Vonóhorog mint extra

DaveS2164

Újonc
2019. 01. 11.
29
12
V4 karakter
Dave Howard
LV karakter
Dave Howard
Sok autótípus van a szerveren ami rendelkezik vonóhoroggal, de nem mind. Ezért szerintem hasznos lenne ha a tuning műhelyben az extrák közé bekerülne. Várom a véleményeket ?

PontÁdám

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 10.
465
396
LV karakter
Harvey Hampton
Hát igen, nem örülök neki, amikor szegény tehenet 200-al drifteltetik, de ennél már csak rosszabb lenne lol
Maximalizálni kell a proftitot, nincs mese. Viccet félre téve, szerintem tökéletes ahogy most van. Pont megvannak azok a kocsik amikre eltudom képzelni a vonóhorgot. (többnyire...)

Ryo

Pötyögtető
Támogató
2019. 09. 20.
488
1 247
26
Tolna Country
LV karakter
Ryo Kyoko
Szerintem fölösleges. Minden olyan kocsin amin reális hogy legyen vonóhorog az megkapta, talán még a Chevrolet El Caminora tudnám elképzelni.
Meg az hogy minden kocsira elérhető lenne, hát... Nagyon kisarkított példa, de az utánfutós Bugatti vagy 720s nem éppen reális.

• Tetszik
Reactions: Burn és KwEiN

vigar

pressure is a privilege
2020. 01. 10.
650
7 561
18
LV karakter
Klaus Tomlinson
Bőven van választék különböző árkategóriákba most is, amivel tudod vinni.

• Tetszik
Reactions: bale

DaveS2164

Újonc
2019. 01. 11.
29
12
V4 karakter
Dave Howard
LV karakter
Dave Howard
Köszönöm szépen a válaszokat! Így utólag jobban belegondolva és látva a kommenteket, egy-két autóra pluszban lehetne vonóhorog, viszont jogos hogy nem bármelyiken!

Vé Ügynök

Írnok deák
2019. 02. 17.
568
977
20
🇭🇺
LV karakter
hatayekama ryosuke
Nem véletlenül lett kitalálva, hogy ne lehessen mindenféle kocsival utánfutót húzni. Max 1-2 autó van, ami jelenleg nem alkalmas utánfutó húzásra, de simán lehetne ilyen célra is használni.

• Tetszik
Reactions: DaveS2164

Skylot

Qualis vir, talis oratio
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
1 079
1 830
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Ez úgy lenne jó, ha mostani vonóhorgos kocsikon alapból nem lenne vonóhorog, hanem pluszba kellene rájuk megvenni, így menne ki pénz a szerverről, mivel így is nagyon sokat lehet keresni a farmokkal. Legalább kelljen befektetni egy 20-30k-t vonóhorogra, nem csak megvesszük a Ford Countryt 15 ezerért, meg a takarmányt farmot, stb, kb összesen 50 ezerért, aztán keresünk rajta 250 ezret, Tudom nem nagy összeg ez sem, de akkor is legalább menni ki több pénz, ha most hirtelen mindenki, aki eddig farmozott kocsival meg kellene venni 20k-ért rá a vonóhorgot.

Utoljára szerkesztve:

DaveS2164

Újonc
2019. 01. 11.
29
12
V4 karakter
Dave Howard
LV karakter
Dave Howard
Hát nem mondasz hülyeséget! Én látom benne a fantáziát, és plusz egy RP hogy rá kell tetetni. Szerintem ez így teljesen okés lenne. ?

justcody

trónon a király, vígan dúl a lakoma
Globális Moderátor
v4
2021. 08. 19.
823
2 202
V4 karakter
Cody_Bishop 🦆 🇯🇲
Nagy RP beállni a CPbe aztán két enterrel rátenni ?

• Tetszik
Reactions: duplauzi

DaveS2164

Újonc
2019. 01. 11.
29
12
V4 karakter
Dave Howard
LV karakter
Dave Howard
Magára a szituációra gondoltam, mint IRL, itt is foglalkozni kéne vele. Nem csak az öledbe pottyan. Mondjuk sajnos okan ehhez vannak hozzászokva ?