A Járművekben lévő rádió.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Dzseremi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 02. 01.
383
856
V4 karakter
𝙅𝙚𝙧𝙚𝙢𝙮 𝙌𝙪𝙞𝙣𝙘𝙚
LV karakter
𝙅𝙚𝙧𝙚𝙢𝙮 𝙍𝙚𝙙𝙬𝙤𝙤𝙙
V2 karakter
❌
Az autókban lévő rádió...
Egy olyan javaslatom lenne a kocsikban lévő rádióval hogy ugyebár, a kocsikban van CD lejátszó is. Emiatt egy olyan ötlet ütöttem meg a fejemet hogy lehessen saját zenét berakni.
Hogyan is működne ez?
Szerintem már többen is észrevehettük hogy van egy CD lejátszó a rádión a rádióállomás neve felett.
1.megoldás: Rá kell nyomni a kis gombra a CD lejátszó mellett és megjelenne egy téglalap szerű ablak a rádióállomás neve helyett és be kéne illeszteni a zene linkjét majd megjelenne egy 'Lejátszás' gomb a '
POWER' gomb alatt. Amint rányomunk a 'Lejátszás' gombra, szimplán bezárjuk a rádiót és a zene szólni fog.
Lásd: Illusztráció
https://imgur.com/jeDT2nJ

2.megoldás: Lenne egy külön 'Youtube' gomb a rádióikonokkal szebeli oldalon egy külön 'sáv'-ban.
Arra rá kell nyomni majd felhozná a Youtube-ot a rádión úgy ahogy a térképet is. Ott ki lehet választani a zenét majd miután elindítottuk a zenét, szimplán bezárjuk a rádiót és szólni fog a zene.

Lásd: Illusztráció
https://imgur.com/xdGZUxd
EDIT:
Úgy is meg lehetne ezt az egészet oldani hogy a lejátszott zene csak annál hallatszódik aki lejátsza vagy csak az autóban hallatszódna és ott is csak annak aki benne ül. Aki nem ül a kocsiba az nem hallaná, még ha a kocsi ablaka le is van húzva.
Utóírat:
Elnézést ha rossz minőségű lett a kép illusztráció, nem vagyok egy Photoshop mester.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: BANKÁR

Dzseremi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 02. 01.
383
856
V4 karakter
𝙅𝙚𝙧𝙚𝙢𝙮 𝙌𝙪𝙞𝙣𝙘𝙚
LV karakter
𝙅𝙚𝙧𝙚𝙢𝙮 𝙍𝙚𝙙𝙬𝙤𝙤𝙙
V2 karakter
❌
Szia! Köszönöm a pozitív visszajelzésedet. Nem nagyon tudom hogy tudnának visszaélni ezzel a dologgal. Ha esetleg leírnád hogy higyan tudnának visszaélni ezze azt nagyon megköszönném.

bencx.

Az év moderátora 2023 V4
2019. 01. 17.
1 172
6 533
20
Pécs
www.twitch.tv
V4 karakter
lina.g.escobar🔨
LV karakter
lina.sparaco🤠
V2 karakter
lina.gonzalez🔫
Gondolj bele, ha bármilyen zenét/videót betudnának kapcsolni youtube-ról, mik lennének ott. Beállnak délire, lehúzzák az ablakot és szól mondjuk valami earrape..

Dzseremi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 02. 01.
383
856
V4 karakter
𝙅𝙚𝙧𝙚𝙢𝙮 𝙌𝙪𝙞𝙣𝙘𝙚
LV karakter
𝙅𝙚𝙧𝙚𝙢𝙮 𝙍𝙚𝙙𝙬𝙤𝙤𝙙
V2 karakter
❌
Mondjuk ez igaz.

• Tetszik
Reactions: bencx.

Pixel

Barangoló
2019. 01. 10.
141
236
V4 karakter
Grigorij_Stepanov
LV karakter
Thomas_Cooper
Nagyon kreatív teremtmények az emberek. Ha bármilyen MP3 fájlt be lehet rakni, akkor alap, hogy minden második Ladából kedves Lakatos Brendon vagy Molnár Kiki ordibálna,amire valljuk be, nincs szükség.
Az ötlet maga nagyon jó, de nem lesz megvalósítva a fent leírtak miatt.
Közben visszakerestem Borisz válaszát egy ilyen ötletre:
Screenshot-20190816-192242.jpg

Utoljára szerkesztve:
2019. 01. 11.
39
7
21
V4 karakter
Liam Montgomery
LV karakter
Liam Montgomery
Adnám, de lehetne erre egy külön rádió is ami valami SeeFM nevet kapna pl, és ucpn lenne hozzá egy felület ahová yt linket lehet beküldeni, amit meg egy adminnak/erre kijelölt személynek kellene elfogadnia, így a visszaéléseket is visszafognák. A kivitelezése sem lenne túl bonyolult, kell csinálni egy webes streaminget amiben lejátszák a zenéket amik be lettek küldve, lehetne egy várólista, az elfogadott zenék között amik egymás után lepörögnek. MTA-ba pedig csak mintha egy online rádiót a linket beszúrják és már megy is a See saját kívánságlistás rádiója. TÁMOGATOM

Dzseremi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 02. 01.
383
856
V4 karakter
𝙅𝙚𝙧𝙚𝙢𝙮 𝙌𝙪𝙞𝙣𝙘𝙚
LV karakter
𝙅𝙚𝙧𝙚𝙢𝙮 𝙍𝙚𝙙𝙬𝙤𝙤𝙙
V2 karakter
❌
Esetleg úgy lehet szabályozni hogy esetleh egy súlyosabb pl: 120 perces vagy több jailt adni valakinek aki ilyen Győzikés vagy Molnár Kikis ordibálós valamit indítanak
el(ahogy írta Bencee is.) de az sem hülyeség amit a Liam Montgomery írt.

