Yurasov Rasim- Hector Salwas[Dave]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Markoo12

Barangoló
2020. 01. 01.
84
50
V4 karakter
Javier Mendoza
LV karakter
nincs
V2 karakter
nincs
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Yurasov Rasim

Panaszra tett személy InGame neve:
Hector Salwas

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Farmal való átverés: Kifizettük, mint ganézó egy hétre és lényegében ő 3 napig csinálta és mondta hogy nem csinálja többet és csak 3 napot fizetett vissza. A logokban jól látszik, hogy 2023.08.07.-én 19 órakor kifizettük az utolsó részletet is arra a napra és Utánna 20:50 kor kifizettük még egy hétre, ami 8.-ától 14.-éig tart. 10-éig megcsinálta, de 11.,12.13.,14.,-két nem és csak 3 napi bérét adta vissza.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/hksWuaKT , https://pastebin.com/H14XjMND , https://pastebin.com/QTyjpj0m

Megjegyzés:
-

Lorenzo from Italy

Zöldfülű
2020. 04. 11.
157
141
23
Ismeretlen
V4 karakter
🇮🇹 Lorenzo Di Carlo 🇮🇹
LV karakter
Olezka Jaroslav
Előre le szeretném szögezni ,hogy én Yusuf Salwas vagyok Hector testvére és minden egyes történésről tudok.

Pontok:
1.Attól még ,hogy elválalja és majd ő vissza mondja amiről amúgy ti tehetek mivel olyan stílusban voltatok az irányában mint szerveren mint DC illetve korlátozni akartátok a szabadidejét. Többször osztottátok be az idejét amit amúgy nem nagyon tehetnéttek meg. Elválalja ,hogy ganézik de az ,hogy reggel 7-kor etet vagy 9-kor full lényegtelen a feladat a ganézás és az etetést volt amit el is végzett. Tapasztaltam ,hogy ti DC-n bele kötöttetek mert nem abban az időben etetett mint amikor ti akartátok és sérelemként éltétek meg ha OOC dolga volt. Hozzá teszem ha OOC dolga volt akkor is elvégezte a dolgát igaz később de elvégezte. Itt ti voltatok azok akiknek köszönhetően megunta ezt az egészet. Folytonos zaklatás DC-n is.

2. Mai nap folyamán megállapodtatok ,hogy megcsinálja a mai napot és tovább nem lesz közös munka. Ez a hét 08.07-től kezdődik és egészen 08.14-ig tartott volna azaz ez idő alatt lett volna a munka idő. 7.-től kezdve 10.-ig megcsinálta a dolgát majd jelezte felétek a szándékot. Megállapodtatok ,hogy 570.000$ vissza fizet nektek amit teljesített. Erről log is van amint én átadom neki az összeget és majd ő nektek illetve az SMS is megvan. Megállapodtatok egy ősszegben mennyit kell vissza fizetni vissza lett fizetve igy tárgytalan.

UI:. Nevetséges amit csináltok. Hisztiztek DC-n és a szerveren is mert nem úgy alakultak a dolgok ahogy terveztétek. Másrészt nem kellene egyből már OOC chaten irni ,hogy ebből ban lesz stb... Ne igy próbáljatok meg több pénzt lehúzni az emberről. OOC chaten is kerüljük el a bannal , PK-val és az adminnal való fenyegetőzést még ha csak burkoltan csináljátok akkor is.
#Kinderkommandó

Nepperke

Újonc
2023. 08. 10.
20
9
V4 karakter
Matthew H Salwas
Szia,
Először is Hétfő, Kedd, Szerda, Csütörtök amit megcsináltam, és 1× alkalmakról (25 000USD/farm/alkalom) volt szó nem napi 2 esetleg 3 amit meg is beszéltünk. Másodszor hét nap az hétfőt-től vasárnap-ig az 7 nap hétfő-től hétfő-ig az 8 nap bárhogy is számoljuk, ugye ezt fizették ki nekem ami összesen 1 750 000USD. Én a le nem dolgozott napok árát vissza is térítettem nekik (3nap)= 3*250 000USD. A hétfői kifizetett bér se reális utólag visszaszámolva, mert 25 000USD/farmról szólt a megállapodás. Sőt a fenti log alapján engem közel 50 000USD-ral át is vertek, mert a 25 000USD*10*7 az nem egyenlő 1 706 250USD-ral. Szerintem nincs miről beszélnünk mert lényegében utólag visszaszámolva nem ők azok akik át lettek verve.
Köszönöm, hogy végig olvastad.

