West Side Rollin 90s Neighborhood Crips(R90NHC)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 02. 08.
5
7
V4 karakter
Orlando Mayfield
nem tudod te kivel beszélsz, szanaszét van az agyad pajtás, kapd össze magadat, na parkolj odébb azt fedezzed tovább a barátodat.

• Tetszik
Reactions: 2wo
2019. 02. 08.
5
7
V4 karakter
Orlando Mayfield
Annak mi értelme van hogy a talpnyaló kutyád behalucinálja, hogy én a két moslék ember közül valamelyik vagyok? Mondd már el. Itt nem én égetem magam, te is tudod, itt ti égetitek magatokat a kétszemélyes honfoglaló hadseregetekkel, a helyzetetekben inkább kussba lettem volna főleg, hogy törli a hsz-t. Te meg ne küldjél el senkit sehova hajléktalan melegőt csináltok a fórumból, te kotródjál inkább elfelé innen.

uDuNN0

Újonc
2019. 01. 10.
22
12
V⚡HARSAROK
V4 karakter
Rain_Perkins
LV karakter
V2 karakter
A nigger honfoglalást leszámítva legalább pörög rendes crip is, hajrá cuzzo-k! Én várom a többit is:D:devilish:

Nándika

?legendary member
2019. 01. 10.
525
1 615
22
V4 karakter
Amari Tapp
Attól mert betalál a "multi accountos" brigád még nem kell záratni, de ti tudjátok.

ese korsi

The Fearsome
2019. 01. 11.
1 934
19 534
21
V4 karakter
Martin Chambley
LV karakter
Monyet Chopper
nem, nem csak miattuk.
elég volt a toxic közösségből, aki csak a rosszat látja.
teszik itt a fejüket a magyarok, mintha ők lennének a cigány vajdák, és sehol semmi nincs közben.
megyünk másik projektba, köszönjük akik végig követték ezt a két oldal élményképet.
Köszi, puszi, cső.

uDuNN0

Újonc
2019. 01. 10.
22
12
V⚡HARSAROK
V4 karakter
Rain_Perkins
LV karakter
V2 karakter
Elég tré ez a felfogás, másik projektbe nem köthetnek bele toxic magyar vajdák? Feladjátok ezt két oldal után mert pár ember complainel. A hozzáállással van a legnagyobb probléma, azok akikre te/ti kibuktatok már rég itt vannak. Eddig nem vetted észre?

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.