• Tetszik

Danesz

❄️?
Támogató
2019. 01. 10.
911
7 935
22
Hatvan
V4 karakter
Jamel Dorsey
60 milliószor el lett mondva, hogy nem lesz ilyen, feleslegesen nyitjátok ezt minden nap újra.

Dzseremi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 02. 01.
383
856
V4 karakter
𝙅𝙚𝙧𝙚𝙢𝙮 𝙌𝙪𝙞𝙣𝙘𝙚
LV karakter
𝙅𝙚𝙧𝙚𝙢𝙮 𝙍𝙚𝙙𝙬𝙤𝙤𝙙
V2 karakter
❌
Még csak egyszer láttam ilyen témát de az is az enyém.

Dzseremi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 02. 01.
383
856
V4 karakter
𝙅𝙚𝙧𝙚𝙢𝙮 𝙌𝙪𝙞𝙣𝙘𝙚
LV karakter
𝙅𝙚𝙧𝙚𝙢𝙮 𝙍𝙚𝙙𝙬𝙤𝙤𝙙
V2 karakter
❌
az előbb néztem szét és nem találtam olyasmit ami arról szólna amit most nyitottam topic-ot. Csak TV-n lehet eztet csinálni jelenleg. De én nem akarok vitát indítani.

Blaise.

ExGameAdmin 5
2019. 01. 10.
407
220
Debrecen
V4 karakter
Blaise_F_Curry
Amikor egyes játékosok IC jail afkolás közben is kibugoltatják magukat a cellából, akkor hogyan várhatnánk el, hogy az egyéni zene berakásból ne a fun legyen ismét? Sok hűhó semmiért. Minek osztogassunk jaileket, meg bannokat, meg figyeljük UCP-n a különféle beküldött zenéket, aminek egy része csak fun, amikor nem nagy dolog csinálni egy music botot és azon lehet zenét hallgatni a haverokkal?

• Tetszik
Reactions: Danesz
2019. 01. 11.
39
7
21
V4 karakter
Liam Montgomery
LV karakter
Liam Montgomery
Lehetne egy adott időszak mikor "nyitva" van ez az egész dolog és elfogadgatják a zenéket, nem azt mondom hogy kötelezően az adminoknak kell ezeket elfogadni, lehetne erre kijelölt személy. És akkor nem lesz se funolás, se ban, se jail osztogatás, se trollkodás. Működtethető rendszer ez így, de a vezetőségen függ hogy megakarja-e csinálni vagy sem

• Tetszik

jaki

jurassic
2019. 01. 10.
510
4 707
21
V4 karakter
jaki olsen
Itt megint az van, hogy két fajta ember van. Az egyik az, aki adná magából a "nagy cigányt", mintha király lenne. A másik fele meg a magának tetszőleges zenét nyomná, akibe van értelem az nem fog előadni egy olyat, ami miatt már pár ember már magát érzi kínosnak(30%). Egyszóval vannak akik hallgatnának 21 savage-t, vagy ami tetszik nekik, meg vannak azok, akik "nagy cigányok", és nyomatják a dzsigolózást, meg miegymást. Akibe szorult értelem, az nem másnak tetsző zenét hallgat, hanem ami neki tetszik.

Stille

Zöldfülű
2019. 01. 09.
221
147
V4 karakter
Johnny Corncob
LV karakter
Honti Jeno
Ha te szeretnél csak magadnak zenét hallgatni youtubon, akkor bekapcsolod a youtubot. Ha a haverjaiddal szeretnél, akkor felmész discordra, TS-re vagy akráhová, és botról benyomod. (megnézel egy tutorilat bármit, hogy hogyan kell botot szerezni és kész). Innestől értelmetlen az egész, mert azon kívül, hogy Brendon ordibálna mindenhol más nem lenne, az adminoknak meg nem hiányzik ez is.

Scott

if (me.Drink == "Coffee") { me.IsCoding = true; }
2019. 01. 10.
422
1 284
Budapest
V4 karakter
Cayetano_Albuquerque
LV karakter
Corey_Morton
Sajnos nem lehet rendesen kiszűrni a visszaéléseket, ha link alapján lehet zenét lejátszani, egy olyan megoldást tudnék elképzelni, ahol az emberek mediafire linkekkel küldik be a zenéket, esetleg albumokat egy forum topicba, ahol a vezetőség x havonta összegyűjti a normális zenéket, és bekerülnének egy listába a rádión belül, ahol kereséssel lehet megtalálni a zenéket/albumokat, ezzel teljesen ki lehetne szűrni a nem megfelelő hanganyagokat.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.