOC, hogy nyisson ő.
Neki is leírtam ugyan azt amit neked.

Ezután jött a csodás megpróbálod, mind ezt úgy, hogy fegyveressel ülsz egy autóban és bármikor lelőhetne.
*** Alee R Kardesini megpróbálja oldalra rántani a kocsi kormányát. és sikerül neki.
Ezt még tetőzte haverod is:
*** Adrian Logan megpróbál uvoltozni kifele, de sajnos nem sikerül neki.

Ezután kijöttem specből és disappearbe néztem tovább, mit csináltok.
Folyamat ment az OOC pörgetés és az, hogy nem érdekel titeket én mit mondtam, hívtok ti mást admint.
Ekkor elégeltem meg az egészet és jöttem ki disappearbol.

Az admin ügy teljes logját átküldöm Mattnak.

Durito11

Újonc
2024. 04. 28.
8
28
V4 karakter
Alee R Kardesini
Hali, valahogy számítottam a panaszra, igaz nem lepődök meg ezek a sorok után:
Alee R Kardesini: (( irjad közbe a pk-t. ))
Adrian Logan: (( hagyjad bovebb lesz a panasz ))

Röviden, először Ben hívott admint, közben ti is Koreszal egyszerre értünk kb oda, így átadta a teljes ügyet nekem.
Ott letárgyaltuk, hogy rendben van ez a módja a rablásnak, hogy beengeditek az autóba a srácot, majd a hasatokhoz fogja a fegyvert.
Itt már próbáltál félrevezetni, hogy nem a hasadhoz fogta, hanem a fejedhez. Amit logba látható, hogy nem így volt, a hasadhoz lett a fegyver fogva.
Ezután felhoztad, hogy nem PG részéről, hogy kettőtöket rabol ki, elmondtam hogy nem. Ezután jött megint a félrevezetés szándéka részedről, hogy te nem rég ezért PG jailt kaptál, UCP-det nézve nem is láttam ilyen jailt nálad, ezért is kérdeztem rá, mint kiderült, nem itt kaptál.

Nagy nehezen végül elkezdtétek folytatni az RP-t többszöri rátok szólás után.
Közben nyitottál reportott is ahol leírtam, hogy ha problémád van a bírálattal, nem az a megoldás, hogy új reportott nyiss.

Mivel láttad, hogy figyelem a te reportjaidat, így haverodnak szoltál OOC, hogy nyisson ő.
Neki is leírtam ugyan azt amit neked.

Ezután jött a csodás megpróbálod, mind ezt úgy, hogy fegyveressel ülsz egy autóban és bármikor lelőhetne.
*** Alee R Kardesini megpróbálja oldalra rántani a kocsi kormányát. és sikerül neki.
Ezt még tetőzte haverod is:
*** Adrian Logan megpróbál uvoltozni kifele, de sajnos nem sikerül neki.

Ezután kijöttem specből és disappearbe néztem tovább, mit csináltok.
Folyamat ment az OOC pörgetés és az, hogy nem érdekel titeket én mit mondtam, hívtok ti mást admint.
Ekkor elégeltem meg az egészet és jöttem ki disappearbol.

Az admin ügy teljes logját átküldöm Mattnak.
Nyilván kérni akartunk másik admint, mellesleg meg írtam is hogy nem írok pk-t ha szabályosan bírálod a dolgokat, de ebbe semmi szabályos nem volt, se karakter történet se semmi. Meg hogy vezeti a kocsim és hogy kettő emberre rá tudja fogni a fegyót? ez is nagy, meg hogy motozásnál semmi rp egyből /do-val kérdezi, hogy mi merre hány méter aztán figyelmeztetésre gyorsan irt valamit. Másik félt át se motozta, de már a pénzt kérte.

zzotya

Újonc
2025. 04. 09.
5
12
V4 karakter
Kennedy Drago
2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás! Büntetés: 40 büntetőpont.~Zoliii
Rablás esetén az áldozat felszólítása esetleges /me /do parancsok használata kötelező.

• Vicces
Reactions: paul.

Zoliii

Invictus maneo
Veterán Globális Moderátor
v4
2019. 07. 28.
3 134
5 071
V4 karakter
Flavio F Luchese
Minden hozzáfűzni valódat ne külön hozzászólásba írd, hanem az előzőt szerkeszd, a figyelmeztetést megkaptad rá, meg ha nincsen közöd a panaszkönyvhöz akkor ne is szólj hozzá.

Utoljára szerkesztve:

Matt

FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 141
4 598
V4 karakter
Jamie de Martel
Megkaptam a logokat az admintól, ha már a pkba ezt nem sikerült normális módon beküldeni.
Karaktertörténet nem szükséges a rabláshoz, ez nem tudom honnan jött.
PG-nek pedig igen PG volt amit csináltatok, fegyveres személy mellett ilyen megpróbált írni egyáltalán nem reális, semmit nem fogsz elérni vele csak maximum meghalsz, ami igen neked itt a sok cuccal nálad tök jó lett volna, de sajnos ezt a szerveren nem teheted meg.
Másik admint szintén nem lehet kérni, ha már egy admin elbírálta, nem véletlen írta Jalapeno azt, hogy PKt kell írni és nem új reportokat.

Ha beülnek melléd és elkezdenek az autóban rabolni fegyverrel az onnantól kezdve rablás, semmi átverésről nincsen szó, elég naivak voltatok ahhoz, hogy beengedjetek egy teljesen idegent az autótokba és meg is lett az eredménye.
Ezeket a mutatványokat végignézve az, hogy 90 percet kaptatok csak erre az egészre az ami a leginkább meglepő, de nem fogok rajta változtatni, teljesen jogosan kaptátok a jailt.
A panasz jogtalan, zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.