Xabi Koldo jelentkezése a See City Oil Companyhoz

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Marci02

Újonc
2025. 02. 23.
1
0
V4 karakter
Xabi Koldo
> Jelentkező adatai
Neve: [Xabi Koldo.]
Születési hely, dátum: [1998,See City.]
Édesanyja leánykori neve: [Angela Koldo]
Bejelentett lakcím: [See City 10 th street 5]
Legmagasabb iskolai végzettség: [meg van a 8 általános és a középiskolai]
Telefonszám: [+38-77-798-7677]

> Bemutatkozás
Kérem mutatkozzon be minimum 5 mondatba.
[Xabi Koldo a nevem 1998-ban szüledtem See City-ben. egy 27 éves srác vagyok akinek a szenvedéje a horgászat,fém detektorozás,farmozás,és a barátokkal valo együtt lét.See City-ben lakom munka nélküli vagyok.jelenleg egyetlen munkám ami hobinak számit farmozás. de szeretnék eme csodás cégnek a tagja lenni.]

Miért szeretne a cég alkalmazottja lenni?
[Szeretnék egy olyan közöségbe tartozni ahol a munka társak össze fognak és össze tartanak. Szeretném jó érzésel végig nézni ahogy mosolyt csalok az emberek arcára mivel segítettem nekik.]

Mennyi ideig tervez a cégnél dolgozni?
[Hosszú ideig, nem tervezek olyan évekig de maximum 1 év vagy 2 év.]

Csatolja önéletrajzát:
[Xabi Koldo a nevem 1998-ban születtem See City-ben, szerencsére egy szerető család karjában nöttem fel.Apukám is benzinkutas volt és amikor haza jött mindig mesélt a munkájárol mik történtek stb. Volt még neki egy piros szinű Passat b6 kocsija amit imádott,mindig amikor szerelte vagy takarította ott voltam és néztem.Viszont most 27 évesen el döntöttem szeretnék dolgozni és olyan pénzt keresni amiért meg dolgoztam és nem csak a kezembe terem. Van még egy szürke színü passat b6-om is.]

Kérem küldje el az email címét ((Discord profil)).
[xabiko@seemail.com,((marci078879))
]

[Xabi Koldo]
[2025.02.23, See City]

Norbi0125

Barangoló
2019. 03. 31.
105
363
19
V4 karakter
Juan Alvarado
V2 karakter
Juan Alvarado
Tisztelt Xabi Koldo!
Cégünk HR osztálya átolvasta a jelentkezési lapját és arra a döntésre jutott, hogy elfogadja az ön által beküldött jelentkezési formanyomtatványt. Kérem vegye fel a kapcsolatot egy legalább középvezetői beosztásban lévő munkatársunkkal.

A megkeresésre 72 óra áll rendelkezésére, ha ezt elmulasztja a jelentkezését semmisnek tekintjük.

Juan Alvarado
Igazgató
See City Oil Company SeeRing kirendeltség

See City Oil Company
Cím:
SeeRing sOil Benzinkút
E-mail: juan.alv@see-oil.com
Mobil: +38-76-665-3272

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.