Új munka!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

gerry122

Újonc
2019. 04. 03.
3
4
Ide is behozhatnák a favágó munkát, mivel V3-on is bejött. Szerintem sokan örülnének neki, főleg azok akiknek a gépe nem bírja futtatni a V3-at, mint az enyém.

Utoljára szerkesztve:

Robert T Garner

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 12.
373
94
V4 karakter
Robert T Garner
LV karakter
Robert T Garner
V2 karakter
Farmos Gabor
Igen.Szerintem is bányászat kellene inkàbb.

• Tetszik
Reactions: Steel

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 694
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
Hiába ha sok munka van, mindenki a fizetését nézi, így a játékosok 90%-a buszozik.

• Tetszik
Reactions: Csoka

Ezerforint

Never give up
Támogató
2019. 01. 10.
738
711
22
Budapest
LV karakter
Sultan Bayar
A bányászat az jöhetne szerintem. Engemet személy szerint nagyon kitudott kapcsolni. A favágó szerintem felesleg.

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤthis time is the last.
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 435
4 331
V4 karakter
Mesias Varela
Annyira felesleges ez ide szerintem..

• Tetszik
Reactions: Csoka

Amanigen

Újonc
2019. 04. 12.
12
9
V4 karakter
---
LV karakter
Liam Lane
V2 karakter
----
Nem lenne helye sehol sem már ezeknek a munkáknak ezen a kis mapon.

2019. 01. 11.
37
76
LV karakter
Bill J. Atkinson
Majd kaktuszt vágunk ki fák helyett. Egyébként a bányászatot jobban élném, de a favágás sem rossz ötlet. Például lehetne agyagbányászat.

Utoljára szerkesztve:

Baldwin

Újonc
2019. 01. 15.
49
41
22
V4 karakter
Santiago Ruiz
LV karakter
Alexander Blackstone
V2 karakter
___
Bányászat tényleg nem lenne rossz ötlet,a tuningpálya környékén azoknál a nagydarab szikláknál kilehetne alakítani egy kőfejtő féleséget.

Skylot

Qualis vir, talis oratio
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
1 079
1 830
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Szerintem felesleges bármiféle új munkát behozni, aki pénzt akar keresni az úgyis a mostaniak közül is csak a buszost csinálja, aki meg RP-zni akar az meg frakcióba csatlakozik vagy csinál egy NS frakciót. Aki pedig unja a mostani munkákat azoknak is van rengeteg lehetőség, hogy valamit dolgozzon pl:farmok pecázás stb.

• Tetszik
Reactions: Amaru.

Debian

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
104
69
youtube.com
V4 karakter
Borya Boris
Sosem értettem miért betenni ide, ha V3-on bent van vagy fordítva.
"V3". - Persze úgy, hogy RP - s maradjon a szerver.

Amúgy a favágó meló kicsit vicces lenne LV - re, inkább bányászat kéne, vagy pedig valami új meló, amit még nem láttunk egy szerveren sem.

2019. 04. 12.
19
13
V4 karakter
Adam Glowe
LV karakter
Dennis Callaghan
Szerintem felesleges bármiféle új munkát behozni, aki pénzt akar keresni az úgyis a mostaniak közül is csak a buszost csinálja, aki meg RP-zni akar az meg frakcióba csatlakozik vagy csinál egy NS frakciót. Aki pedig unja a mostani munkákat azoknak is van rengeteg lehetőség, hogy valamit dolgozzon pl:farmok pecázás stb.

Teljes mértékben egyetértek. Nem kell új munka a szerverre, így is van bőven pénzszerzési lehetőség. Majdnem mindenki csak robotolna a bányákban, ha behoznák.

2019. 04. 12.
19
13
V4 karakter
Adam Glowe
LV karakter
Dennis Callaghan
Akkor meg egyensúlyozzák ki a fizetést, s akkor talán nem mindenki buszozna. :)
Ez az ötlet már jobban hangzik, mint az a(z) bányász/favágó/egyéb meló berakása, ami lehet jobban adná a fizut mint most a buszos és ugyan ott vagyunk. Nincs megoldva a probléma, ráadásul egyel több munka lenne amit ki kéne egyensúlyozni később.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.