Yurasov Rasim- Hector Salwas[Dave]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Nepperke

Újonc
2023. 08. 10.
20
9
V4 karakter
Matthew H Salwas
Látszik a logban, hogy Rasim 4 napot kért volna vissza ti pedig vissza adtátok neki a 3 nap árát, továbbra is hétfőtől hétfőig lett megbeszélve. Akkor most nem értem hogy mi lett azzal az 1 nappal?
Hétfőtől hétfőig hány nap Kedves Dave? Ha már hétfőn kaptam meg a pénzt és akkor kezdtem meg azt a 10 farmot egyszerre. Ajándék 250,000USD-t nem fogok adni nekik. És ha bele gondol végre az ember hétfőtől vasárnapig az hét nap hétfőtől hétfőig 8 nap, ezt értsük már meg, és ezt minden nagyképűségen is túl irok.

Utoljára szerkesztve:

Dave.

Aktív fórumozó
2020. 01. 02.
267
389
Szeged
V4 karakter
Mya Palmero
V2 karakter
Carlos Moon
Jó mivel nem értjük egymást gyertek fel ma 20:00kor tsre.

Nepperke

Újonc
2023. 08. 10.
20
9
V4 karakter
Matthew H Salwas
2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás! Büntetés: 40 büntetőpont.~Zoliii
Ha már meg volt beszélve a 20:00 Ts meg beszélés akkor tartsuk be, másnak is van dolga. 1:30 órát vártam a semmire.

• Vicces
Reactions: soldato és Lubo

Dave.

Aktív fórumozó
2020. 01. 02.
267
389
Szeged
V4 karakter
Mya Palmero
V2 karakter
Carlos Moon
ne haragudjatok, sűrgősen el kellett mennem, holnapi nap esetleg jó vagy akár még ma.

Markoo12

Barangoló
2020. 01. 01.
84
50
V4 karakter
Javier Mendoza
LV karakter
nincs
V2 karakter
nincs
Rendben, várunk akkor ott. Dave neked mikor lenne jó? De igazából, erről sokat a mi részünkről már nem tudunk mondani.

• Szomorú
Reactions: Lorenzo from Italy

Nepperke

Újonc
2023. 08. 10.
20
9
V4 karakter
Matthew H Salwas
22:00 fele érek haza ha az még jó.
Srácok én erre nem érek rá zárjuk rövidre az ügyet. Napi 1-2 órát vagyok elérhető 7-9 ig nem fogok várni este 22:00-ig. Én dolgozom és pihenni is szeretnék szóval még ma legyen valami belőle vagy max holnap dél elött legyen eldöntve az egész. Elhiszem mindenkinek dolga van, de erre én nem érek rá.

• Tetszik
  • Vicces
Reactions: Lubo és LucasLV
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.