• Tetszik
Reactions: Padawan180

Lorenzo from Italy

Zöldfülű
2020. 04. 11.
157
141
23
Ismeretlen
V4 karakter
🇮🇹 Lorenzo Di Carlo 🇮🇹
LV karakter
Olezka Jaroslav
Szia,
Először is Hétfő, Kedd, Szerda, Csütörtök amit megcsináltam, és 1× alkalmakról (25 000USD/farm/alkalom) volt szó nem napi 2 esetleg 3 amit meg is beszéltünk. Másodszor hét nap az hétfőt-től vasárnap-ig az 7 nap hétfő-től hétfő-ig az 8 nap bárhogy is számoljuk, ugye ezt fizették ki nekem ami összesen 1 750 000USD. Én a le nem dolgozott napok árát vissza is térítettem nekik (3nap)= 3*250 000USD. A hétfői kifizetett bér se reális utólag visszaszámolva, mert 25 000USD/farmról szólt a megállapodás. Sőt a fenti log alapján engem közel 50 000USD-ral át is vertek, mert a 25 000USD*10*7 az nem egyenlő 1 706 250USD-ral. Szerintem nincs miről beszélnünk mert lényegében utólag visszaszámolva nem ők azok akik át lettek verve.
Köszönöm, hogy végig olvastad.
Itt neked kellene jelenleg Pk-t nyitni nem a megállapodás szerint fizettek ki. De természetesen a logban is benne van. És akkor ti vagytok felháborodva xd

Markoo12

Barangoló
2020. 01. 01.
84
50
V4 karakter
Javier Mendoza
LV karakter
nincs
V2 karakter
nincs
Szia! Első sorban az a 44.000$ az adó ha jobban megnézitek. A hétfő, kedd szerda, csütörtököt meg ne számoljátok 4 napnak. A blogban is benne van a hétfőt kifizettük külön. És utánna még 1 hetet.

Markoo12

Barangoló
2020. 01. 01.
84
50
V4 karakter
Javier Mendoza
LV karakter
nincs
V2 karakter
nincs
Tilos a dupla, tripla hozzászólás! Büntetés: 40 pont - @Maxii
Illetve az hogy mi korlátoztuk az idejét az nem a megfelelő szóhasználat szerintem, mi figyelmeztettük, hogy csinálja meg amire kifizettük. Mert már kezdtek volna sérülni az állatok.

Lorenzo from Italy

Zöldfülű
2020. 04. 11.
157
141
23
Ismeretlen
V4 karakter
🇮🇹 Lorenzo Di Carlo 🇮🇹
LV karakter
Olezka Jaroslav
Illetve az hogy mi korlátoztuk az idejét az nem a megfelelő szóhasználat szerintem, mi figyelmeztettük, hogy csinálja meg amire kifizettük. Mert már kezdtek volna sérülni az állatok.
Figyelmeztetés is olyan stílusban volt ,hogy gatya. Attól még ,hogy nem voltam DC pontosan hallottam mindent. Figyelmeztetés helyett tanácsolom a figyelem felhívást az sokkal barátibb és kedvesebb.
Szia! Első sorban az a 44.000$ az adó ha jobban megnézitek. A hétfő, kedd szerda, csütörtököt meg ne számoljátok 4 napnak. A blogban is benne van a hétfőt kifizettük külön. És utánna még 1 hetet.
Hétfőn elvégezte az az napi munkáját tehát az 1 napi munka. Kedden szintén elvégezte az megint 1 nap. Szerda és csütörtökön szintén elvégezte azon a két napon. Igy akárhogyan is számolok 1+1+2=4. Hector logjában benne van minden kifizetés. Ő az alapján számolt el. Megállapodásról meg logja van és persze az SMS.

Itt inkább ti voltatok a hibásak. Eleinte csinálta rendesen de a ti stílusotok miatt egyre jobban ment el a kedve ja és persze neki is van élete igy eljár erre arra amiért ti ki voltatok akadva. És még az elszámolás sem a megbeszélt alapján volt.

Dave.

