Nincs annyira tele a szerver autókkal, így az fps is jobb.
Nagyon örülök, ha te tényleg ezt tapasztalod, mert én semmilyen javulást nem érzek, és mégcsak stabilabbnak se. Ma amikor el akartam indítani a launchert, 3-szor crashelt ki töltés közben, és nem sokkal később vezetés közben is kifagytam. Ez csak azért érdekes, mert nagyságrendileg 1 éve, amikor aktívan játszottam, közel se volt ennyi problémám, és akkor még volt parkjegy.
Én a magam részéről teljes mértékben megbékéltem ezzel, csak az a jellegű szolidaritás beszél belőlem, ami a haverom 30x kocsijában lévő parkjegyek ára volt például.
De hogy megpróbáljam objektíven értékelni a helyzetet, akkor az jó, hogy tenni akarnak azért, hogy jobb legyen. A launcher, és a parkjegy kivétele is ezt erősítené, ha pozitív hatással lettek volna bármire is. Nem tudok 1 olyat se mondani az elég sok seemta-s ismerősöm közül, aki meg lenne elégedve a parkjegy kivétele óta keletkezett fps számával, kifagyások számával (12. genes i5 fél óránként crashel jogtiszta windows-al), vagy akár az új launcherrel, de arra most nagyon nem akarok kitérni.
A szándék jó, de rossz a megvalósítás, ez meg szerintem túl sok topicban lett már kifejtve.