W/S Graveyard Gangster Crips pályázat.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

PPLACI

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
267
292
23
Szombathely
V4 karakter
Alex Volkov
LV karakter
Marcus Mendoza
V2 karakter
Alex Vasiliev
Természetes hogy nem játékperc függő hogy ki hogyan tud rpzni de sajnos van egy minimális perc szám ami szükséges ehez.

hooks.

Barangoló
2021. 12. 13.
101
553
V4 karakter
audell fletchers
V2 karakter
rakkan hodge
Olyan dolgokkal ellenérveltek ennek a pályázatnak, hogy az valami vicc. Nincs sok játszott perce? RP tudás nem függ perctől, lehet hogy ezzel a /kevés/ játszott percel is azt a pár darab kommentelőt aki itt okoskodott oda-vissza vágja RP-be. Na meg a másik, hogy GTA V text RP-n játszott meg más MTA szeron, ilyen dolog miatt nem támogatni. ?
Az utolsót ki se fejtem, azt már tényleg nem értem, mondjuk a többit se.
Amúgy fasza lap lett, látszik hogy akarod csinálni, gl. Akik meg ilyen badarságokkal ellenérvelnek mint a fentiek azokat engedd el. Lehet még le ragadtak a kereskedő szerepjáték szinten. ??‍♂️

stylton.

Aktív fórumozó
2020. 10. 03.
280
1 732
18
Szolnok
V4 karakter
jorge micon
LV karakter
sava kozlov
V2 karakter
asaka hatsu
Napot! Nekem alapvetően bejön a pályázat azzal sem volt problémám hogy rövid volt a lap, általában akik jobban benne vannak az e féle banda rp-ben mint te hasonló lapokat írnak, szívesen látnám a szerveren amennyiben a frakció aktív lenne, valamint kíváncsi vagyok hogyan is rp-zel, valószínűleg eltudnád vezetni elég jól, annak ellenére hogy "kevés a perced" ami szerintem nem igazán ér semmit, az Rp tudás nem időhöz van kötve véleményem szerint, támogatom a lapot még úgy is hogy " riválisok " vagyunk, sok sikert hozzá!

utcaneger

Pötyögtető
2020. 12. 12.
415
1 888
borsod negyed
LV karakter
martin soriano
Tételezzük fel, hogy a srác most kezdte nemrég az V2t mivel más szervereken játszott eddig. (Pl. V3) Attól nem kell ki beefelni az "RP-s" embereknek mert e kereskedő emberekhez képest "kevés" a játszott perce, attól függetlenül lehet ki RP-zi az egész szervert ha hosszú távra tervezi a Frakciót.

Csók.?

topshottass

Újonc
2021. 10. 29.
6
26
V4 karakter
Sammy Jones
V2 karakter
Tijani Boyd

Don’t panic w3 jusT Them Tr3Y niGCas????✌?‼️

unknown.png

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: @mamba és Jontray

technősbéka

Újonc
2019. 12. 08.
30
54
Szeeeentgyörgy.
V4 karakter
dacquan.randolph
LV karakter
ontrell.hayes
V2 karakter
tameron.dennis
Lehet még le ragadtak a kereskedő szerepjáték szinten. ??‍♂️
Ebben az a vicces,hogy az egyik ide kommentáló emberünk és aki sérelmezte a játszott perceket az a legkereskedőbb ember v2-ön,szóval kezd összeállni a csipet-csapat az e féle emberekből a hozzászólásnál;))

exito

🙂
2020. 08. 13.
358
2 207
London
V4 karakter
Idris Saber
Ez egy teljesen korrekt pályázat, kevesebbel is kerültek már be frakciók. A net banging rész nagyon működhet a szerón, kiváncsi leszek rá.
A többetek által betámadott hozzászólások pedig nem alaptalanok, ha visszanézitek a korábbi elutasított pályázatokat láthatjátok, hogy miért. Szombatig van még rengeteg idő, simán lehet perceket szerezni. Remélhetőleg nem ezen fog múlni, a szervernek is jót tennének az új arcok. Sok sikert!

A kereskedős kommenteket pedig hanyagoljuk, nincs itt helyük.

mickeymouse

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 21.
251
190
LV karakter
Zach Marsh
Sok kommentelő a játszott perchez és a vagyonodhoz viszonyítja azt, hogy nem vagy elég a frakcióhoz ami szerintem nevetséges. Korrek lap lett, én szurkolok! Sok sikert! ?

• Imádom
Reactions: Jontray
2021. 07. 11.
20
97
LV karakter
kerim akgun
jo ez, remelem kiosztasra kerul nalatok. jo kezekben lenne, foleg ha melvinek is benne vannak.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Jontray

Kara

2 uhr nachts?〽️
2020. 12. 25.
131
567
Budapest Soroksári Út ' Arzenál
LV karakter
Dekario Jenkins
Természetes hogy nem játékperc függő hogy ki hogyan tud rpzni de sajnos van egy minimális perc szám ami szükséges ehez.
Attól még, hogy valakinek kevés játszott perce van, nem azt jelenti nem tudna normálisan vezetni egy frakciót, nem értene a banda roleplayhez.
-
Az a baj itt ha nem a haverod az aki pályázza a frakciót az egyből szar és arra törekednek, hogy a haverom kapja meg, akinek még talán annyi tudása sincs egy banda roleplayben mint neki.
"Játszottam már rengeteg MTA szerveren és kipróbáltam már a GTAV (text) RP-t is."

Ezért a két dologért nem én nem adnám neked a frakciót. Nem támogatom!
Hát ezen hatalmasat nevettem haver, remélem te sem gondoltad komolyan.

Antoon

jól vagyok
2020. 06. 08.
670
2 247
22
LV karakter
Antoon Kuznetsov
Nem olvastam el a pályázatot, csak pár helyen belenéztem, még a pályázót sem ismerem, inkább a kommentek miatt vitt rá a lélek, hogy ideírjak.
Nem tudom Ti mit gondoltok, de ez az állandó ellenségeskedés (tisztelet a kivételnek, még most leírom), egyáltalán nem viszi előre a közösséget.
Ott tartunk, hogy naponta 120-150 játékosunk van, ennyi, ebből kellene gazdálkodni, és akkor átgondolni, hogyan tovább a bandák terén.
Jön egy srác, kit érdekel honnan, mert nem számít, és azokat a dolgokat helyezitek előtérbe, aminek egyáltalán semmi köze nincs a bandavezetéshez és a banda RP-nek a szerveren, ami amúgy nincs, nem hogy most, ezelőtt sem volt, hagyjuk - pedig lehet, hogy amúgy tök jó dolgokat hozna ki az ötletéből.
Előítéletes kommenteket is olvastam a játszott percet illetően, aztán lehet azzal a 16 vagy mennyi percével néhányunkat ki RP-zne a gatyájából, Bankos szavaival élve.
Tegyétek félre, ha lehet(!!!) ezt a negativitást, ha már ilyen "családiasra" csökkent a játékosszám az utóbbi évek során, és próbáljuk meg egymást támogatni, kritikával pedig építeni, és óvatosan.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.