Vitalij Voronin -> Diamond Conor, Dave Shorpen, Azeb Nazir, Mauro Luigi [Gerold]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Vitamin

Barangoló
2019. 01. 10.
124
242
V4 karakter
Borislav Kuzmanovic
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Vitalij Voronin

Panaszra tett személy InGame neve:
Diamond Conor, Dave Shorpen, Azeb Nazir, Mauro Luigi

Panasz oka, leírása, kifejtése:
MG

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Videóban annyi van, hogy "Ne állj meg", közben mondták TS-en , hogy szálljunk ki és dara.

2019. 01. 10.
22
63
V4 karakter
David_Shorpen
Annyi hozzáfűzni valóm van az ügyhöz mi nagyjából több éve illegális tevékenységgel foglalkozunk ahol nagyjából minden 5. üzlet lövöldözéssel és vagy üldözéssel. Azt ,hogy mi történik egy ilyen akció során nagyjából már vagy 200 videóban/liveban le rpztük mellyek vissza nézhetők a csatornán.

Mauro243

Újonc
2019. 02. 20.
12
40
V4 karakter
Mauro Luigi
Üdvözlök mindenkit :) Téged is üdvözöllek Vitalij Voronin :) Egy ilyen összeszokott csapatnál akik több éve "együtt" vannak IC, én mint sofőr úgy döntöttem, h terepen nem fogok tudni menekülni a Mercivel és nem is lett volna túlzottan RP-s, ezért megáltam, s a többiek értelemszerűen már tudták h mi a helyzet... Majd pont ülnek a kocsiban fegyverekkel és nem tesznek semmit... A Videót pedig légyszíves vedd le mivel szerzői jogot sért(A youtube baszkódik emailben fejfájást okoz)... és ha meg bizonyítéknak akarsz valamit akkor az eredetit linkeld be time tag-el köszönjük.

Utoljára szerkesztve:

Sprite196

Újonc
2019. 01. 14.
9
93
V4 karakter
Diamond Conor
Először is nekem ez az egész helyzet nem tetszik. Akaratos kötekedésnek tartom. De természetesen szivesen állok a PK bíráló rendelkezésére. Nekem "több éves" illegál tapasztalattal ha a kocsi megáll akkor egyértelmü hogy "dara" van. Innentől nem tudok mit hozzá tenni. Ha a rendőr üldöz és a kocsi megáll minden esetben lövünk. Szerintem ez alap evidencia.

sparko

Újonc
2019. 02. 20.
7
22
V4 karakter
Azeb Nazir
V2 karakter
Azeb Nazir
Nevetséges szerintem, össze szokott csapat ic... Tamás(mauro luigi) úgy döntött h megáll abban a pillanatban. Én azt hittem tovább megyünk még. Ábel (Diamond Connor) kiszált Én ebből tudtam mi fog történni ic.... Nem kellet mondaniuk ic... Ezt akkor is tudom ha előtt ts en nem beszéjük.
Ha a kocsi megáll és tele vagyunk illegállal lövünk ennyi... Ez kb olyan mint ha rendőrségre rálőnek, ott sem beszélek meg h ő főnök most mi legyen? Ott is az alap ,hogy ilyen esetben mit kell tenni.

Gerold

Legendás író
Very Important Person
2019. 01. 09.
4 529
5 115
20
Budapest
V4 karakter
mark.trevisan
LV karakter
mark.trevisan
A videó nem elérhető. Csatolj másik bizonyítékot.

Mauro243

Újonc
2019. 02. 20.
12
40
V4 karakter
Mauro Luigi
49:26 - 49:40 Egyébként én nem értem ,tehát ülsz a géped előtt, és nézed a közvetítésünket... OBS bekészítve...És így minden porcikáddal azon vagy hogy belénk köss és megszívás minket? Ez mi ha nem nyers rosszindulat?? Ezért nem lehet PK-ra rakni valakit? XD

Utoljára szerkesztve:

Ruiz

Pletykafészek
Very Important Person
2019. 01. 09.
940
1 171
V4 karakter
Fernando Ruiz Cortez
Nyilván nincs olyan hogy azért mert ti egy ideje együtt játszotok és feljöttök bankot rabolni/fegyvert venni/darálni nem jelenti azt hogy nem kell le rp-zni a dolgokat mert mindenki számára egyértelmű aki a kocsiban ül hogy az hogy megálltok az mit jelent, ettöl függetlenül is kell a dolgoknak IC látszata lenni.

