zárható, helyezhető

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Nándika

?legendary member
2019. 01. 10.
525
1 615
22
V4 karakter
Amari Tapp
Nem, nem leader Nándi. Patrik meg még előttem is az volt csak innen még ki volt hagyva.
De amúgy köszike.
Nem tudom, hogy miről beszélsz... Véletlenül lettem kirakva a frakcióbol egy félre értés miatt, de már minden meg lett beszélve, és a napokban vissza is kapom a leaderem, ahogy az én időm, illetve Borisz ideje engedi.

realBálint

Pötyögtető
2019. 01. 10.
491
936
LV karakter
Nathan Sieg
Nem tudom, hogy miről beszélsz... Véletlenül lettem kirakva a frakcióbol egy félre értés miatt, de már minden meg lett beszélve, és a napokban vissza is kapom a leaderem, ahogy az én időm, illetve Borisz ideje engedi.
Ezt itt akarod megbeszelni? Xd ez az elott volt mielott ram irtal amikor en meg semmit se tudtam csakhogy nem vagy f3-ban.

• Tetszik
Reactions: Cadey

Nándika

?legendary member
2019. 01. 10.
525
1 615
22
V4 karakter
Amari Tapp
Ezt itt akarod megbeszelni? :ROFLMAO: ez az elott volt mielott ram irtal amikor en meg semmit se tudtam csakhogy nem vagy f3-ban.
Nincs ezen mit megbeszélni, csak tisztáztam, hogy leader vagyok még. Semmi rossz szándék nem volt benne, ne támadásnak vedd fel haver.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik

Marco

Bʀᴜʜʜ ✌✌??
2019. 01. 10.
1 032
2 227
Szombathely
V4 karakter
Casto Barraco
A munka kiszívja az aktivitást igaz? Uncseh¿¿
Így már nem tudsz meg mindent poloskaa

• Tetszik
U

uncseh

1ett ne felecs ki vagy és hónan jöté mer a enberek a szagodroll itélnek nem a lel kedről xD
image.png

ja és :)
Ennyi elég lesz.

sajtos

Zöldfülű
2019. 01. 10.
222
289
25
V4 karakter
Szegedi Richard
Crips kivételre került, vagos inaktív fk fejlesztésig, és nem megerősített infó alapján bekerült a Dominazione de Camorra.

• Tetszik
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.