Új munkák behozatala

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Ryo

Pötyögtető
Támogató
2019. 09. 20.
488
1 247
26
Tolna Country
LV karakter
Ryo Kyoko
Jöhet a kérdés hogy minek még több munka így is van elég. Nos, ebben részben igazatok van, de 1 munkát leszámítva igazából mindegyiknél vezetni kell. Elmenni egy kocsival/busszal/motorral A-ból B-be. Vannak játékosok akik FPS béli problémák miatt, vagy csak azért mert nem szeretnek vezetni, inkább mennek a gyárba.
Ez az ötlet csomag részbe nekik lenne jó.

Favágó:
Régebben is gyakran feljött ez az ötlet, csak akkor nem nagyon volt hely hova tenni. Most hogy bejött Red Country már van. Blueberry felet tökéletesen meglehetne csinálni egy fatelepet. Nyilván kicsit itt is kell vezetni, de ez már csak a fejlesztőkön múlik hogy a telepen kell leadni a fát vagy a város másik sarkában.
Plusz mivel V3-mon bent van ez a munka így nem a nulláról kell megírni a sriptett hozzá, csak pár apróságot kell átírni.

Bányászát:
Ide kb ugyan azt tudnám leírni mint a favágóhoz, annyi különbséggel hogy itt Montgomery és Blueberry közötti tengerperi úton lehetne kialakítani egy bányát.

Fafeldolgozó:
Nyilván ha bekerülne a favágó, akkor vele együtt jöhetne a fafeldolgozó. Szintén meg van írva a skript már V3-mon, így nem lenne nagy probléma vele. Szerintem nem kell részleteznem a munkát. Van róla tutorial videó YT-n.

Etikus hacker:

Ezt a munkát egy másik szerón láttam. Ki is próbáltam és nekem bejött. Eltudnám képzelni ezen a szerón is. Itt tényleg nem kell vezetni csak gyorsan gépelni.
Aki nem ismeri a munkát annak adok egy rövid leírást.
Leülsz egy számítógép elé a hacker irodába. Ott jönnek megrendelések amit neked elkel kell fogadni. Mindenen megrendelésnél más mennyi "hack-et" kell csinálni. A rendszer írja neked hogy mit kell beírni. Minden megrendelésre megvan szabva egy időkorlát amin belül kell végezni. (ezt leírhatatlan volna jobban is ? , de a lényeg szerintem átjön)

Éttermi árus:
Ezt a munkát nem csak MTA szervereken, de GTA V szervereken is láttam. Szerintem ezt nem nagyon kell bemutassam senkinek (ha mégis akkor utólag pótlom). Itt lehet variálni hogy milyen étterembe csináljuk meg a munkát. Meglehet csinálni a The Well Stacked Pizza Co-ba, a Burger Shot-ba, A Chiken Bell-be, illetve utcán hot dog árusnak is. Nagyon sok ebbe a potenciál. Itt sem kell vezetni.

A fizetéssel kapcsolatban meg ezt az ötletemet javaslom elolvasásra.

kryst0f

Pötyögtető
2019. 01. 10.
520
529
20
Toponár
V4 karakter
Oscar Hood
LV karakter
Quinn Holland
V2 karakter
Teodoro Peres Hamada
Ezek közül csak a bányászatot támogatom!

• Tetszik
Reactions: Aknow

MátéLV

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2020. 07. 13.
355
160
Nyíregyháza
www.google.hu
LV karakter
Alonzo M Inc
Az én véleményem a munka behozatalról mindíg is változó, mindent meglehet unni egyszer viszont kafa lenne újakat kipróbálni.

Én ahogy látom az emberek 70-80%-a azonos munkahelyen dolgozik, ebből kiindulva én az alig használtak le/kicserélését javasolnám.