Mauro243

Újonc
2019. 02. 20.
12
40
V4 karakter
Mauro Luigi
Tehát azt mondod, hogy mikor fegyverekkel és egy csomó illegális cuccal ül 4 ember egy kocsiban akik több éve egy összeszokott csapat IC és ez a "2 ezredik" autós üldözésük, majd a sofőr lefékez akkor ott mindenképp egy kellemes csevejt kell lefolytatunk, hogy "fiuk mizu van? szerintetek miért álltam meg? Nézelődjünk míg elfognak, mert ezt szoktuk ilyenkor nem?" Mellesleg szerintem az üldöző felek sem ic-ztek ilyet az fix + ne is beszéljünk a /do hol a fegyver?-ről.... Egyébként most Ruiz átvette a PK-t?

Egyébként szívesen mennénk TS-re megumázni az ügyet sokkal de sokkal könnyebb lenne mint itt írogatni :) Egy időpont? Vitalij Voronin?

Utoljára szerkesztve:

Ruiz

Pletykafészek
Very Important Person
2019. 01. 09.
940
1 171
V4 karakter
Fernando Ruiz Cortez
Nem sikerült akkor ezekszerint megérteni a mondandómat, az egésszel nem feltétlen erre az ügyre reflektáltam hanem arra hogy minden fontosabb dolognak ami elhangzik TS-en annak nyoma kell lennie IC is, nem szeretném ha kiforgatnád a szavaimat. :) nyilván nagyon sok autós üldözésben részt vettetek, akárhányszor láttalak titeket futóban, csak nagy kaliberrel láttalak titeket, egyáltalán nem kívánok beleszólni a PK-ba (ugyan megvan a jogom hozzá) csak gondoltam közlöm hogy továbbra is kell minden fontosabb dolognak IC is látszódnia és nem lehet arra hivatkozni hogy ti évekóta rengeteg üldözésben vettetek részt amiben nagyrészt megis haltatok mint ahogy mostis..

Mauro243

Újonc
2019. 02. 20.
12
40
V4 karakter
Mauro Luigi
Tökéletesen megértettem amit leírtál, az a probléma, hogy nem lehet minden egyes mondatot le IC-zni egy üldözés közben és ha már itt járunk, hogy nem az ügyre reflektálunk akkor a rendvédelmben szintén ugyan ezt csinálják például tessék:
0:30-0:40 Megbeszélik TS-en majd semmi IC. Náluk ez miért engedett? És nem ez az egyetlen példa. Egyébként Gerold ha neked megfelel beszélnénk TS-en

• Tetszik
Reactions: Plesno

Ruiz

Pletykafészek
Very Important Person
2019. 01. 09.
940
1 171
V4 karakter
Fernando Ruiz Cortez
Nem értetted meg, mert még mindig ugyanazt írod, senkisem kéri hogy minden mondatot rpzzetek le, előzőbe eztis leírtam hogy a fontosabb dolgokat nyilván lekell.. az pedig a legundorítóbb amikor azzal jön a másik hogy a másik miért csinálhatja ezt meg azt... nyilván ők sem csinálhatják nyilván őket is ugyanúgy PK-ra lehet tenni, de ilyenekkel hónapok távlatából ne dobálózzunk mert nyilván mindenkiről lehet találni valamit hogy egyszer valamikor pár hónapja valamit ugyis nonozott, ilyet PK-ra kell tenni és kész, nem hónapokkal később dobálózni vele.. (ha én véleményemet kérdezné meg valaki erről a PK-ról akkor azt mondanám hogy erre én nem adnék szankciót...)

sparko

Újonc
2019. 02. 20.
7
22
V4 karakter
Azeb Nazir
V2 karakter
Azeb Nazir
Kedves Ruiz és Gerold!
Mi abban a szituáciban úgy itéltük meg ,hogy lövünk(Ezt kb úgy kel elkzépezlni mintha egy rendőr kiképzése lenne. Ott is bizonyos szituációk magától értetődőek. ) Ez is egy ilyen szituáció volt. Így döntöttünk ráadásul nem egyszerre hanem egymást követve gondolok itt luigi megált, Dave elővett egy kézifegyvert, diamond kiszált ha mutolom a ts-t akkor is tudom ,hogy mi a helyzet. Ezért úgy itéltük meg szerintem jogosan ,hogy így fogunk cselekedni.
Az undorítóságra való reflektálásként Ruiz te hoztad fel ,hogy folyamatosan csak nagykaliberrel látsz minket. Ezt én úgy értelemezem , hogy te is a múltbéli eseményekre hivatkozol. Ez ugyan olyan mint ahogy mi hoztunk egy példát. Ezt a videót nem úgy kell éretni ,hogy nekik szabad nekünk miért nem. Hanem jelentéktelen dolgokon amiket csinál miért kell csupán rossz indulatból pk-kat nyitni ráadásul az rp-t sem a mi sem az ő szemszögéből nem befolyásolta.
Egyébként köszönjük Ruiz ,hogy segítesz a PK kapcsán és nem szankcionálnád.

Szertném az ügyet ts-en tisztázni.(Szerintem első perctől ts en tisztázhattuk volna.)

• Tetszik
Reactions: puskás
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.