Aktív fórumozó
2020. 01. 02.
267
389
Szeged
V4 karakter
Mya Palmero
V2 karakter
Carlos Moon
a logokban több helyen is hétfőig említik a kifizetést, mellesleg akkor hány farmról van szó?Amikor ráhagytad a farmokat 10. e volt, még ha az nap meg is csináltad a farmokat akkor is 4 nap maradt hátra amennyiben tényleg hétfőig szólt a megállpodás.
  1. [2023-08-07 20:51:11] [Output] : Zion Cole mondja: A jövö hét hétfőig ki vagy fizetve akkor
  2. [2023-08-07 20:51:14] [Output] : Hector Salwas mondja: Na had nyomjam me bégetnek a jószágok
  3. [2023-08-07 20:51:15] [Output] : Yurasov Rasim mondja: Mi köszönjük.
  4. [2023-08-07 20:51:16] [Output] : Hector Salwas mondja: Igen köszi

Markoo12

Barangoló
2020. 01. 01.
84
50
V4 karakter
Javier Mendoza
LV karakter
nincs
V2 karakter
nincs
10 darab farmot csinált, 25.000$-os ganézási áron. 10x25.000$= 250.000$ és ha azt szorozzuk 4 el az = 1.000.000$. Ezért én úgy gondolom, hogy ő nekem rosszul adott vissza.

Lorenzo from Italy

Zöldfülű
2020. 04. 11.
157
141
23
Ismeretlen
V4 karakter
🇮🇹 Lorenzo Di Carlo 🇮🇹
LV karakter
Olezka Jaroslav
10 darab farmot csinált, 25.000$-os ganézási áron. 10x25.000$= 250.000$ és ha azt szorozzuk 4 el az = 1.000.000$. Ezért én úgy gondolom, hogy ő nekem rosszul adott vissza.
Figyelj már mégis SMS-ben megállapodtál vele egy összegről amit ő neked kifizet és rendben van minden. Igy utólag nem fog/fogunk pénzt adni neked. Kifizetés megtörtént. Az mára te bajod ,hogy utólag rájöttél tobb pénz kellett volna kérned.

Markoo12

Barangoló
2020. 01. 01.
84
50
V4 karakter
Javier Mendoza
LV karakter
nincs
V2 karakter
nincs
Szerintem ebből a logrészletből teljesen egyértelmű, hogy tisztában vagy azzal hogy a 750.000$ az 3 napra szóló összeg! https://pastebin.com/JrrCWzS5.
  1. [2023-08-10 17:40:19] [Output] : Hector Salwas mondja: Ha ma megcsinálom akkor holnapi meg utáni az 750
  2. [2023-08-10 17:40:20] [Output] : Hector Salwas mondja: 3 nap

Innentől kezdve, szerintem jogtalanul állítjátok, hogy bármi félrevezető lenne ebben. És szerintem a fent írtakat is érdemes újragondolni: "Igy utólag nem fog/fogunk pénzt adni neked. Kifizetés megtörtént. Az mára te bajod ,hogy utólag rájöttél tobb pénz kellett volna kérned."

• Tetszik
Reactions: hasiaron123

Lorenzo from Italy

Zöldfülű
2020. 04. 11.
157
141
23
Ismeretlen
V4 karakter
🇮🇹 Lorenzo Di Carlo 🇮🇹
LV karakter
Olezka Jaroslav
Szerintem ebből a logrészletből teljesen egyértelmű, hogy tisztában vagy azzal hogy a 750.000$ az 3 napra szóló összeg! https://pastebin.com/JrrCWzS5.
  1. [2023-08-10 17:40:19] [Output] : Hector Salwas mondja: Ha ma megcsinálom akkor holnapi meg utáni az 750
  2. [2023-08-10 17:40:20] [Output] : Hector Salwas mondja: 3 nap

Innentől kezdve, szerintem jogtalanul állítjátok, hogy bármi félrevezető lenne ebben. És szerintem a fent írtakat is érdemes újragondolni: "Igy utólag nem fog/fogunk pénzt adni neked. Kifizetés megtörtént. Az mára te bajod ,hogy utólag rájöttél tobb pénz kellett volna kérned."
750.000$ kifizetése megtörtént amiről nektek és nekünk is van logunk. Ti megállapodtatok az imént említett összegben meg is kaptátok igy Hector nem is tartozik semmivel. Pénzt megkaptátok akkor most minek sirtok PK-ban.

