A Járművekben lévő rádió.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

@beast

Újonc
2019. 01. 13.
32
32
Komló
V4 karakter
Latore Hollis
LV karakter
Darrnell Reese
Jó lenne Orbán beszédeket, meg Lakatos Brendon videókat hallgatni az egész városban. Nem támogatom.

Utoljára szerkesztve:
  • Hűha
Reactions: bencx.

Renato

Klaviatúra gyilkos
2019. 02. 15.
750
3 887
20
V4 karakter
jose espiga
LV karakter
alfredo venegas
Szerintem nem kéne. Aki zenét szeretne hallgatni, az felmegy a youtubera és hallgassa. És ahogy már leírták előttem én is csak azt tudom, hogy visszaélések lennének..

• Hűha
Reactions: Vöörös

Bugeye

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 11.
464
2 197
23
Ózd
V4 karakter
Niko Sheffield
LV karakter
Anthony Scott
Bármiből lehet visszaélés, felesleges leírni, hogy ebből is. Minden visszaélés büntetést von maga után, itt is lehetne büntetni azt, ha valaki nem zenét tesz be.

Én támogatom az ötletet.

Zarvan13

Újonc
2019. 07. 08.
12
11
Pomáz
steamcommunity.com
V4 karakter
Mikhail Andreas
LV karakter
--
V2 karakter
--
Egyrészt, a Youtube nem játszik, mivel a játékben nem ismerik ezt a platformot IG...
Egyébként nem lenne rossz ötlet, de nem ilyen formában.
A lapodat MÓDOSÍTÁSOKKAL TÁMOGATOM.
Sok sikert.

Dzseremi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 02. 01.
383
856
V4 karakter
𝙅𝙚𝙧𝙚𝙢𝙮 𝙌𝙪𝙞𝙣𝙘𝙚
LV karakter
𝙅𝙚𝙧𝙚𝙢𝙮 𝙍𝙚𝙙𝙬𝙤𝙤𝙙
V2 karakter
❌
Módosítottam egy picit a témát, így remélhetőleg elfogadható lesz.

Danzso

Am I laughing?
2019. 01. 10.
79
357
Fejér megye
V4 karakter
Sebastian Haarstad
Jó ötlet, én szintén támogatom, de ahogy az előttem szólók írták, rengeteg visszaélés lenne belőle. Esetleg úgy is meg legetne valahogy oldani ezt a dolgot, hogy a YouTube csak a zene kategóriába tartozó "videókat" lehetne lejátszani. Valahogyan biztosan meg lehet ezt oldani.

Dzseremi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 02. 01.
383
856
V4 karakter
𝙅𝙚𝙧𝙚𝙢𝙮 𝙌𝙪𝙞𝙣𝙘𝙚
LV karakter
𝙅𝙚𝙧𝙚𝙢𝙮 𝙍𝙚𝙙𝙬𝙤𝙤𝙙
V2 karakter
❌
Ahogy a módosításomba is írtam, úgy is meglehetne oldani hogy amit zenét bejátszanak egy autóba, csak az hallhatja aki berakta a zenét vagy egy másik megoldás hogy szól a zene, de csak az hallja aki benne ül a kocsiba és aki meg nem ül a kocsiban az meg nem hallja, még akkor sem ha az adott kocsinak le van húzva az ablaka.

SL4Y3R

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 30.
178
366
18
Dunaföldvár
V4 karakter
Hana Hadergjonaj
Egy csomóan jó célra használnák szerintem, azért mert pár ember csak trollkodna vele, attól meg bekerülhetne. Maximum egy nagy AJ-val vagy hosszabb bannal ki lehetne küszöbölni az ilyen eseteket. Támogatom

Galvez

Pletykafészek
Támogató
2019. 04. 05.
874
1 327
V4 karakter
Lydia Hailstorm
LV karakter
Lydia Hailstorm
V2 karakter
Sarah Blake👩‍🌾
Szerintem ezt YT helyett meg lehetne oldani úgy hogy rendes CD-t veszel, egy adott üzletben ami erre lett nyitva. Egy CD-n egy adott előadó pár száma lenne, amiket random ad be, pl 10-et. Vagy akár szezonális CD-k is lehetnének. De az ötletemet figyelmen kivűl hagyva TÁMOGATOM!

renshin

Barangoló
2019. 01. 29.
133
489
V4 karakter
Ryunosuke Ochida
Hozzátenném, hogy pár szerveren "megvalósították" ezt az ötletet, de szimplán 100 videóból alig ha 10 fog neked elindulni, mivel nem képes a script feldolgozni a youtube-ra feltöltött hangfáljt egy link alapján. (Lehet kicsit érthetetlen)

Vitamin

Barangoló
2019. 01. 10.
124
242
V4 karakter
Borislav Kuzmanovic
Lenne visszaélés, mint a picsa. De ha megvalósításra kerül, akkor biztosan kitalál valamit a vezetőség, nem lenne nekik akadály.

Walker12

Újonc
2019. 07. 31.
36
60
V4 karakter
Damon_Walker
sziasztok csak egy kis ötlet vagy nem is tudom...vagy esetleg este 11 Óra után lenne ilyen minden tudó rádió
vagy hasolo jelegu

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.