Végleges parkjegy visszahozása.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Korton

Zöldfülű
SzerverAdmin
v4
2021. 06. 04.
183
382
Kovászna
V4 karakter
Damian Bell
LV karakter
Matthew Johnson
Öszintén és nagyon sajnálom hogy ez ki lett véve.Az a baj hogy a parkjegyre a 300 pp többet ér mint egy autónak a kiadása.Nem tudod kiadni a kocsidat csak pp vel,meg parkolókban sok kocsi is összebugól.Nem mindenkinek van lehetősége arra hogy garázsba tartsa az autóját,most nem magamról beszélek mert garázsom van de másokkal szemben is.Sok összebugólt autó nem tudod kiadni a kocsit ha pl csak egy órára is akarod és sok az a 300pp érte szerintem 1 hétre.Ha meg örökre nem is lehet visszatenni 500pp ért akkór jó lenne legalább 1 hónapra 300pp ér.Én nagyon örülnék ha ez visszajönne.

ReWeR

𝓛𝓲𝓯𝓮 𝓲𝓼 𝓪 𝓹𝓸𝓼𝓼𝓲𝓫𝓲𝓵𝓲𝓽𝔂
Támogató
2020. 10. 23.
223
666
Tamási
V4 karakter
Toma_Boskovksi
LV karakter
Harry_Robertson
Nincs annyira tele a szerver autókkal, így az fps is jobb.
Nagyon örülök, ha te tényleg ezt tapasztalod, mert én semmilyen javulást nem érzek, és mégcsak stabilabbnak se. Ma amikor el akartam indítani a launchert, 3-szor crashelt ki töltés közben, és nem sokkal később vezetés közben is kifagytam. Ez csak azért érdekes, mert nagyságrendileg 1 éve, amikor aktívan játszottam, közel se volt ennyi problémám, és akkor még volt parkjegy.
Én a magam részéről teljes mértékben megbékéltem ezzel, csak az a jellegű szolidaritás beszél belőlem, ami a haverom 30x kocsijában lévő parkjegyek ára volt például.

De hogy megpróbáljam objektíven értékelni a helyzetet, akkor az jó, hogy tenni akarnak azért, hogy jobb legyen. A launcher, és a parkjegy kivétele is ezt erősítené, ha pozitív hatással lettek volna bármire is. Nem tudok 1 olyat se mondani az elég sok seemta-s ismerősöm közül, aki meg lenne elégedve a parkjegy kivétele óta keletkezett fps számával, kifagyások számával (12. genes i5 fél óránként crashel jogtiszta windows-al), vagy akár az új launcherrel, de arra most nagyon nem akarok kitérni.
A szándék jó, de rossz a megvalósítás, ez meg szerintem túl sok topicban lett már kifejtve.

LucasLV

Írnok deák
Támogató
2020. 05. 25.
664
1 025
Győr
LV karakter
Lucas Saliven
V2 karakter
Lucas Saliven
Mióta bejött ez a megoldás sokkal több az fps-em, szerintem ne.

• Tetszik
Reactions: kalobone

Eric

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
345
1 056
24
Beacon Hill🌄
V4 karakter
Eric Zawadzki
Nem tudom, hogy ez az FPS növekedés mitől függ. Akiknek nagyon gyér volt az FPS-e, annak
most több lett? Mert nekem előtte is 50 körül volt, meg most is. Nem ment fel 60-ra emiatt.
Annyit viszont fixen észlelek, hogy Blueberryben valami nem klappol. Talán a farmok, zacis, autófényező miatt egyben. Amikor haladok hazafelé (Blueberrybe) és beérek a faluba, azonnal keletkezik egy drop 25-30 FPS-re, az 50-ről. Pár másodperc alatt visszaáll, de azért jó lenne ha ez nem lenne.

• Tetszik
Reactions: ReWeR

Teaspoon

Pötyögtető
Támogató
2021. 03. 30.
414
1 121
V4 karakter
Viktoria Bierhals
LV karakter
Kendall Miller
Nekem nem változott az FPS-em amióta ki lett véve ( pedig egy i7-2600K-ról játszok, nem mai darab ), de cserébe elúszott az a kb 4-5 ezer PP amit rászántam a parkjegyekre, hogy nem tűnjön el a járművem, mivel több kölcsön volt adva, illetve jó volt, ha füstölve dobott ki a játék nem lett TK az autó amikor beléptem. Több frakciónak nehezíti a dolgát is, pl parkolásfelügyelet, szerintem igazán vissza kerülhetne valamilyen formában, mondjuk, hogy 10-15 autó végleges / player, ha belerakjuk a régi 500pp áron, utána kellene csak hetente fizetni.

