Vitalij Voronin -> Diamond Conor, Dave Shorpen, Azeb Nazir, Mauro Luigi [Gerold]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Ruiz

Pletykafészek
Very Important Person
2019. 01. 09.
940
1 171
V4 karakter
Fernando Ruiz Cortez
Ezzel a részével nekem semmi gondom nincs, az összes irományom alatt egyszer említettem meg a szitut amikor burkoltan mondtam el azt hogy azért mert régóta együtt rpztek nem minden dolog magától értetődő és attól még ugyanúgy lekell RP-zni a fontosabb dolgokat amik hatással vannak az IC történésekre.. és azt hogy én felhoztam hogy titeket nagykaliberrel láttalak akárhányszor találkoztam veletek IC az nincs párhuzamban azzal hogy Videókat küldözgetünk be olyanról aki szabályt szegett de nem kapott rá szanckiót akkor... majd felkérdezzük a másikat hogy másnak miért lehet.. kettőt nem lehet egy lapon említeni.. és ígyvan nyilván énsem díjazom a rosszindulatú PK-kat pláne ha esetleg olyan teszi aki ottsem volt a szituációnál..

Gerold

Legendás író
Very Important Person
2019. 01. 09.
4 529
5 115
20
Budapest
V4 karakter
mark.trevisan
LV karakter
mark.trevisan
Sikerült TeamSpeak-en beszélnünk, Vitalij ejtette a PK-t.

Ettől függetlenül a panaszt jogtalannak ítélem.

A videóban nem beszéltek meg semmi konkrétumot, a vezető ebben a szituációban úgy döntött, hogy megáll.
Bárkinek bármi kérdése lenne a panasszal kapcsolatban nyugodtan keressen fel akár TeamSpeak szerveren, vagy itt forumon privát üzenetben.

Zárom, helyezhető a lezárt Panaszkönyvek közé.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: sn0wLV és Lukász
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.