Vladimir Mikhailov -> Dave Shorpen[Justin] Ne helyezze senki!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

kristofboss

Újonc
2019. 04. 19.
15
32
mencseszter
V4 karakter
ishaq rahmani
Leirtam mar, nem arra voltam fokuszalva hogy a palit jailbe rakassam ellentetbe veluk, eppen azzal foglalkoztam hogy megmutassam a videot, elmondjam kik lottek a hullat mivel azzal fenyegetoztel ha nem derul ki ki volt egesz tek jailt kap. Irtam
Ferinek pmet hogy szoljon as chaten hogy meg eszembe jutott valami az uggyel es el szeretnem mondani. Nehogy mar en legyek a fasz mert nyitottam egy jogos pkt valami videosokra.

Edit: Nemtom nezted e a liveot de mgztek vegig ha man mindenen fent akadunk, ott helyben talaltak ki mi legyen a kovi lepes, ezt nevezik koncepcio nelkuli bankrablasnak. Oocn beszeltek vegig a tervet ahogy neztem, jelzem lehet tevedek nem neztem vegig a liveot hala istennek, de amit epp lattam ott folyamat ooc valtoztatgattak a tervet. De lehet nekik ez engedett mert veluk volt a royalszabi.

Utoljára szerkesztve:
2019. 01. 10.
22
63
V4 karakter
David_Shorpen
Ne haragudj de ezt az ooc stílust hanyogljuk. Én nem tettem ilyen megjegyzéseket rád , hogy "ez a valami kis tekes". Továbbá ha olvastad volna a pkt láttad volna , hogy direkt nem írtam le egy tekes nevét sem csak miután Borisz felszolított.

• Tetszik
Reactions: puskás

kristofboss

Újonc
2019. 04. 19.
15
32
mencseszter
V4 karakter
ishaq rahmani
Igen tudom hogy nem irtal nevet de nem ertem ezt, ha elkovettunk harman egy hibat ne akard mar a tobbieket is belevonni ezzel. Nem gondolom hogy akarmilyen stilus lenne hogy valami videos, videosok vagytok tudtommal, ratok nyitottam pkt, ezert a nezoitek meg szidnak VALAMI fb csoportotokban.

sparko

Újonc
2019. 02. 20.
7
22
V4 karakter
Azeb Nazir
V2 karakter
Azeb Nazir
Megbeszélhetnénk az ügyet ts-en? Ennek így semmi értelme... 10 perc alatt végeznénk

2019. 01. 10.
22
63
V4 karakter
David_Shorpen
Igen tudom hogy nem irtal nevet de nem ertem ezt, ha elkovettunk harman egy hibat ne akard mar a tobbieket is belevonni ezzel. Nem gondolom hogy akarmilyen stilus lenne hogy valami videos, videosok vagytok tudtommal, ratok nyitottam pkt, ezert a nezoitek meg szidnak VALAMI fb csoportotokban.
Már ne is haragudj de nem tehetünk arról hogy a nézők igazságtalannak tartják magukat és rosszul fejezik ki. Probáltuk csitítani őket

kristofboss

Újonc
2019. 04. 19.
15
32
mencseszter
V4 karakter
ishaq rahmani
Ennek orulok hogyha ez valoban igy van, es koszonom. Szerintem a temat tulbeszeltuk mar igy is pg miatt nyitottam ezt nem mg vagy egyeb hulyeseg miatt. Orulnek ha Justin, Borisz elbiralna a PGt es mindenki megnyugodhatna.

• Tetszik
Reactions: MandMs

kristofboss

Újonc
2019. 04. 19.
15
32
mencseszter
V4 karakter
ishaq rahmani
Nem értem miért lett lelőve mert animba esett előszőr, ezt nagyon sajnálom. Multkor ugyan ez volt a szitu talan Csabi vagy Escobar birálta, 300 percet adott egy ehez hasonló esetnél. Ha jogtalanra szeretnéd bírálni Borisz akkor azt írd, fölösleges ezt húzni ilyen fejtegetésekkel úgy érzem, ha nem értetek egyet elnézést. :)

Edit: Lézer adta neki a jailt, rosszul emlekeztem.

Utoljára szerkesztve:
2019. 01. 10.
22
63
V4 karakter
David_Shorpen
Többször hangsúlyoztam, hogy nem a Bgame-re tettek panaszt hanem rám. Nem szeretném, hogy kollektíven említenek meg akár jogos akár jogtalan a panaszkönyv. Egyébként nekem nincs további hozzáfűzni valóm.

kristofboss

Újonc
2019. 04. 19.
15
32
mencseszter
V4 karakter
ishaq rahmani
Elnézést, azért mertem így említeni titeket mert Rajtad kívül írt ide más is a BGAME-ből, már ha jól tudom és mindketten tagok vagytok. Illetve más is jelen volt az esetnél az x5-el.

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 382
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Pontosan látszik, hogy egy egység volt a pénz szállító elött és kéttő mögötte. Egyszerre szálltatok ki és egyszerre vettétek elő a fegyvereket. Nem tűnik PG-nek. A panaszt jogtalanak ítélem.
Zárom helyezhető a lezártakhoz.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.