Előre le szeretném szögezni ,hogy én Yusuf Salwas vagyok Hector testvére és minden egyes történésről tudok.
Pontok:
1.Attól még ,hogy elválalja és majd ő vissza mondja amiről amúgy ti tehetek mivel olyan stílusban voltatok az irányában mint szerveren mint DC illetve korlátozni akartátok a szabadidejét. Többször osztottátok be az idejét amit amúgy nem nagyon tehetnéttek meg. Elválalja ,hogy ganézik de az ,hogy reggel 7-kor etet vagy 9-kor full lényegtelen a feladat a ganézás és az etetést volt amit el is végzett. Tapasztaltam ,hogy ti DC-n bele kötöttetek mert nem abban az időben etetett mint amikor ti akartátok és sérelemként éltétek meg ha OOC dolga volt. Hozzá teszem ha OOC dolga volt akkor is elvégezte a dolgát igaz később de elvégezte. Itt ti voltatok azok akiknek köszönhetően megunta ezt az egészet. Folytonos zaklatás DC-n is.
2. Mai nap folyamán megállapodtatok ,hogy megcsinálja a mai napot és tovább nem lesz közös munka. Ez a hét 08.07-től kezdődik és egészen 08.14-ig tartott volna azaz ez idő alatt lett volna a munka idő. 7.-től kezdve 10.-ig megcsinálta a dolgát majd jelezte felétek a szándékot. Megállapodtatok ,hogy 570.000$ vissza fizet nektek amit teljesített. Erről log is van amint én átadom neki az összeget és majd ő nektek illetve az SMS is megvan. Megállapodtatok egy ősszegben mennyit kell vissza fizetni vissza lett fizetve igy tárgytalan.
UI:. Nevetséges amit csináltok. Hisztiztek DC-n és a szerveren is mert nem úgy alakultak a dolgok ahogy terveztétek. Másrészt nem kellene egyből már OOC chaten irni ,hogy ebből ban lesz stb... Ne igy próbáljatok meg több pénzt lehúzni az emberről. OOC chaten is kerüljük el a bannal , PK-val és az adminnal való fenyegetőzést még ha csak burkoltan csináljátok akkor is.
#Kinderkommandó