Végleges parkjegy visszahozása.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Jani

Támogató
2019. 04. 05.
42
119
jani.hu
V4 karakter
Luna Kieran 🌒
Szinte esélytelennek tartom hogy ugyanakkor betöltődjenek a zacis autók, mint amikor a tieid.

Mint ahogy látszik tökéletesen jól, akkor nagyon durva amikor a tiéd tölti be, annak a körnek a szélén ahol elkezdenek betölteni.

Nem akarok feszültséget kelteni, nem az a célom, ne vedd magadra, puszta észrevétel. Nem állítom hogy a te hibád, ez a kliens óta lett ilyen, legalábbis nekem, hogy amikor egyszerre sok autó tölt be akkor meghal a PC.
#telo

floatin

Pötyögtető
2019. 08. 25.
526
4 048
Pécs
V4 karakter
Remy Moussaoui
LV karakter
Tommasso Ferri
Eric nem kell felkapni a vizet nyugi
amikor akk-n áll kint 10-15 jármű én is hatalmasat droppolok szóval ebben az esetben IS droppol az fps a te autóid miatt.

Kristof0723

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 14.
375
1 526
V4 karakter
mladen.krstic
Tesztelgetheted barátom, de nem miattam van ez. Még mielőtt a farmok bekerültek, nekem már akkor megvolt a birtokom. Érdekes módon, akkor még fix 60 fps-em volt Blueberryben. Aztán bekerült a farm.. egyből észre lehetett venni az FPS csökkenést. Utána bekerült az autófényező.. még jobban megnőtt a lagg Blueberryben. Végül ide került a zacis is, ami feltette az i-re a pontot. Szóval mindezeknek az összességét veszed észre.

Egy birtokon 15 darab jármű lehet kint, remélem nem haragszol meg, hogy ki is használom ezt a lehetőséget.
Inkább azokkal az emberekkel foglalatoskodj, akiknek semmi keresnivalójuk sincs BB-ben, csak a zacis miatt telepszenek be. Ügyesen leparkolgatják a 3-4-5 darab autójukat az utak szélére vagy éppen a lakókocsiparkokban, interior nélküli lakókocsik mellé, csak hogy véletlenül se lehessen lefoglalni.
Érdemes megnézni a zacis előtti utcát is. Lazán ott áll 10-15 darab autó, akiknek a 90%-a afkolja a 20 percet vagy éppen kiabál, hogy antikot venne. Lassan át lehetne nevezni AKK-nak a zacist.
blueberry élmények

wallah

?
Very Important Person
2019. 01. 10.
226
188
LV karakter
Gustav_Vondrasek
Tesztelgetheted barátom, de nem miattam van ez. Még mielőtt a farmok bekerültek, nekem már akkor megvolt a birtokom. Érdekes módon, akkor még fix 60 fps-em volt Blueberryben. Aztán bekerült a farm.. egyből észre lehetett venni az FPS csökkenést. Utána bekerült az autófényező.. még jobban megnőtt a lagg Blueberryben. Végül ide került a zacis is, ami feltette az i-re a pontot. Szóval mindezeknek az összességét veszed észre.

Egy birtokon 15 darab jármű lehet kint, remélem nem haragszol meg, hogy ki is használom ezt a lehetőséget.
Inkább azokkal az emberekkel foglalatoskodj, akiknek semmi keresnivalójuk sincs BB-ben, csak a zacis miatt telepszenek be. Ügyesen leparkolgatják a 3-4-5 darab autójukat az utak szélére vagy éppen a lakókocsiparkokban, interior nélküli lakókocsik mellé, csak hogy véletlenül se lehessen lefoglalni.
Érdemes megnézni a zacis előtti utcát is. Lazán ott áll 10-15 darab autó, akiknek a 90%-a afkolja a 20 percet vagy éppen kiabál, hogy antikot venne. Lassan át lehetne nevezni AKK-nak a zacist.
Költhetsz te százezreket egy játékra, de hidd el nekem, attól ugyan olyan létjogosultsága van a zaci előtt állni az embereknek, meg már elnézést, csak akkor léphet be az ember blueberrybe ha X százezerért vesz birtokot? Kinek érzed magad? Gondolom sok időd lehet, ha elavult hirdetésekre nyomod a Haha reakciót.

Wanted

Pötyögtető
2019. 01. 12.
423
4 123
V4 karakter
Argo Danzi
LV karakter
Vincze Daniel
V2 karakter
Bodor Szabolcs
Engedd is el, nekem egy eves jelentesekre nyomta a reacokat.

• Tetszik
Reactions: wallah

Eric

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
345
1 056
24
Beacon Hill🌄
V4 karakter
Eric Zawadzki
Költhetsz te százezreket egy játékra, de hidd el nekem, attól ugyan olyan létjogosultsága van a zaci előtt állni az embereknek, meg már elnézést, csak akkor léphet be az ember blueberrybe ha X százezerért vesz birtokot? Kinek érzed magad? Gondolom sok időd lehet, ha elavult hirdetésekre nyomod a Haha reakciót.

