2023 hatodik hónap óta vannak szerverrel kapcsolatos ötletek fórumon, 2024 kilencedik hónapjában vagyunk. Remélem ezen topic eljut a vezetőséghez.

ifjuben

Aktív fórumozó
2019. 06. 22.
250
283
V4 karakter
Erik Dean 🇩🇪
LV karakter
Pavel Bosko 🇸🇰
amugy még mindig itt vagyunk leragadva hogy az anime csajos golfokon vagytok leragadva mikor nem ez a problema a leginkabb? nyilvan ez is hozzatartozik de nem ezek a fő problémák. meg ez mindig egy jatek s nem az fogja meghatarozni hogy mennyire tudsz rpzni hogy epp betartod a kreszt vagy ilyen faszsagok, kivancsi vagyok ha ket hetig folyamatosan kreszt betartva meg ilyen monoton szarságokat végigtolva jatszasz mennyire lesz kedved magához a szerverhez.
Csupán hoztam egy szélsőséges példát a sok közül... Nem sikerült megfogni a lényeget, de meg sem lepődöm, többek között pont az ilyen megnyilvánulások miatt tartom teljes időpazarlásnak ennél bővebben kifejteni azt, hogy mit is gondolok a szerverről. Egy szóval sem mondtam, hogy a KRESZ teljes betartása bármilyen megoldást jelentene. ha tényleg ez jött át belőle, akkor javaslom, hogy olvasd át újra az általam leírtakat...

A vezetőségnek azt javaslom, már ha ez számít, hogy próbáljanak úgy kommunikálni a játékosokkal és illegális frakciókkal (cáfoljatok meg, ha ez eddig nem így történt, elfogadom) mint a v4 átállás előtt. Mire van szükségetek? Milyen scriptet csináljunk meg? Igen, ez ezért jó. Nem, ez ezért nem jó.
Egyetértek, viszont nem gondolom, hogy erre sor kerül. Minden ötlet pár hónappal a 'topic' megíráss után le van tudva annyival, hogy "Ez nem fog bekerülni, zárom!". Hét közepén ha rosszul állnak a számok Excel-ben és a prémiumpont vásárlások sem pörögnek, akkor péntek reggel jön egy 'Event', pár havonta egy új autó 'mod' és ezzel le van tudva. Már igazából azt sem értem, hogy minek van "ötletek" részleg a fórumon, hisz a vezetőség az előbbi kivételével semmilyen visszajelzést nem ad egyik 'topic'-ra sem, pörögnek a kommentek, a hozzászólók egymásnak feszülnek, mert sokan képtelenek normális stílusban véleményt formálni (tisztelet a kivételnek).

A leírt problemakra en talatam megoldast - nem lepek fel tobbet a szerverre
'V2' óta játszom a SeeMTA szerverein, meglehetősen sok időt és energiát, nem mellesleg némi pénzt is beleöltem a játékba. Csupán az utóbbi miatt veszem rá magam néha napján, hogy felcsatlakozom, majd egy óra játék után lelépek és hetekig eszembe sem jut a szerver. Így kevésbé elkeserítő, hogy hová jutott az amit pár éve oly sokan szerettünk!

Évek óta nyílnak az ehhez hasonló 'topic'-ok, a számuk már megszámlálhatatlan, mégsem történik semmilyen érdemi előbbre lépés. Ezen érdemes eltöprengeni! Én ezzel a gondolattal el is engedem a témát, mert reménytelen! :)
 

Vakus

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
333
553
21
Disneyland
V4 karakter
Lanzo Taube
LV karakter
Francis Karwel
Örülök, hogy többen hasonló szemmel látjuk a szerver helyzetét. Én még gyerekként kerültem bele ebbe az álomvilágba, és követett a felnőttkorom elejéig, közel nyolc év. Hiányzik nekem ez az időszak. Újra hasonló élményeket szeretnék tapasztalni a barátaimmal, számtalan emléket szeretnék tovább vinni. Sajnos nem úgy látom, hogy ez meg fog történni és nagyon elkeserít.
 

