Új munka!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Boki

Who's run better
2019. 06. 17.
201
224
Somewhere in Hungary
LV karakter
zayne_murphy
Tényleg nem nagyon lehetne fát vágni, be kéne telepíteni fákat. De ha ezt sikerül megvalósítaniuk akor egy próbát megér, szóval
TÁMOGATOM!

Zacrow

Ride it like you stole it...
2019. 03. 17.
667
1 833
LV karakter
❌ Adam S Blackwood
A favágásos dolog V3 -on is nagyon unalmas. Nem lenne rá játékos, kivéve ha nem fizetne jobban, mint a postás.. De az pedig felesleges. A bányász kevésbé lenne monoton, az élvezhető is lenne szerintem. Tehát a bányász munka egy próbát megér, de a favágó semmiképp sem kell ide.

A bányász munkát TÁMOGATOM!

• Tetszik
Reactions: bigmac

Wayne

Újonc
2019. 01. 12.
16
6
LV karakter
Wayne glock
V2-es bányász melóra emlékszek(azaz amikor a főszerver volt még V2), eléggé jó volt. De az egészen más volt mint a mostani V3-on bennt lévő bányász meló.

Saját kocsival kellett tevékenykedned, köveknél minigamet kellett csinálni és kaptál ércet amit NPC-nél kelett leadni a közelben, Mount Chilliad aljánál, ha mákod volt találhattál arany rudat, amit San Fierroban egy sikátorban lévő NPC-nél kelett leadni, Juniper Heightsnál azthiszem. Ez volt úgy kb 5 éve. Egészen egyedi megoldás volt, élveztem, mondjuk sok idő volt mire elsőre megtaláltam az NPC-t.

innocent

arrogante
2019. 01. 10.
336
329
21
V4 karakter
tsuyuri shinobu
LV karakter
quincy choice
Mondd mar el, hogy Bayside -ban hol, merre? Vagom, hogy van Bayside jobb oldalan egy hegy, nagyobb meretu domb vagy ki minek akarja hivni, tele-tele faval, de olyan meredek helyre akarsz felrakatni egy munkat? No meg, oda vicces lenne felmenni egy favago munkahoz hasznalt (valoszinuleg valamifele Bobcat, vagy valami) kocsival, tobbet gurulnal hatrafele mint mennel elorebb.

A banyaszat valoban jobban megoldhato lenne LV -n belul, de tenyleg felesleges lenne. Bekerul egy uj munka, de nem fizet olyan jol > mindenki visszamegy buszozni > nem lesz kihasznalva a munka > feleslegesen lett berakva/megcsinalva.

• Tetszik
Reactions: Predi és mate.

Daniel.

Lelkes fórumhasználó
2019. 02. 09.
342
850
Budapest
V4 karakter
Daniel B Lorenz
LV karakter
Daniel B Lorenz
Hali!
Favágó munka szerintem nem lenne kihasználva a szerveren de még is Las Venturas nemtudom hogy nézne ki sivatagban,
helyette jobban eltudnék képzelni picivel több farmot hogy legyen szabad is sokan farmoznak.

• Tetszik
Reactions: roli. és Kyle

Lukász

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
262
216
V4 karakter
Tyler Bush
LV karakter
Matthew Sanders
V2 karakter
Fernando Marshall
szerintem folosleges uj munkat berakni a mostaniak is csak a posta es a buszozas van kihasznalva, en a fizeteseket cserelnem at legyenek aranyosok vagy a fizetes ugy lenne mint a benzinkutaknal h valtozik mikor mennyit kapsz

original.oliver

day in the life
2019. 01. 12.
274
1 658
V4 karakter
Ramon Lacasa
LV karakter
Ramon Lacasa
@ori1337 HA bekerülne akkor sem tudna rád szakadni.
Ötlethez: Szerintem mindenki megvan a mostani munkákkal, főleg úgy, hogy nagy valószinűséggel nem keresne jobban, mint a buszos, vagy a postás, ezáltal ki sem lenne használva a script. Nem támogatom az ötletet.

• Tetszik
Reactions: dzsoi és miyaa

DARON

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
89
57
KECSKEMÉT
V4 karakter
George Philip
LV karakter
Gregory M Mayhall
Amik most vannak munkák bőven elég nem kell ide több fajta munka.

Termi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
374
543
19
LV karakter
Siegfried Feuerstein
Szerintem is a bányászat lenne jó ide.

Richard Galvez

Újonc
Támogató
2019. 07. 10.
28
11
????????
V4 karakter
𝑅𝒾𝒸𝒽𝒶𝓇𝒹 𝒢𝒶𝓁𝓋𝑒𝓏
Egyébként a bánya még talán jó lenne de a favágó a sivatagnál szerintem az felesleges.

bencx.

Az év moderátora 2023 V4
2019. 01. 17.
1 143
6 504
20
Pécs
www.twitch.tv
V4 karakter
lina.g.escobar🔨
LV karakter
lina.sparaco🤠
V2 karakter
lina.gonzalez🔫
Szerintem a bányászat megoldható lenne, de tényleg nem lenne sok értelme, mert ha kevesebbet keres a buszosnál vagy a postásnál akkor csak kipróbálják a playerek a munkát és ott hagyják.

blez

Aktív fórumozó
2019. 01. 13.
285
914
V4 karakter
Sylvia Ayala
LV karakter
Raymond Melton
Felesleges ide. Ha meg penz kell, akkor ott a posta.

Zarvan13

Újonc
2019. 07. 08.
12
11
Pomáz
steamcommunity.com
V4 karakter
Mikhail Andreas
LV karakter
--
V2 karakter
--
Miért nem vagytok kreatívak? Ne legyen már újra hasznosítás... valaki vált v3-ról aztán kap egy kisebb v3-at?... FELESLEGES... azonban vannak olajfúró kutak a piac környékén, azt nagyon élném hogyha lehetne olajfúrót venni meg olajat fúrni. Azt TÁMOGATNÁM.

dani26

Barangoló
Támogató
2019. 01. 13.
141
35
LV karakter
Justin Baker
Nem kell ide új munka, elég lenne kiegyenlíteni a többi munka fizetését. ?

hwlx

Újonc
Támogató
2019. 01. 11.
46
50
Szlovákia
V4 karakter
---------------------
LV karakter
Zander Burris
V2 karakter
---------------------
Helló, szarjatok a munkákra, szerintem van így is sok lehetőség pénzhez jutni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.