Verekedésnél irreálisan sok stamina levonás.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Cadey

Írnok deák
2019. 01. 11.
564
1 803
19
V4 karakter
Tomislav Vukonovic
Nekem nem azzal van a gond hogy elfáradt meg ilyesmi, hanem ha védekezik, vagy küzdő állásban van akkor is fárad y pedig akkor pihenni kéne, és mivel nem lehet úgy megoldani hogy alkat függő legyen h
Ezért csak azon kéne változtatni, hogy mikor nem üt akkor ne fáradjon el.

• Tetszik
Reactions: boti

realBálint

Pötyögtető
2019. 01. 10.
491
936
LV karakter
Nathan Sieg
Úgy mondjátok hogy unreális meg mutogattok folyamatosan, mintha tudnátok a módját hogy kell kijavítani ahelyett, hogy csak habogtok. Ha én lennék a fejlesztő alapból kiadom az updatet amivel kitudja mennyit dolgoztam és 6 órával rá jön egy ilyen topic ahol 2 oldalon kereszül “irreális, irreális”. Srácok kultúráltan fogalmazni nem tanítottak meg? Ember módjára meg lehet beszélni, vagy nyitni a topicot de nem így, könyörgöm.

Wice

Veterán
2019. 01. 09.
2 537
4 195
Úgy mondjátok hogy unreális meg mutogattok folyamatosan, mintha tudnátok a módját hogy kell kijavítani ahelyett, hogy csak habogtok. Ha én lennék a fejlesztő alapból kiadom az updatet amivel kitudja mennyit dolgoztam és 6 órával rá jön egy ilyen topic ahol 2 oldalon kereszül “irreális, irreális”. Srácok kultúráltan fogalmazni nem tanítottak meg? Ember módjára meg lehet beszélni, vagy nyitni a topicot de nem így, könyörgöm.

Azért van ez-az ötlet topic, hogy mindenki elmondja a véleményét egy adott dologról.
Jelenleg az ütésnél való stamina csökkenés: Attól, hogy valaki sokat dolgozik valamivel, még nem biztos, hogy mindenkinek tetszik, a legtöbb hozzászólás az mellett áll, hogy tényleg irreális lett, de most komolyan... te RL felemeled a két kezed "védekezel", ilyen gyorsan elfáradsz? -Mindenki leírta a véleményét, a fejlesztők megnézik és döntenek.

boti

。・:*:・゚’
2019. 01. 10.
1 214
8 069
V4 karakter
Frido Mare
LV karakter
Tomas Lama
Bálint - Nyilván nem várhatom / várhatjuk el azt, hogy javítsák máris, ez csak egy ötlet volt. Egyet tudok érteni a te véleményeddel is.

Noah - Jogos valamilyen szinten, hogy nem bírja a karakter sem sokáig, viszont szerintem annyit kéne javítani, hogy amikor tényleg nem csinál semmit a karakter akkor ne fogyjon a stamina. Lásd: GIF, GIF2

realBálint

Pötyögtető
2019. 01. 10.
491
936
LV karakter
Nathan Sieg
⬆️ Ennek itt semmi ertelme, wice ti meg ahogy látom nem fogtátok meg a mondandóm lényegét, úgyhogy felesleges tovább mondanom.

• Vicces
Reactions: Domino
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.