Voice chat

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Itzisaac

Aktív fórumozó
2019. 01. 26.
235
181
Hátizsák
V4 karakter
Vincent Fisher
Halihó, nem hiszem hogy ez jó ötlet lenne főleg MTA-ban. Az mta nem annyira jól tudja "feldolgozni" ezt a beszélős cucclit és valakinek biztos baja lenne, hogy így vékony hangja stb. Szerintem teljesen felesleges ide jó így ahogy van.

2019. 01. 10.
63
216
V4 karakter
Mauro Bartognoli
LV karakter
Moe Andrews
Vicce lenne itthon kimagyarázni a gépnek hangosan feltett "szeva haver, van egy kis füved?"-hez hasonló kérdéseket is...

Revo

Moki Killer
2019. 11. 17.
105
49
V4 karakter
-
LV karakter
Trevor Dknox
V2 karakter
-
Szerintem teljesen fölösleges.

#Kerol

Aktív fórumozó
2019. 01. 10.
293
75
22
LV karakter
Carol O Lefebvre
V2 karakter
Carol O Lefebvre
A beszélőképességet nem itt kell szerintem fejleszteni, és ettől nem tudom kinek lesz több önbizalma, de biztos.
Ezt pedig adom, mert aki például a TS-t sem használja az kétlem, hogy majd a Voice RP kedvéért vesz egy jobb minőségű mikrofont...

Csak kihagyta hogy mi a helyzet, ha egy játékos mikrofonja borzasztóan rossz..

• Tetszik
Reactions: Predi

MONSTER

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
404
1 628
20
Erdőkertes, Pest, Hungary
youtube.com
V4 karakter
𝘤𝘩𝘳𝘪𝘴𝘵𝘰𝘱𝘩𝘦𝘳 𝘱𝘢𝘭𝘮𝘴𝘵𝘰𝘯𝘦
LV karakter
𝘶𝘻𝘻𝘪𝘢 𝘤𝘢𝘺
1.már készült egy topic ezzel kapcsolatban leirtam a véleményemet mind sok más ember is 99% hogy nem lesz bent a szerveren.

Predi

pártatlan békebíró és diplomata
Fő Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
2 838
5 653
Würzburg / Budapest
www.twitch.tv
V4 karakter
Vivian R Fleming
LV karakter
Bruno Fleming
V2 karakter
Blasius Kensington
Miért kell elrontani egy pompás szervert ami így tökéletes ahogy van egy Voice Chattel? Szerintem tök jó ez a megszokott írogatós chat. Sokan mondják hogy a Voice RP a jövő de nem csak a magyar RP közösség hanem maga a Voice RPhez szükséges fejlesztések és apróbb csecsebecsék sincsenek készen erre. Nem hiába van már 2 éve ALPHA állapotban ez az egész Voice RP dolog. (FiveM, RageMP)

Ami a hangot illeti: Hogyha valaki azzal jönne hogy nézd már milyen egérhangja van a gyereknek vagy csak szimplán nem szeretné a valós hangját adni a szerverhez, van jó fajta hangtorzító, ami emberi kereteken belül engedélyezett Voice RP szervereken. Sok német Voice RP szerveren voltam már és fasza meg jó, de még elég kezdetleges. Az MTA maradjon “oldszkúl” írogatós téma ahogy ezt mindenki megszokta és szereti. Pacsi!?

Reynard

Barangoló
Támogató
2019. 02. 23.
140
62
V4 karakter
Reynard Campbell
LV karakter
Reynard Campbell
V2 karakter
Amanda May
Erre ott van a GTA 5, szerintem felesleges.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.