Venturas Publishing - Az újságírás következő generációja

2023. 11. 20.
8
78
V4 karakter
Bryan Jotchua
LV karakter
Bryan Jotchua

logo_nincshatter.png



Üdvözöljük Las Venturas városában, ahol a villódzó neonfények pompája soha nem alszik ki. A zsúfolt zacis, fölénk tornyosuló kaszinók és veszteséggel működő kisboltok között született az újságírás következő generációja, a Venturas Publishing. Büszkék vagyunk arra, hogy megörökíthetjük ennek a mozgalmas nagyvárosnak és környékének világát, melyben a gazdag elit folyamatos harcot vív a nincstelenekkel és elkeseredettekkel.

Ne hagyják magukat megtéveszteni, kedves olvasók: ez nem egy átlagos magazin. Elmúltak az általános, sablonos cikkek és az unalmas, újrahasznosított tartalmak napjai. Kiadónk csapata arra esküdött fel, hogy nyers, cenzúrázatlan betekintést nyújtson Las Venturas valóságába. Itt nem létezik cukormáz és politikai korrektség, csak a tiszta és hamisítatlan igazság.

Nézzünk szembe az tényekkel: kinek van igénye jelentéktelen cikkekre és álhírekre? Kiadónk egyszerre fogják Önöket megnevettetni, megríkatni, és megkérdőjeleztetni saját létezésüket.

A nagymenők pazar életmódjától kezdve a piszkos sikátorokig mindent meg szeretnénk mutani. Lehet, hogy a szlogenünk "az újságírás következő generációja" azonban mi sem áltatjuk magunkat: mi vagyunk egyedül elég bátrak ahhoz, hogy megmutassuk Las Venturas igazi, csúfos arcát.


Úgyhogy csatolják be öveiket, kedves olvasóink, mert hamarosan indulunk. Legyen akár helyi lakos, turista, vagy csak valaki, akit lenyűgöznek a szokatlan dolgok, a Venturas Publishing gondoskodik Önről. Meglehet, hogy nem tudjuk az összes választ, de ígérjük, hogy feltesszük az összes kérdést, amelyek megmozgatják az emberek fantáziáját. Üdvözöljük Las Venturasban, üdvözöljük a Venturas Publishing világában.

_fce0e7cb-ded7-40e7-9e90-0f0718b5c983.jfif



OOC

A Venturas Publishing egy saját project, amely segíségével a szerverek (LV, V4) univerzumának bővítése és színesítése mellett az önfejlesztés a célom olyan területeken, mint például grafikus munkák, történetalkotás és mesélés, AI eszközök és promptolás. Igen, a project készítésében nagy mértékben az AI-ra támaszkodok, mivel úgy gondolom, hogy a jövőben a jelenleginél is sokkal nagyobb teret fog nyerni az AI, és emellett érdekel is az egész dolog. Sokaknak feltűnhetnek időnként gyengébb/magyartalan megfogalmazások, a legtöbb szöveget kézzel lektorálom, de nem harcolok ellene foggal-körömmel, részben a tökéletlenségre törekszem, mivel a project arról is szól, hogy inspiráljam a többi játékost ezeknek tökéletesítésében és a karaktereiknek alakításában. A kiadóval megpróbálom a GTA univerzum szarkasztikus, szatirikus megfogalmazását imitálni, ezzel minél jobban illeszkedve az univerzumba, amiből az egész szerver ered.

Részletezzük kicsit a karakterek alakítását. Ha megtetszik valami amit csinálok, akkor kérdés nélkül nyugodtan használd fel, mint hivatkozási pont, vagy a fentebb említettek szerint tökéletesítsd, ahogy szeretnéd. Természetesen ésszerű keretek között, megfelelő RP mellett. Mit jelent ez? Egyszerűbb karakterekre, mint például egy kosárlabda játékosra bármikor hivatkozhatsz, mint kedvenc játékos, távoli ismerős, vagy hasonló, azonban NE használd fel olyanra, hogy pl. az ő kérésére öltél meg valakit, vagy hasonló. Ez az egész jelenleg egy szürke zóna, nem tudom, hogy hogyan viszonyulnak majd az adminok az egész projecthez, ne használjátok fel az itt látottakat megszegett szabálypontok kimagyarázására.

A kiadványoknak nincs pontos megjelentetési ideje, egyetem és egyéb elfoglaltságok mellett viszem a projectet, így változó, hogy mikor milyen mértékben érek rá.

A kiadványokat valószínűleg úgy fogom vezetni, hogy a topicokat posztolás után zárom, és akkor nyitom újra, amikor posztolni szeretnék. Ezzel szeretném elérni, hogy az egész folyamatos legyen, mintha tényleg egy kiadványt lapozgatna valaki.

A "fő kommunikációs csatorna" ez a topic lesz, amit mindig nyitva tartok. Ide jöhetnek észrevételek, kérdések, ötletek illetve bármi más, ami eszedbe jut a projecttel kapcsolatban, legyen az a kiadóval vagy akár AI-val kapcsolatos.

Köszönöm és hajrá.
 
2023. 11. 20.
8
78
V4 karakter
Bryan Jotchua
LV karakter
Bryan Jotchua
Sziasztok!
Egy ideig most nem volt semmi a félév vége miatt, de mostantól megpróbálok aktívabban foglalkozni az egésszel.
Ennek örömére egyszerre 2 új topicot is nyitottam: ez a két "kiadvány" hozta meg az ötletet az egész kiadóhoz, emiatt vannak köztük korábbi szerkesztések is, amik még nem teljesen reflektálják a GTA univerzumba illő megfogalmazást, ennek ellenére élvezzétek, olvassátok őket.

PEOPLE OF VENTURAS

SIN CITY SENTINEL

Ha bármelyik topichoz van ötletetek, amit meg szeretnék jelentetni, írjatok ide a topichoz vagy privát üzenetben.