mindenféle háttérbeli alkalmazásból lépj ki, feladatkezelőben is zárd be a fölösleges programokat (például microsoft store, vagy nálam a nyomtatónak a programja például, stb). fontos, hogy minden drivered friss legyen, semmilyen vírus meg tököm tudja mi ne legyen a gépeden, az is hátrányt jelenthet fps szempontból. rendszergazdaként indítsd el az MTA-t, a játékon belül menj be a beállításokba, menj az advanced-re (vagy haladó), és a debug setting-et (streaming memory felett van) állítsd át a D3D-re. ezt a D3D-t sosem menti el, így minden MTA indításnál ne felejtsd el újra és újra bekapcsolni. ahogy fölöttem is leírták, állítsd be a prioritást is magasra. ezen kívül még megszoktam csinálni azt, hogy bemegyek a feladatkezelőbe, részletek, kikeresem a gta_sa.exe-t, jobb kattolok rá, affinitás beállítása, bepipálom az 1. processzort, leokézom, visszamegyek, és visszapipálom az összeset. <---állítólag ez is felboostol pár FPS-t, de még nem tapasztaltam. ezt az affinitás beállításos dolgot is minden mta indításnál újra és újra meg kell csinálni. ha ez is még mond valamit, nálam a képernyő felbontás keret nélküli ablakos módban van, valamennyivel gyorsabb a letálcázás. a san andreasom steames, biztosra mentem.
btw ha 670-en vannak fent, akkor sokat ne várj még egy nasa géppel sem.