Értő olvasásra rá kellene gyúrnod, azt tanácsolom. Meg ezek szerint a többinek is, akik viccesnek találták az irományomat.
De figyelj.. megpróbálom neked leegyszerűsíteni. Van a JaniV3 nevezetű fickó(férfi), aki megcímezte nekem, hogy “ez akkor betalált rendesen, helyben is vagyunk, akinek 80 milliárdos vagyona van ne tegye ki, hogy mindenki azt nézze” valamint még videót is készített, hogy a birtokom mellett droppol le az FPS-e. Én pedig erre azt válaszoltam, hogy ha már vettem egy birtokot, mert nekem ilyen 80 milliárdos vagyonaim vannak, akkor engedje már meg hogy kitegyem őket, valamint hogy inkább azokkal van a baj, akik a zacishoz jönnek eladni a szemetüket, de mindeközben az összes autójuk Blueberryben parkol valahol. Érted.. egy autót használnak, addig a maradék három valahol áll ledeponálva Blueberry utcáin és környezetén.
Szóval, összegezve mit látunk? Nem azt, hogy rajtam kívül nem léphet be senki Blueberrybe.. hanem azt, hogy JaniV3 inkább a fent említett emberekben keresse a hibát, ne bennem. Ha még felmerül valami kérdés, privát üzenet formájában jelezzétek és megpróbálok még ezen is egyszerűsíteni. Köszike. :)

Jani

Támogató
2019. 04. 05.
42
119
jani.hu
V4 karakter
Luna Kieran 🌒
JaniV3 inkább a fent említett emberekben keresse a hibát, ne bennem.

Az a megfogalmazás hogy "hibást" keresek nem a legmegfelelőbb mint már leírtam, nem az a konkrét célom.
Ha megnézed hol nagyon durva a drop, akkor szinte esélytelen hogy onnan be legyen töltve a zacis is, ezt a litememstat parancs is igazolja, mert nem jön annyi + autó hogy benne legyen a zacisnál lévő katasztrófa is.
Aláírom ami ott van borzalom, de pont most néztem meg, nem annyira mint amikor a te gépjárműveid is odatesznek hozzá. Lehet ideje beismerni hogy nem csak más lehet a hibás. (gondolok itt arra hogy TE írtad hogy blueberryben valami nem klappol) Újabb videó, gondolom hiányzott. Mint láthatod nem tragikus blueberry csak a zacis/farmos/fényezős autóktól, itt sajnos, attól függően hogy honnan nézed, vagy a te autóid, vagy a sok ember akinek "újonnan" lett dolga blueberrybe, teszik fel a pontot arra a bizonyos i-re. Viszont én itt befejeztem ezt a beszélgetést, úgy érzem sikerült mindent elmondanom. Ha majd mégis eszembe jut valami akkor talán írok még.

• Tetszik
  • Szomorú
Reactions: ReWeR és agoston

agoston

yvl
2020. 09. 15.
457
3 716
V4 karakter
Vivienne Holloway
nem tudom miben más ha egy birtok vagy egy háznál áll, pont az ilyen laggok elkerülése miatt nem tarthatsz kint kocsit. Az meg hogy azért tarthatsz kint 3x annyi kocsit, mert egy magánbirtok, tudtommal nem egy pay2win játék

Feri

A modor mutatja, mit érsz.
2019. 01. 10.
927
2 994
23
Vác
www.twitch.tv
V4 karakter
John R Stinson
LV karakter
John R Stinson
Nem tudom volt-e ilyen komment, de sztem megoldast jelentene, ha mondjuk a protect felmenne 2000 pp-re, viszont egy teljesen mas mukodese lenne, megpedig: ha a jatekos lelep a szerverrol, a jarmu tunjon el. Ha egy masik jatekos rendelkezik az adott jarmu kulcsaval, akkor a kulcsra jobbklikkelve tudja lespawnolni az autot, ezzel megoldva minden jelenlegi problemat az NS frakciok reszere. (Az is mukodhet, ha az auto csak akkor nem tunik el, ha online a tulajdonosa, illetve ha olyan jatekos online, akinel van az adott jarmu kulcsa megtalalhato az inventoryjaban.)

Ennél jobb megoldást sztem nem nagyon lehet kitalálni rá, így jól jár a szerver, mert költeni fognak rá, tehát bevétel, plusz a játékosok is legalább kapnak egy használható rendszert, mert valljuk be, hogy a jelenlegi megvalósítás az a lehető legelhamarkodottabbra, legdrasztikusabbra sikerült. Elérték a célt, tényleg nincsenek ott az autók, de a játékosokkal szemben ez óriási kitolás volt.

aBalazs

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 10.
723
783
20
Majosháza
V4 karakter
Sophie La Royali
V2 karakter
Nicolas La Royali
Nem kell vissza. Rengeteg autó maradt fent a szerveren az örök parkjegy miatt. Rengeteg autó = Kevesebb FPS, FPS droppok. Ha visszakerülne meg az lenne a probléma, hogy kevés az FPS. Döntsétek el, hogy jó FPS számokkal szeretnétek játszani, vagy offline playerek autójában szeretnétek gyönyörködni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.