• Tetszik
Reactions: Jani és ReWeR

Wanted

Pötyögtető
2019. 01. 12.
423
4 123
V4 karakter
Argo Danzi
LV karakter
Vincze Daniel
V2 karakter
Bodor Szabolcs
Több frakciónak nehezíti a dolgát is, pl parkolásfelügyelet,
Határozottan mondom PF-esként, hogy engem aztán nem zavar, hogy ki lett véve a protect, mindenféle erőlködés, remegés, satöbbi nélkül napi pár órával lett 170+ lefoglalt kocsim ~5 nap alatt, úgy, hogy vagy 30 ember elengedtem, aka nem jelentettem le. Szerintem kimondhatjuk, hogy nincs gond ezzel a résszel.

FPS részről pedig, nekem olyan 35-40 környékéről lett 45-55 közötti FPSem, köszönöm, nekem megérte ezt az áldozatot. Crashelni crashelek, de az a kliens miatt van gondolom, V4-re lett írva a kliens, nem a V3 modra, lesz ez még így se.

gerkhan11

Barangoló
2019. 02. 08.
128
752
hazakuldtek az osztrakok, ujra mosonmagyarovar
soundcloud.com
V4 karakter
lucio kaas
LV karakter
hamit ilir
Nem tudom, hogy akik mikron jatszanak mennyit javult, de nekem elegge vagany gepem van.

Haveromnak szarabb processzora van mint nekem ( 1magon is tobbet hasznal meg 4 magon is az enyem az ovenel )

Neki
V3: fix 30-45
LV: fix 40-50

Nekem
V3: fix 15-35
LV: fix 20-35

Rambol is jobb van nekem mint neki, es meg tobb is.
Videokartya szinten.

• Tetszik
Reactions: Korton

Markusz.

Love Spaz
2019. 05. 21.
82
410
Szigetszentmiklós
V4 karakter
Erjet_Reufi
LV karakter
Finlay Willis
Az FPS-n pont nem változatot, mivel most a launcher sokkal többet eszik mint a MTA-val. Azért is érzed, hogy jobb FPS lenne, de mind.Jobb lenne ha nem 300pp lenne egy hétre, mivel nem fogom a 20db autómra parkjegyet rakni hetente 6.000pp-ért.

• Tetszik
Reactions: Teaspoon és Korton

Teaspoon

Pötyögtető
Támogató
2021. 03. 30.
414
1 121
V4 karakter
Viktoria Bierhals
LV karakter
Kendall Miller
Nem tudom, hogy akik mikron jatszanak mennyit javult, de nekem elegge vagany gepem van.

Haveromnak szarabb processzora van mint nekem ( 1magon is tobbet hasznal meg 4 magon is az enyem az ovenel )

Neki
V3: fix 30-45
LV: fix 40-50

Nekem
V3: fix 15-35
LV: fix 20-35

Rambol is jobb van nekem mint neki, es meg tobb is.
Videokartya szinten.
1 magos teljesítmény számít, egy széthúzott 2600K-val több FPS-em van, mitn egy Ryzen 7 3700X-el, érdemes lehet neked is összedobni egy külön See MTA gépet, nekem csak ez segített :/