SoZzz

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 11.
372
2 055
V4 karakter
Aya Safak
LV karakter
-
V2 karakter
-
Az előttem kommentelők nagy részét ismerem a szerverről, kivétel nélkül mindenkit a roleplay kapcsán. Nem azért, mert eladtunk egymásnak egy kocsit, vagy ilyesmi. 6 vagy 7 év telt el, hogy megismertem a seet? Tököm tudja. Itt a probléma, hogy nem így ismertem meg sajnos. A roleplay szint sajnos olyan mértékbe van a szerveren, hogy úha... Jelen pillanatban ez a helyzet velem seemta-n: Kiléptem egy frakcióból, magam mögött hagyva jópár barátot és embert... Megpróbálok egy utolsó esélyt adni, mint NS frakció egy új közegnek. Ezt valahogy reform választó lépésnek szánom. Minden erőmmel azon leszek, hogy visszacsaljam a régi nagy neveket, az igazi roleplayt és együtt valahogy biztosan sikerülni fog valami változást elértni. Topicomban írtam, hogy minden támogatást szivesen fogadok, ezalól nem kivétel a vezetőség támogatása sem! Ahogy felettem is írták, ez EGYÜTT sikerülhet csak!
Szívesen várunk minden játékost, aki szerepjátékozni akar.

A célunk, hogy a játékosbázis szerepjáték készsége növekedjen, fejlődjön illetve, hogy egy jó játékélményt nyújtsunk mindenkinek.
 

notkrisz

Írnok deák
2019. 04. 16.
584
1 773
V4 karakter
Wang Jin
LV karakter
Omar Cortes
V2 karakter
nincs
Az ötlet topic és a lehetőség arra, hogy ötletet nyisson valaki kb. ugyanúgy működik mint a régi kommunista országokban a szavazás elnökválasztáskor. Semmi értelme, csupán egy hamis reményt, hogy azt gondolja az átlag player, hogy van beleszólása. Amíg a játékosok írnak jó pár hasznos, csábító ötletet addig a vezetőség behoz olyanokat mint a bányászat és a mittudom én mi, ja meg a szuperautók
 

Isaacos

Fórum Császár
Támogató
2021. 03. 27.
1 660
2 041
24
Erdély
LV karakter
Roel Selman
Támogatom!
Nem tudom, hogy lesz-e ebből az egészből valami, de szemmel látható, hogy milyen irányba halad a játékos szám. Sokszor már csak puszta unalomból vagyok fent és semmiskedek. Számomra személy szerint az esett le, hogy rendvédelem uralom van. Semmit olyast nem lehet kezdeni, mivel nagy eséllyel börönbe csuknak, ahol szó szerint AFK-olsz, mivel nincs mit csinálj. Nagyon támogatnám, ha bekerülne a fegyház.
ANNÓ V3-ban (V4) élvezet volt még börtönben is ülni. Néha-néha az udvarra engedtek, a Maffiásoknak pl volt esélyük társakat szabadítani egy helikopterrel pl. Ezen kívül sok RP volt odabent. Box mérkőzések - fogadásokkal stb.
 

KwEiN

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 31.
813
2 165
V4 karakter
Osian Kidd
LV karakter
Sean Collins
V2 karakter
Daniel Frewen
Engedjétek el srácok, inkább vegyetek még PP-t, meg pár csili-vili kocsit belőle, bányásszatok, horgásszatok, csak RP-zni ne RP-zzetek mert az lassan már tilos lesz ezen a szerveren és már AJ-val büntetik!

Elhiszem Teo, hogy nagyon unalmas a duty, de ha valamit csinál az ember veletek, annak 120 perc AJ a végeredménye vagy 300 perc IC jail, ami semmivel nem jobb. Direkt feljöttem, keresni egy kis RP-t, erre a STOP tábla hunter FK-tok volt az egyetlen, aki képtelen játékként kezelni a játékot. Addig ide fölösleges is a változás.