WE ARE LEBANON

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

nori

Barangoló
2020. 01. 03.
101
1 449
V4 karakter
Olivia Burns
arab7.jpg

arab8.jpg

arab9.jpg

Aki esetleg szeretne velünk szerepet játékozni vagy csatlakozni a frakciónkba, az egész nyugodtan keresse fel akármelyikünket itt fórumon vagy akár IG is. Szívesen várunk mindenkit. :)

snkrs

Barangoló
2021. 02. 19.
109
688
Budapest
LV karakter
felix cavalleria
Cselekmény: Ibrahim új üzletbe kezd bele. Illegális bunyókat szeretne szervezni, közönség és kamerák előtt. Halálig tartó küzdelmekre is gondolt, amiket a dark weben fogja közzé tenni, amiért krpitoban tudnak fizetni a nézők. Az előbbi verzióban attól sem hátrálna meg, hogy kényszerítve legyenek a bunyósok a halálig menő küzdelemben. Gondos szervezés alatt van a projekt, minden biztonsági kockázatot ki szeretne aknázni és szeretné tartani a résztvevők anonimitását.

13.png

14.png

15.png

16.png

17.png

vajaska

Újonc
2021. 09. 23.
28
262
V4 karakter
Kemen Zaldivar
sexrp.png

latimes.png

Felkavaró hírek!
Egy idős hölgy házába törtek be, az idős hölgy állítása szerint a két maszkos férfi elrabolták unokáját.
Ez a hír zavarta meg Las Colinas nyugalmát, mindenki fel van háborodva a történtek miatt.
74 éves idős hölgy lakásába rontott be tegnap este két maszkos férfi, állítólag fegyver is volt náluk. Az idős nagymama unokáját berángatták a kocsiba, aztán elhagyták a helyszínt. A kocsijukon nem volt rendszám, így a rendőrség most is keresi az elkövetőket. Az unoka holttestét hajnali 4 kor vették észre a lakosok egy villanypóznára felkötve Temple utcáin. A lakosok elmondása szerint a férfi holtteste kibelezve lógott egy villanypóznán, gyilkosai kegyetlen módon végeztek vele.
besz.png
Kikérdeztük az első szemtanút az esetről.
Jöttem a boltból hazafelé, látom hogy lóg valami az egyik villanypóznán. Odamentem hozzá, néztem hogy mi az, hát ott helybe majdnem elhánytam magam. Elképesztő látvány volt. a bele szinte kifordulva, mint akin átment valami dömper. Még most is rajtam van a hányinger. Szörnyű látvány volt. Amikor mentem, ott volt egy csöves öregember, tiszta hús szagú volt, lehet hogy ő volt a gyilkos, viszont abban a pillanatban nem törődtem semmivel, elfutottam és hívtam a rendőrséget.
eznemrosz.png

snkrs

Barangoló
2021. 02. 19.
109
688
Budapest
LV karakter
felix cavalleria
Cselekmény: Ibrahim Bejrúti kontaktjával megbeszéli a részleteket, hogy miképpen tudják közzétenni a dark weben a videókról. Ibrahim vásárol egy PS5-öt és a beregisztrált accounton keresztül beszélnek a továbbiakban. Csinál egy virtuális cripto pénztárcát amire várni fogja a bevételt. A videókat csak cripto valutáért cserébe lehet megtekinteni. Ibrahim tervezi az élő adásokat is.

Cselekmény: Ibrahim új üzletbe kezd bele. Illegális bunyókat szeretne szervezni, közönség és kamerák előtt. Halálig tartó küzdelmekre is gondolt, amiket a dark weben fogja közzé tenni, amiért krpitoban tudnak fizetni a nézők. Az előbbi verzióban attól sem hátrálna meg, hogy kényszerítve legyenek a bunyósok a halálig menő küzdelemben. Gondos szervezés alatt van a projekt, minden biztonsági kockázatot ki szeretne aknázni és szeretné tartani a résztvevők anonimitását.

13.png

14.png

15.png

16.png

17.png
20.png

NurseLacasa

Barangoló
2023. 08. 29.
143
789
V4 karakter
Claudia Lacasa
MTAyMDMxOQ.png

Abdulmalik Saba 28 éves, amerikai állampolgár .Habár az anyanyelve angol, beszéli az arab nyelvet is. vallása keresztény, muszlim szokásokat nem tartja. Régi motoros az alvilágban, hűségét többször mutatta már a klán felé. Ennek hátránya, hogy nem a legélesebb kés a fiókban.

A szervezeten belül katona rangot tölt be, első sorban behajtó, verőember. Kapitánya Hana Nadim, a Nadim crew tagja. Három és félévet kapott súlyos testsértés és zsarolás végett. Szabadulása 2023. 11. 13-ára tehető.

Temple környékén jól ismert agresszivitásáról, botrányos livejairól.

MTAyMDMyMQ.png

MTAyMDMyMA.png

MTAyMDMxOA.png

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.