Szia! Ha volna 70.000 játszott percem és 300 millió vagyonom akkor megkaphatnám a frakciót?Szia sajnos itt a legnagyobb probléma a pályázattal hogy borzalmasan kevés perced van.
Utoljára szerkesztve:
Szia! Ha volna 70.000 játszott percem és 300 millió vagyonom akkor megkaphatnám a frakciót?Szia sajnos itt a legnagyobb probléma a pályázattal hogy borzalmasan kevés perced van.
XDDDDDSzia! Ha volna 70.000 játszott percem és 300 millió vagyonom akkor megkaphatnám a frakciót?![]()
Ebben az a vicces,hogy az egyik ide kommentáló emberünk és aki sérelmezte a játszott perceket az a legkereskedőbb ember v2-ön,szóval kezd összeállni a csipet-csapat az e féle emberekből a hozzászólásnálLehet még le ragadtak a kereskedő szerepjáték szinten. ??![]()
Attól még, hogy valakinek kevés játszott perce van, nem azt jelenti nem tudna normálisan vezetni egy frakciót, nem értene a banda roleplayhez.Természetes hogy nem játékperc függő hogy ki hogyan tud rpzni de sajnos van egy minimális perc szám ami szükséges ehez.
Hát ezen hatalmasat nevettem haver, remélem te sem gondoltad komolyan."Játszottam már rengeteg MTA szerveren és kipróbáltam már a GTAV (text) RP-t is."
Ezért a két dologért nem én nem adnám neked a frakciót. Nem támogatom!