Rátérve a munkákra:
Fafeldolgozó
Mivel Las Vegasra van alapozva a szerver nem annyira rendelkezik dús erdőkkel, ez is vezetős mint említetted és szerintem nem 500-1000m-t kéne megtenni, annak nem lenne sok értelme.
A bányászatot akár bányatónál is ellehetne helyezni elvégre az alja már felvan töltve, inkább ez jönne be mint a fevágó és a feldolgozó.
Etikus hacker
Ez számomra is érdekes lenne.:)
Éttermi árus
Ez olyan mint kb minden szerveren a hotdog árús mikor standhoz mész, ezt nem támogatom.

• Tetszik
Reactions: Ryo és Morozno

FooliaLV

brainless
2019. 12. 30.
475
587
Békéscsaba
V4 karakter
leif_lund
LV karakter
arthur_hensley
Szia, mielőtt az új munkákat behoznák érdemesebb lenne optimalizálni a fizetéseket amit már megírtál ugye. Viszont, ha optimalizálják, akkor nincs nagyobb szükség munkára, hisz ott van a pizzás munka (Ez csak egy példa, buszosból sincs több sokkal), amit szinte senki nem csinál/csinált még. Sokan még a működését sem tudják, hisz a nagyker amióta bent van, az emberek 85% azt csinálja. Nem tartom rossz ötletnek, de szerintem egyelőre fölösleges.

Utoljára szerkesztve:

Aknow

Barangoló
Támogató
2019. 04. 08.
149
49
20
United Kingdom
V4 karakter
Liam Rowley
LV karakter
Gregory Reed
Úgy gondolom hogy előbb a jelenlegi munkákat kéne átnézni, és ha szükséges átalakítani (már amennyire lehetséges). Mint ahogy felettem Foolia említette, valóban nagyon sokan nagykereznek, szerintem ott kéne valahogy megoldani hogy még 1 sort kialakítsanak az autóknak, mert csúcsidőben szinte lehetetlen be- és kimenni a raktárból, hisz sokan konkrétan a bejáratoknál állnak meg, és ott kezdenek el pakolni. Persze ez csak az én véleményem, lehet hogy valaki nem ért vele egyet. :)

EDIT: Egyébként az etikus hacker és a bányász tényleg jó munka lenne.

ezittanikoo

Barangoló
Támogató
2021. 03. 18.
101
190
LV karakter
Maxwell Cook
Szia! a favágó,és a fafeldolgozó munkában van potenciál /szerintem/ ,ezért Támogatom az ötletet.
A bányász munka sem lenne rossz,de rengeteg munka van bent,amiket alapból sem használ senki,ez sem lenne népszerű.
V3-on és LV-n is az emberek 90%-a Áru Szállító-s. Az éttermi kiszolgálót azért nem tartom jó ötletnek,mert az összes [GagyiMTA szerver]
ezt használja.Az etikus hacker gondolom egy
Jeffry Evans videó-ból jött,láthatóan ott sem mükődött...

Ryo

Pötyögtető
Támogató
2019. 09. 20.
488
1 247
26
Tolna Country
LV karakter
Ryo Kyoko
Köszi az eddigi hozzászólásokat.
Többen említették meg a nagykert. Azt a problémát úgy lehetne megoldani hogy egyenlő fizetés minden hol és egyből nem azt tolja a a szerver 75%-a.
Szembe jött a "van már elég munka". Mint fönt is írtam, tudom. Ezt meg lehetne úgy oldani hogy néhány mostani melót kicserélni valami másra. PL a pizzafutárt az etikus hackerre.

Az etikus hacker gondolom egy Jeffry Evans videó-ból jött,láthatóan ott sem mükődött...
Részben igen, gyakorlatilag meg szoktam azon a szerveren is játszani és kipróbáltam. Nekem eléggé adta ez a munka.
Azon a szerveren a kertészkedés ami nagyon megfogott, de azt nem tudnám elképzelni SeeLVn.