• Vicces

Markoo12

Barangoló
2020. 01. 01.
84
50
V4 karakter
Javier Mendoza
LV karakter
nincs
V2 karakter
nincs
A logban is benne van, hogy akkor még úgy volt, hogy másnap is megcsinálja. de végül nem így lett. Tehát 4 napot kell fizetnetek! Mert nem ebben állapodtunk meg! Ezért "Sírunk" PK-ban. De neked szerintem hiába írom ezt le. Majd Dave. eldönti ezt szerintem.

Nepperke

Újonc
2023. 08. 10.
20
9
V4 karakter
Matthew H Salwas

Akkor még egyszer. Hétfőtől hétfőig voltam ki fizetve és akkor kaptam meg este a pénzt hétfő este 20:50 perc kor. Onnantól ahogy kapom a pénzt akkor már az első fizut meg kaptam vagyis hétfőtől hétfőig az 8 alkalom ami számokba 2,000,000USD és nekem 1 -nap lett volna, akkor nem ti lettetek átverve hanem én.
Én ki fizettem nektek 750,000USD-t amivel tartoztam van rá log is hogy át adtam a pénzt, van rá Yusuf-nak is logja.

Lorenzo from Italy

Zöldfülű
2020. 04. 11.
157
141
23
Ismeretlen
V4 karakter
🇮🇹 Lorenzo Di Carlo 🇮🇹
LV karakter
Olezka Jaroslav
A logban is benne van, hogy akkor még úgy volt, hogy másnap is megcsinálja. de végül nem így lett. Tehát 4 napot kell fizetnetek! Mert nem ebben állapodtunk meg! Ezért "Sírunk" PK-ban. De neked szerintem hiába írom ezt le. Majd Dave. eldönti ezt szerintem.
Mi az ,hogy fizetnetek? Közöm nem volt a farmodhoz gyerek. Ne keverd a szezont a fazonnal. Ritok DC-n eskü itt meg elő adjátok magatokat. Istenem 1 nap kaptatok 750k. Itt a legnagyobb problémátok az ,hogy nincs aki csinálja azt a 10--13 farmot igy nektek kell foglalkozni vele.

• Vicces
Reactions: Markoo12

Markoo12

Barangoló
2020. 01. 01.
84
50
V4 karakter
Javier Mendoza
LV karakter
nincs
V2 karakter
nincs

Akkor még egyszer. Hétfőtől hétfőig voltam ki fizetve és akkor kaptam meg este a pénzt hétfő este 20:50 perc kor. Onnantól ahogy kapom a pénzt akkor már az első fizut meg kaptam vagyis hétfőtől hétfőig az 8 alkalom ami számokba 2,000,000USD és nekem 1 -nap lett volna, akkor nem ti lettetek átverve hanem én.
Én ki fizettem nektek 750,000USD-t amivel tartoztam van rá log is hogy át adtam a pénzt, van rá Yusuf-nak is logja.
Akkor még 1x, az a hétfő előtte külön ki lett fizetve, mert akkor még nem minden farmot te csináltál meg. "Közöm nem volt a farmodhoz gyerek." Igazából ehez sincsen semmi közöd, de mégis intézkedsz.

• Tetszik

Dave.

Aktív fórumozó
2020. 01. 02.
267
389
Szeged
V4 karakter
Mya Palmero
V2 karakter
Carlos Moon
750.000$ kifizetése megtörtént amiről nektek és nekünk is van logunk. Ti megállapodtatok az imént említett összegben meg is kaptátok igy Hector nem is tartozik semmivel. Pénzt megkaptátok akkor most minek sirtok PK-ban.
Látszik a logban, hogy Rasim 4 napot kért volna vissza ti pedig vissza adtátok neki a 3 nap árát, továbbra is hétfőtől hétfőig lett megbeszélve. Akkor most nem értem hogy mi lett azzal az 1 nappal?

Nepperke

Újonc
2023. 08. 10.
20
9
V4 karakter
Matthew H Salwas
Akkor még 1x, az a hétfő előtte külön ki lett fizetve, mert akkor még nem minden farmot te csináltál meg. "Közöm nem volt a farmodhoz gyerek." Igazából ehez sincsen semmi közöd, de mégis intézkedsz.
1. Értelmezd amiket én is irok. 2. Hétfői kifizetés egyszer a beszállitás és utána kaptam rá pár perc múlva a másik felét vagyis előre kifizetett összeget. 3. Yusufnak igen is köze van mivel IC testvérem, és mindenről is tud.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.