Vincent Havek --> Genc Shala [Alan]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Sziszo

Újonc
2021. 07. 14.
45
37
Zürich
V4 karakter
Vincent Havek
LV karakter
Isabella Reyes
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Vincent Havek

Panaszra tett személy InGame neve:
Genc Shala

Panasz oka, leírása, kifejtése:
PG,Cuccmentés, halálból való cselekvés.

Az éjféli órákban nyomtunk egy RP-t a társaimmal, amiben kifejtettük a rablás menetét. Hosszú beszélgetés után sikerült becsalni
a Shala-t a garázsba, a fegyver (ahogy a videón is látható) a kezemben volt, erre ő előrántotta a saját fegyverét, és lövöldözni próbált. Miután megöltem, bezárta az autóját, és le is lépett. írtam egy reportot, amit kfer fogadott el, és az ő javaslatára írjuk meg a panaszkönyvet.
Azt is szóvá tette az admin, ha lesz bíráló admin, akkor elküldi neki az inventory tartalmát.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/wqqnnx

Megjegyzés:
-

• Tetszik
Reactions: Erix és Covington

Sylvar Edran

Újonc
2020. 02. 17.
24
34
V4 karakter
Roland Ramirez
LV karakter
Roland Ramirez
Helo. Elsősorban az én rpmben nem látszik az hogy vaalki fegyvert fesz elő. Másodsorban igen látható cselekvést nem kell rpzni de a cidó szerint fegyver nem volt rám fogva csak a kezedbe volt de nem tartottad sehova ennek látán kezdtem el lövöldözni ami sikertelen lett. Ennyi a fegyvert nem fogtad rám attol hogy a kezedben tartottad a a csöve meg a földet nézi.

Sziszo

Újonc
2021. 07. 14.
45
37
Zürich
V4 karakter
Vincent Havek
LV karakter
Isabella Reyes
Helo. Elsősorban az én rpmben nem látszik az hogy vaalki fegyvert fesz elő. Másodsorban igen látható cselekvést nem kell rpzni de a cidó szerint fegyver nem volt rám fogva csak a kezedbe volt de nem tartottad sehova ennek látán kezdtem el lövöldözni ami sikertelen lett. Ennyi a fegyvert nem fogtad rám attol hogy a kezedben tartottad a a csöve meg a földet nézi.
Nem hiszem, hogy kfer ne ismerné a szabályzatot.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.