• Imádom
Reactions: ezittanikoo

JaydenLV

⚡🎸⚡
2020. 05. 12.
1 089
1 925
Szeged
gtasaguesser.com
V4 karakter
Markus Ilkel
LV karakter
Dustin Melton
Véleményem szerint egyedi munkákat kéne kitalálni, nem másik szerveren bevált munkákat áthozi ide. Szerintem ez nem az a szint amit a SGS képvisel. Favágó, fafedolgozó nem illene ide, max az új szigetre. Bányászat max akkor, ha újra lenne gondolva, és nem úgy kerülne be mint V2-n van/volt.

• Tetszik
Reactions: Sense és Ryo

Puzsér

Aktív fórumozó
2021. 03. 19.
252
1 784
Országház
forum.see-game.com
LV karakter
Ezekiel_Moore
Szerintem rengeteg a kihasználatlan felhőkarcoló a szerveren (igaz a 70%-uk kaszinó), ezekbe valami irodai munkást simán el lehetne pöppenteni. Nem rossz ötlet, de más szerver ötletét, illetve ezeket az unalmas favágó és bányász munkákat szerintem lassan el kéne felejteni. IRL Las Vegasban az irodai munkákból van megélhetés, nem bányászatból/favágásból.

• Tetszik
Reactions: Sense és Ryo

Vé Ügynök

Írnok deák
2019. 02. 17.
568
977
20
🇭🇺
LV karakter
hatayekama ryosuke
Szerintem azok a melók, amik mondjuk régebben voltak V3-mon (bányászat) vagy esetleg jelenleg is bent vannak (favágó) gondolom okkal nem lettek ide áthozva. Úgy vélem, hogy ha ide új meló kerülne be, az egyedi fejlesztés lenne és valami olyan koncepció amit jó eséllyel máshol nem nagyon láttunk még.

Másrészt lehet nem is feltétlen szükséges ide újabb meló behozatala, az is elég lenne ha egy-két dolog át lenne alakítva a jelenleg választhatóak közül.

• Tetszik
Reactions: Puzsér

Sense

Sententiam fert
Támogató
2019. 05. 31.
650
1 431
LV karakter
Prince Bennett
Mindig lesz valami munka, amire a legkevésbé van vevő. A játékosok nagy része oda megy dolgozni, ahol a legtöbb pénzt tudja szerezni. Ha ki is lenne egyenlítve körülbelül, akkor is lenne azaz egy munka ahol a többség helyezkedne el. A bányászat, fa kitermelés már nem is az hogy unalmas, de még cringe is lenne szerintem, ha ide bekerülne. Az utóbbi fejlesztések során lehetett tapasztalni, hogy igazán egyedi és magas színvonalat alapoztak meg a fejlesztők.

Ha pedig csak az élmény miatt csinálná ezt valaki, hogy dolgozik, az szerintem RP-n belül is kivitelezni tudja, ha annyira szeretné.

Illetve vannak fontosabb dolgok továbbra is, amiket előtérbe kell helyezni és azon dolgozni. Lásd Recovery után számtalan hiba és probléma merült fel. Az legyen a legkevesebb, hogy nem lesz egy új munka. Az utóbbi egy évben került be a nagyker áru futár és az új állat farm gondozás.

Nem gondolom továbbra sem, hogy erre van most szükség a közösség számára és hogy ez a fontos. A jövőben a részemről okés ez az ötlet, de most nem támogatom.

Itsuki

Pairappuru?
Támogató
2020. 04. 12.
297
215
21
日本, 群馬県
V4 karakter
-
LV karakter
🇯🇵hatayekama.itsuki🇯🇵
V2 karakter
-
Na hali, elolvastam az ötleted, nem lenne rossz egy új munka, tegyük fel pl a "Pizza futár" helyére, én őszintén a Hacker melót megnézném milyen lenne, vagy egy előttem lévő hozzászólásban láttam az irodai munkát ami még szerintem nagyon illene ide.