• Tetszik
Reactions: gerkhan11

Jani

Támogató
2019. 04. 05.
42
119
jani.hu
V4 karakter
Luna Kieran 🌒
Nem tudom, hogy ez az FPS növekedés mitől függ. Akiknek nagyon gyér volt az FPS-e, annak
most több lett? Mert nekem előtte is 50 körül volt, meg most is. Nem ment fel 60-ra emiatt.
Annyit viszont fixen észlelek, hogy Blueberryben valami nem klappol. Talán a farmok, zacis, autófényező miatt egyben. Amikor haladok hazafelé (Blueberrybe) és beérek a faluba, azonnal keletkezik egy drop 25-30 FPS-re, az 50-ről. Pár másodperc alatt visszaáll, de azért jó lenne ha ez nem lenne.
Blueberryben ez szokott a probléma forrása lenni (pont nincs róla videóm, de teszteltem is), jelenleg nekem tökéletes de csak azért mert éppen nincs itt egy csomó parkjegyes autó.
Alapvetően a szándék jó, de aki tele van pénzzel az úgy is belerakja az autójába a parkjegyet, ergó ugyan ott vagyunk mint voltunk (annyival vagyunk előrébb hogy legalább ha nem aktív játékos akkor 1 hét után eltűnnek a kocsik). Akinek bírtokra van pénze nem fogja sajnálni azt a 300 PP-t (szerintem). A droppok meg szerintem azért vannak amikor egyszerre több autó spawnol le, biztos megvan az amikor "szalad" feléd egy player 300-al, aztán hírtelen megjelenik az arcodba egy autó (https://www.jani.hu/public/seemta_problem_2.mp4). Következő videón ugyan ez a probléma látható, viszont itt még csak nem is ültek benne, az ő szemszögében 1/1 átmentem az autón mint ha ott se lett volna.
(https://www.jani.hu/public/seemta_problem.mp4)

floatin

Pötyögtető
2019. 08. 25.
526
4 048
Pécs
V4 karakter
Remy Moussaoui
LV karakter
Tommasso Ferri
Blueberryben ez szokott a probléma forrása lenni
pont jó embernek irod mert Eric a tulaja annak a birtoknak + a kint lévő 10+ autónak

am ne jöjjön vissza a parkjegy köszönöm
nekem is elveszett kb 60 autómról de mégse sirok

azonnal keletkezik egy drop 25-30 FPS-re, az 50-ről. Pár másodperc alatt visszaáll, de azért jó lenne ha ez nem lenne.
más okozza az fps droppot, ird le másik topicba

Utoljára szerkesztve:

Jani

Támogató
2019. 04. 05.
42
119
jani.hu
V4 karakter
Luna Kieran 🌒
pont jó embernek irod mert Eric a tulaja annak a birtoknak + a kint lévő 10+ autónak
Akkor az viszont betalált rendesen, és helyben is vagyunk hogy akinek 80 milliárdos vagyona van ne tegye ki az egészet, hogy mindenki lássa ő milyen nagy király.
Említett videó a tesztelésről.

Utoljára szerkesztve:

TheWuki

Zöldfülű
2019. 08. 08.
171
406
Isaszeg
V4 karakter
Rousseau Wyatt
Tény, hogy a jelenlegi arány indokolatlanul drága, de az örök túlzás volt. (Nekem is minden autóm protectes volt, én is "buktam" rajta, de többet segített mint ártott ez az update)
Illegálnak nagyon kellene valami megoldás, mert ők sokszor osztanak meg autót.

• Tetszik
Reactions: Macseek és Jani

Eric

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
345
1 056
24
Beacon Hill🌄
V4 karakter
Eric Zawadzki
Akkor az viszont betalált rendesen, és helyben is vagyunk hogy akinek 80 milliárdos vagyona van ne tegye ki az egészet, hogy mindenki lássa ő milyen nagy király.
Említett videó a tesztelésről.

Tesztelgetheted barátom, de nem miattam van ez. Még mielőtt a farmok bekerültek, nekem már akkor megvolt a birtokom. Érdekes módon, akkor még fix 60 fps-em volt Blueberryben. Aztán bekerült a farm.. egyből észre lehetett venni az FPS csökkenést. Utána bekerült az autófényező.. még jobban megnőtt a lagg Blueberryben. Végül ide került a zacis is, ami feltette az i-re a pontot. Szóval mindezeknek az összességét veszed észre.

Egy birtokon 15 darab jármű lehet kint, remélem nem haragszol meg, hogy ki is használom ezt a lehetőséget.
Inkább azokkal az emberekkel foglalatoskodj, akiknek semmi keresnivalójuk sincs BB-ben, csak a zacis miatt telepszenek be. Ügyesen leparkolgatják a 3-4-5 darab autójukat az utak szélére vagy éppen a lakókocsiparkokban, interior nélküli lakókocsik mellé, csak hogy véletlenül se lehessen lefoglalni.
Érdemes megnézni a zacis előtti utcát is. Lazán ott áll 10-15 darab autó, akiknek a 90%-a afkolja a 20 percet vagy éppen kiabál, hogy antikot venne. Lassan át lehetne nevezni AKK-nak a zacist.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.