Vonóhorog mint extra

dj ess enjoyer

top suicide
2019. 01. 12.
2 091
6 853
V4 karakter
Jack Stand
LV karakter
Quantavious Luttrell
1469676079006.jpg

körülbelül így nézne ez ki

Ohnedich

Újonc
Támogató
2019. 04. 23.
28
27
LV karakter
Freidreich Miller
Szerintem 1-2 kivétellel tökèletesen eltalálták hogy mely járművek azok amik illenek ehez a feladathoz. Szerintem sok mindent nem is kellene változtatni , esetleg tényleg annyit , hogy a vonóhorog tuningolóban felszerelhető elem legyen .

Benecke

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
97
37
Dunaföldvár
V4 karakter
-
LV karakter
Bryan T White
V2 karakter
-
Maximalizálni kell a proftitot, nincs mese. Viccet félre téve, szerintem tökéletes ahogy most van. Pont megvannak azok a kocsik amikre eltudom képzelni a vonóhorgot. (többnyire...)
Viszont egy Audi RS4-en nem értem miért nincs horog. V3-on van, LV-re nem jutott.

• Tetszik
Reactions: Galvez

Danyh

Zöldfülű
2021. 04. 30.
171
770
Mezőtúr
V4 karakter
Raouf Tawfik
LV karakter
Gary Quinton
Majd akkor R8-al, meg ZL1-el vinnék a vágósúlyú teheneket a mészároshoz, mint a meszes?
Nem támogatom.

• Vicces
Reactions: zxgy

Benecke

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
97
37
Dunaföldvár
V4 karakter
-
LV karakter
Bryan T White
V2 karakter
-
Teljesen más a 2 autó, megértemém a válaszod ha a Bugatti Divo-ra akaránk. Egy kombiról beszélünk, amire akár vonóhorogra tehető bringaszállító is lehet. Ugyan az mint egy sima kombi, csak erősebb.

zxgy

🌌
2021. 08. 27.
257
770
V4 karakter
memphis rowe
LV karakter
braxton coleman
Alapjáraton nem értem minek a vonóhorog mint 'extra.'
Nem nézne ki jól és minek? Nagyon sok autón van vonóhorog amihez mindenki nagyon hamar hozzájuthat
Mi értelme lenne minden autónak vonóhorog mint extra?
ferrari-f430-spider-towing-a-trailer-is-the-practical-supercar-131586_1.jpg

Így néznének ki a járművek kb. Érdekes lenne és realitás sincs benne.
Bocsi én ezt Nem támogatom!

• Tetszik
Reactions: Danyh

z3rO//Akos

Barangoló
Támogató
2020. 11. 24.
141
299
19
LV karakter
ethan riley🤠🚓
Alapjáraton nem értem minek a vonóhorog mint 'extra.'
Nem nézne ki jól és minek? Nagyon sok autón van vonóhorog amihez mindenki nagyon hamar hozzájuthat
Mi értelme lenne minden autónak vonóhorog mint extra?
ferrari-f430-spider-towing-a-trailer-is-the-practical-supercar-131586_1.jpg

Így néznének ki a járművek kb. Érdekes lenne és realitás sincs benne.
Bocsi én ezt Nem támogatom!
Hasonló véleményen vagyok... mint ahogy írtam az RS4 Vonóhorgósitásánál itt is csak azt tudom mondani, a fillérestől, a milliós tételig találsz már eleve vonóhorgos autót. Akkor miért kéne mint extra? -Hogy a Bubu, vagy Ferka és társaival vontass? -Teljesen irreleváns nem Támogatom!

• Tetszik
Reactions: zxgy és Skylot

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 609
11 476
26
Budapest
armin.kim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.

↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új ötletekkel és megvalósításokkal ezért a mostani témákat lezárjuk.

↳Amennyiben olyan ötleted volt ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az ötletekre sokkal több figyelmet fogunk fordítani 😊

Sok sikert kívánunk az ötletek készítéséhez! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség