Vladimir Mikhailov -> Dave Shorpen[Justin] Ne helyezze senki!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

kristofboss

Újonc
2019. 04. 19.
15
32
mencseszter
V4 karakter
ishaq rahmani
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Vladimir Mikhailov

Panaszra tett személy InGame neve:
Dave Shorpen

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Hatalmas PG (Társaság részéről sokadik.)

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Multkor ugyanezt haverja eljátszotta csak coltal, most meg ő. Kb. 15 en fogtuk rá a M4 / MP5-öket. Tudom, én is követtem el hibát ezen akció során, megkaptam a büntetésemet, úgy gondolom nem mehetünk el a ti hibáitok mellett sem.

2019. 01. 10.
22
63
V4 karakter
David_Shorpen
Először is szeretném ha nem a Bgame-et vennéd elő hiszen a többiek jelen sem voltak. Az rp szempontjából a karakteremnek nem volt veszteni valója hiszen meghalt az össze társam és meghalt a tárgyaló is. Ezen felül nem azért áltam meg mert darálni akartam hanem mert a TEK tk-s ra darálta a pénzszállítót. Továbba mikor kiszálltam csak egy járőrt láttam magam előtt akit gyakorlatilag meglehetett volna ölni de már mikor kiszálltam még kb elő sem vettem a fegyvert de már 6 golyó volt a hátamban. Szerintem tők eggyértelmü hogyha kiszállok szarrá darálnak(köztük te is amúgy) legalább is én ezt IC így láttam. Azt még megmagyarázom , hogy miért láttam csak egy autót. Menekülésem során nagyjából 3 tekes kocsi kifarolt elém akiket természetesen hópihe könnyen méterekkel arébb vágot az 50tonnás pénszállító és ha ha rpt nézünk azoknak a kocsiknak a bontóban, a benne ülők ek meg a temetőben kéne lenniük

sparko

Újonc
2019. 02. 20.
7
22
V4 karakter
Azeb Nazir
V2 karakter
Azeb Nazir
Részt vettem az Rp-ben! Valamint a pg-s nek titulált társaság tagja vagyok!
Én azt nem értem ,hogy amikor fent voltunk ts-en és beszélgettünk miért nem került elő ? Egyébként a videón is látszik ,hogy hamarabb szált ki a kocsiból mint ti... vagyis legalább egy időben... Én nem látom a pg-t ahogy kiszált kapta a lövéseket vissza próbált lőni... De nyilván majd Dave válszol...

Ui: Ezt a videót egyébként látta 2 főadmin és Borisz szoltak volna szerintem...

ETO

? A Bajnok ?
2019. 01. 10.
18
7
Budapest
V4 karakter
Bruno_Cejvan
LV karakter
Bruno_Puig
Hali, részese voltam az eseményeknek.
“A karakteremnek nem volt vesztenivalója” attól még mert megölik a barátaid és nem kapod meg pénzt attól még nem kell öngyilkos kísérletet végrehajtani. Ez egy rp szerver, a szabályzatban le van írva, hogy tilos az öngyilkosság, valamint a Pg. Arról nem is beszélve, hogy te csak egy járórt láttal a kocsi előtt, 4 tekes autó már ott volt, a videóban látható is. Visszatérve a az “50 tonnás” pénzszállító nem menne 130-al a donbon száguldozva, ha a realitásnál tartunk, de még mindig egy szerveren vagyunk ha nem haltunk meg az ütközésben akkor nem haltunk meg, ilyen a script. #telo

ETO

? A Bajnok ?
2019. 01. 10.
18
7
Budapest
V4 karakter
Bruno_Cejvan
LV karakter
Bruno_Puig
Ráadásul még saját magadnak mondasz ellent “csak egy járőrt láttam magam előtt akit gyakorlatilag meglehetett volna ölni de már mikor kiszálltam még kb elő sem vettem a fegyvert de már 6 golyó volt a hátamban” ha csak egy járőr lett volna ott akkor nem kaptad volna a “hátast” sőt nem is tudtad volna kapni. Te pedig kiszáltál hátadon egy Ak-val körülötted 4 járőrel ha valóban nem akartál vólna meghalni akkor nem is száltál volna csak vártad volna az utasítást, de te inkább kiszálltál mindenkit megtúrva. Azt pedig nem tudom, hogy nem láttad a járőröket (a videóban ez is látszik.)
És ahogy Zoran említette meg sem halt a tárgyaló. #telo

ETO

? A Bajnok ?
2019. 01. 10.
18
7
Budapest
V4 karakter
Bruno_Cejvan
LV karakter
Bruno_Puig
300 szereptévesztés” egyrészt nem is ilyen indokkal jaileztek be minket. Másrészt pedig ha ők akasztanak egy apró ügy miatt egy pkt akkor ők jók de ha mi akasztunk egyet akkor mi már egyből rosszak illetve bosszúvágytól fűtöttek vagyunk. Nem tudom egyszerűen hova tenni vagy felfogni ezt “bosszú pk” minősítést, és ahogy Vladamir is említette, igen mi is hibáztunk de a ti hibátok melett sem mehetünk el. #telo

sparko

Újonc
2019. 02. 20.
7
22
V4 karakter
Azeb Nazir
V2 karakter
Azeb Nazir
Ahogy Bogi is említette továbbra sem értem ,hogy amikor ts-en ott voltunk miért nem beszéltük meg?
Miért kell ezzel az időt húzni? Ott 2 perc alatt eldöntötték volna az egészet legalább 10 admin volt jelen és mint ahogy említettem FA és SA is jelen volt.

Ezt nem tartom Korrektnek a részetekről...
Sok közöm nincs az ügyhöz nem rám irányul a pk de ezt mostmár beszéljük meg ts-en ha nektek is megfelel.

bogi

.different eyes see different things.
2019. 01. 10.
249
407
V4 karakter
Zoey Roux
LV karakter
Delfina Correa
Szerintem a nem darálsz tekesként eléggé kimeríti a szereptévesztés fogalmát, de kinek mi. Nem ismerem őket, csak úgy jön le az egész, hogyha már nektek rossz, akkor legyen másnak is az.
Arra még mindig nem válaszoltál, hogy miért nem akkor beszéltétek meg, amikor az ügy meg volt beszélve TS-en. A kommentekbe azt írták a többiek, hogy volt megbeszélés.

ETO

? A Bajnok ?
2019. 01. 10.
18
7
Budapest
V4 karakter
Bruno_Cejvan
LV karakter
Bruno_Puig
A pkt nem én írtam, tehát erre a kérdésre nekem nem kell tudnom válaszolni valamint a ts megbeszélésből ki is voltam hagyva ekkor már nem voltam fent a szerveren, nem is tudtam a ts megbeszélésről.

kristofboss

Újonc
2019. 04. 19.
15
32
mencseszter
V4 karakter
ishaq rahmani
Na szoker. Ugy utan jutott eszembe /bosszuvagytolfutve/ ahogy bogi erzi. Nem tudom erdembe venni bogi hosszaszolast mivel nincs mogotte tartalom, majd Justin intezi az ugyet. Ugy utan irtam sghnak hogy szoljon borisznak mert eszembe jutott ez, nem kaptam valaszt kb fel orat vartam aztan megnyitottam a pkt. En azt nem tartom kurvara korrektnek hogy a kis fb csoportotokba engem szidnak a nezoitek :). Az egesz live alatt toltatok az mgt, erdekelne egy elorp ahogy megbeszeltetek IC mindent aprolekosan. Lattam a pktoknal hogy ezt meveztetek 2019legjobb rpjenek, ez meg sajatos velemenynek is egy igencsak tulzas. Mi nekunk a bankrablasunk elo rpje volt annyi mint nektek az egesz mondjuk igaz nekunk nincs x ezres nezo taborunk. Jeleznem hogy mikor elkovetted ezt a brutalis pgt tsen puffogtunk csak nem vagyunk ilyenek hogy admin hivjunk, viszont pkt raktatok igy kenytelen voltam enis ehez folyamodni. Viszont viccnek tartom hogy egy admin szerint is en vagyok itt a patkany azert mert teszek egy jogos pkt, mikor vannak akik piti ugyekert nyitogatnak pkt tomegszamra es ok hoskent vannak elkonyvelve

Edit: Illetve nemtom feltunt-e tsen belattam a hibam azonnal, vallaltam a kovetkezmenyeket, ideje hogy te is igy tegyel.