Wexen

every second counts
2019. 03. 24.
1 268
1 567
V4 karakter
Gregory D Watson
LV karakter
Garrett Cantrell
Egész jó munkákat soroltál fel, az új szigeten egyébként sincs. Támogatom.

benceh

Zöldfülű
2020. 10. 15.
163
498
V4 karakter
gisle volle
van elég munka, ezen kívül nem lenne sok értelme ezeket behozni, mivel nem olyan számottevő a szerveren a játékosok számára. max a kezdő játékosok foglalkoznak ilyesmi munkákkal, pár napon belül átlagosan mindenki megunja és megpróbál egy frakciót.

ahogy fentebb is említették, van ennél sokkal fontosabb a szerveren, nagyon jó példa rá a recovery.

• Tetszik
Reactions: Wanted és Sense

Puzsér

Aktív fórumozó
2021. 03. 19.
252
1 784
Országház
forum.see-game.com
LV karakter
Ezekiel_Moore
max a kezdő játékosok foglalkoznak ilyesmi munkákkal, pár napon belül átlagosan mindenki megunja és megpróbál egy frakciót.
Háát. Azért nem csak a kezdők dolgoznak. Percenként belém jön 3 nagyker futár, és bármelyiket nézem, magas szintű.
Az sem állapot, hogy 7-es szintű a srác, minden nap összefutok vele a szerveren, de már empakkos fullos BMWvel vereti neki, annyira “unatkozik”. (0-24 farmozik és dolgozik, megsúgom)

benceh

Zöldfülű
2020. 10. 15.
163
498
V4 karakter
gisle volle
Fullos BMW nem hiszem, hogy abból a bizonyos 0-24 munkából lenne, inkább a farm.

Bár ma már nem is nagyon látni olyat aki éppen ne egy futót húzna maga után, és ezt megcsinálja 5x farmal, így nem is csodálom, hogy fullos bmw meg mit tudom én milye van.

Amúgy, ha 0-24 nagykerezik, akkor biztos tetszik neki a munka, szóval nincs szükség újakra :unsure:.

• Tetszik
Reactions: Wanted és Sense

MODIE

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
327
454
23
XVI
V4 karakter
Deshuarius Woodard
LV karakter
Quandrell Dowse
V2 karakter
Dimitri Zajcev
Árak felemelését semmi féle képpen nem támogatom. Az új munkákról annyit, hogy ezek ilyen alap munkák semmi pluszt nem adna a szerverhez. És nyílván az se lenne jó ha mindenki fullos bömössel járkálna és itt is 30 milla lenne egy autó. Felmenne mindennek az ára és a fizetések emelkedését 1 max 2 hónapig lehetne érzékelni és az azutáni új játékosok nem tudnának érvényesülni. Ha új munka akkor valami olyasmire tudnék gondolni mint például a nagyker futár volt annó. Most a favágó meg a bányász meg ilyenek nem nagy cuccok és voltak már see szervereken.

benceh

Zöldfülű
2020. 10. 15.
163
498
V4 karakter
gisle volle
Az új munkákról annyit, hogy ezek ilyen alap munkák semmi pluszt nem adna a szerverhez.
hat, ja.

Árak felemelését semmi féle képpen nem támogatom.
Nem a munka árak miatt vannak olyan árak a szerveren amilyenek vannak, hanem a farm miatt.
Főleg, hogy aki megteheti több farmot csinál egyszerre és ebből olyan bevétele van, hogy azt öröm nézni.

Milus

?????? ??
2019. 01. 10.
314
679
Nyíregy
V4 karakter
roy_canali
LV karakter
kash_olson
Igazából semmi értelme nincs az új munkáknak, kezdő feljön kifarmol magának egy farmnyira valót megcsinálja és annyi volt számára a munka a szerveren. Ezért fölösleges + munkákat behozni.

• Tetszik
Reactions: Sense
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.