Zacis úr költöztetése?

ProGamerazigazi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
367
187
V4 karakter
🇯🇲 Michael J Johnson
Blueberry átvette a nagyváros szerepet. Közel van mindenhez, bármit el lehet intézni könnyedén és még a zacis is ott van amit nem fognak áthelyezni. Itt inkább az kéne hogy a nagyvárosokban is legyenek meg ezek a kardinális helyek. Blueberrybe kell kijárni mindenért, SF-LS egy átjáróház Blueberryn keresztül.

Alacsony

Újonc
2023. 09. 05.
37
31
Miskolc
V4 karakter
Aaron Hooper
Szerintem nincsen baj a zacis helyével, sokkal inkább az előtte lévő parkolóval.
Szerintem az előtte lévő parkolóba, kellene egy polgárőr vagy tudja a hátam, aki figyeli hogy melyik autó mennyi ideje parkol ott. Aki mondjuk már 20perce ott parkol és afkol, vagy kereskedik, azt felszólítaná, hogy álljon arrébb, vagy különben csekket ír fel. Ezzel meg lenne oldva, hogy az autók nagyobb területen oszlanak majd szét, illetve az esti órákban nem lenne ott káosz, illetve nem lenne tele autóval a parkoló egyfolytában. A seering alagút felé húzódó parton horgászó emberekkel nem lehet mit kezdeni. Maximum ha már nagyon sokan vannak, a rendvédelmj szervek fel szólíthatják a játékosokat, hogy kicsit húzódjanak szélebb. Köszi ha elolvastad, írd meg mit gondolsz. Puszi.

kapyez

Újonc
Támogató
2021. 08. 05.
72
137
24
V4 karakter
Lucius Milbourne
LV karakter
Lucius Milbourne
V2 karakter
-
A témához köthető újjab topic született:

Seering Aranypart "Park & Lag"​

Sokak által közölt Aranypart is ehhez a témához köthető így érdemes elolvasni és ott kifejteni a horgászok/laggal kapcsolatos problémákat. Itt kifejezetten a zacis és környékét vesézzük ki.

Én támogatnám a zacis áthelyezést, de korábban Borisz megmondta, hogy a zacis marad.
Ez Borisz részéről úgy tűnik, hogy saját vélemény, és ezzel csak ő érzi magát önazonosnak. Természetesen érhető, hogy nem lehet a halál faszára tenni mindent mert az emberek utána azon fognak kiakadni, de továbbra is elkeserítő, hogy jelenleg mennyire nem számít az, hogy milyen gépet veszel, mert egész Blueberrybe leszakad a gép oldala főleg ha fullon van az egész szerver.

Blueberry átvette a nagyváros szerepet. Közel van mindenhez, bármit el lehet intézni könnyedén és még a zacis is ott van amit nem fognak áthelyezni. Itt inkább az kéne hogy a nagyvárosokban is legyenek meg ezek a kardinális helyek. Blueberrybe kell kijárni mindenért, SF-LS egy átjáróház Blueberryn keresztül.
Ez valóban igaz, hogy közel van mindenhez de amit te is leírtál hogy ki/be kell kijárni Blueberry körül mert az van a központban és én mint fuvarozós valóban sokkal nagyobb rövidítés minden oldalról. De ez így akkor is értelmetlen, hogy SF-LS lassan teljesen kihal és csak ilyen helyeken lesz élet, többen is írták, hogy lassan megérne már végre egy kicsit laggmentesen is de felvirágoztatni egész SF-et mert ott már tényleg lassan semmi olyan nincs aminek az ember nagy hasznát venné, kivéve a szerelőtelep ami forgalmas.

rhymes

Írnok deák
2019. 10. 17.
548
5 849
Miskolc
V4 karakter
zaire.epps
LV karakter
adelina.greek
V2 karakter
adam.greek
Le lett zárva Borisz által, hogy nem lesz áthelyezve.

Galvez

Pletykafészek
Támogató
2019. 04. 05.
864
1 314
V4 karakter
Lydia Hailstorm
LV karakter
Lydia Hailstorm
V2 karakter
Sarah Blake👩‍🌾