Aaron válasza:
Tisztelet hiánya.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

FLAVI

Újonc
2019. 01. 10.
49
77
V4 karakter
Flaviano Bueno Secada
Ennek eléggé bosszú PK szaga van. Miért nem beszéltétek meg akkor TS-en? Miért csak azután nyitottad a PK-t, hogy megkaptad a 300 perc szereptévesztés jailedet?
Nem szeretnék kötekedni de van közöd az ügyhöz vagy csak véded az iszlait? Szerintem ha ennyire sérelmezi a gyalázást ő is megtudta volna beszélni ts-en. #FLAVI ott voltam részes voltam.

2019. 01. 10.
22
63
V4 karakter
David_Shorpen
Én nem sérelmeztem semmit. Én sem értem hogy ha 40percig voltunk tsen miert nem lehetett itt mondani miközben legalább 6szor megnéztük a videókat. Továbbá a tárgyaló nem halt meg re válaszolva: én azt az infot kaptam hogy miután azebot lelőttétek rakim lelőtte aztán ő is halt. Én Ic annyit láttam hogy azeb földre esett és már mentem is el. Számomra ic eggyértelmű volt hogy nem élte senki túl. Aztán azt mondtátok hogy látszódik a videón hogy több tekes is ott volt. Ez egy TEK es szemszögéböl készült ami innentől kezdve ugyebár lényegtelen. Az én pkmban látszodik hogy csak 1 auto van jelen továbbá èn annak a tudatában voltam hogy conor követ. Nyilván egy ilyen folyamatos darálás menekülés és halál esrtek során egy ember nem tud végig gondolni mindent hiszen másodpercek alatt folyt le az egész. Az hogy miután meghalok és még kétszer betáraztok hogy tovább lőjettek azért kurvára másezt minden épp eszű ember megérti.

kristofboss

Újonc
2019. 04. 19.
15
32
mencseszter
V4 karakter
ishaq rahmani
Kicsit uncsinak tartom hogy nalatok mindig a rendvedelm a fasz, a szabalyszego, vagy az aki ellenetek van. Foleg a nezoitek reszerol, tegnap is ahogy lattam a liveba Tacot is tamadta mikozbe az ev rpje soran 3x is felszedte akit veletlen lottetek le, nem videosoknal nem igy megy az a baj. Ezeket a sorokat ugy irom hogy enis illegalos voltam, jelzem kiraboltuk az aranybankot 4en ugy hogy ket kocsinyi aranyat vittunk el 0 kilott golyoval, nni kiserettel, 2 coltal. Ti folyamat nyomjatok a kereskedos, atmezos es a aranyrablos liveokat amikbol erdekes mindig a balhe van, ideje lenne kiprobalni a szerver fo lenyeget is az rpt, nem csak a scripteket hasznalni videokban, liveokban.

ETO

? A Bajnok ?
2019. 01. 10.
18
7
Budapest
V4 karakter
Bruno_Cejvan
LV karakter
Bruno_Puig
Épp eszű ember? Az igen, egyrészt ez már egyáltalán nem az a pk az már le lett zárva továbbra sem idetartozik. És már válaszolt Vladimir, hogy nem az volt az eszében. Ami meg azt illeti szerintem van Justinak annyi tapasztalata, hogy megoldja az ügyet valamint el tudja dönteni, hogy kell e ts megbeszélés. Bogi ha viszont nem lettél megemlítve és nem is voltál jelen az ügynél akkor meg végképp nem értem a hsz-ed. #telo

• Tetszik
Reactions: MandMs

kristofboss

Újonc
2019. 04. 19.
15
32
mencseszter
V4 karakter
ishaq rahmani
Jottem vissza a wcrol aztan mar be voltam huzva tsre, pont nem azzal torodtem mi volt akkor, kurva korrekten leirtam hogy mi harman lottuk a hulladat aztan feltoltottem a vidit az en szemszogembol, pont nem azon jart az eszem hogy pgztel-e. Teljesen mindegy nem is ertem minek magyarazkodok, barki nyithat barmikor barmiert pkt elvileg, egyetlen kikotes az hogy legyen bizonyitek csatolva ami itt van.

• Tetszik
Reactions: MandMs
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.