- 2023. 07. 18.
- 329
- 478
- 22
- V4 karakter
- Aiden Reina
- LV karakter
- ~
- V2 karakter
- ~
Csaó, szerintem ez az átlag textúra hiba lehet, szerintem mindenkinek előfordul, aki see-mta-n játszik, csak időben más az eloszlás. Gondolok itt arra hogy valakinek 3 órankent jelentkezik, valakinek 8-9 óránként. Szerintem ezzel megkell baratkoznod, úgy mint mindenki másnak.Sziasztok.
Egy olyan problémával küzdök már V4 óta, ami már kezd táncolni az idegeimen.
Rengetegszer előfordúl, hogy egyszerűen gondol eggyet a game és nem tölti be a mappot, van mikor óránként van mikor 3 óránként, de mindig van ilyen.
Már a Win-t is újra húztam, semmi javulás, esetleg ha erre lenne valakinek valami tippje azt megköszönném.
i5-13400, RTX 3060 Ti, 2x16 GB RAM - 3200Mhz
Kb 3-4 sessionönként (játék belépés) szokott nekem lenni, ez vanSziasztok.
Egy olyan problémával küzdök már V4 óta, ami már kezd táncolni az idegeimen.
Rengetegszer előfordúl, hogy egyszerűen gondol eggyet a game és nem tölti be a mappot, van mikor óránként van mikor 3 óránként, de mindig van ilyen.
Már a Win-t is újra húztam, semmi javulás, esetleg ha erre lenne valakinek valami tippje azt megköszönném.
i5-13400, RTX 3060 Ti, 2x16 GB RAM - 3200Mhz
Isten áldja megoldódott. Innen is köszi @Andypapa
Ezt tudtam intézni.Adjuk áldásunkat a Papának.Viccet félretéve örülök, hogy megoldódott.
![]()
Ha kell eladom néked a BMW-m.Hatalmas vagy, én a 2.1-be teljesen beletörődtem, igyekeztem ki versenyeztetni a bobcatem hátha feltud menni a fránya emelkedőkön a futóval de úgy sem szeretne néha.![]()
Nem kell ahhoz annyi, elég egy BMW series e 38-hoz kb 180 ezer dollár ( vagy annál kevesebb nem tudom pontosan ezt) az pedig simàn kidolgozható.Ha lenne 20 miskám akkor persze.![]()